>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MŚ BRAK BRAMEK ZWROT - PROMOCJA BET356

michal5g 5

michal5g

Użytkownik
Mam pytanie do zorientowanych użytkowników bet356, chodzi o promocje zwrot przy braku bramek w mś pilki noznej, postawilem przedmeczowy zaklad na portugalie, jak wiemy mecz zakończył sie wynikiem 0-0 , aja nadal nie otrzymałem zwrotu, co dziwi bo bet356 szybko rozlicza zakłady, prosze o odpowiedz kogoś kto korzystał z promocji.:-|

michal5g 5

michal5g

Użytkownik
...po telefonie do bet356 postanowile cos dopisac, miła pani powiedziała że mają dużo pracy i żeby cierpliwe czekać na rozliczenie kuponu, no zobaczymy.....
a jak długo czekaliście Wy na taki zwrot, bo parę meczów po 0-0 już było na tych mistrzostwach ??? proszę o odp:?

W 0

wojsed

Użytkownik
stawiałeś na zakład 1x2?
Zwrot jest jeżeli stawiasz na DW, HT/FT, Scorecast i kilka innych podobnych zakładów.

michal5g 5

michal5g

Użytkownik
dzieki kolego za zainteresowanie.....

stawialem win portugali przed meczem. czyli wynik FT. niepokojące jest dla mnie to ze zaklad jest odnotowany w historii jako przegrana, a nie jako zwrot.

michal5g 5

michal5g

Użytkownik
Szanowny Panie Michale,
Reasumując, jeśli np. zagrał Pan FT to nie to samo co HT/FT i zwrot nie przysługuje.
Z poważaniem,
Mariusz
bet365

To jest treść wiadomości którą otrzymalem od bet356 . Wynika z tego że nie dostane zwrotu ????. Jestem zszokowany, bo zasypywany mejlami od bet356 i treścią promocji która jest na stronie czuje się wprowadzony w błąd!!!! Moim zdaniem zawarcie takiej treści że zakłady HT/FT są objęte promocją nie jest jednoznaczne do końca... bo ja myślałem że chodzi zarówno o zakład HT i FT a nie HT/FT razem???????????? To jest k**** skandal!!!

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Po pierwsze bez wulgaryzmów
Po drugie zapis HT/FT jest jednoznaczny.
Nie wiesz co oznacza to nie stawiaj takich zakładów

Do góry Bottom