>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

MŚ 2014 Brazylia

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Twarde zasady; 1 mecz = 1 zakład
Stawkowanie w złotówkach 40, 50, 80, 100, 120, 150. Im pewniejszy typ, tym większa stawka wiadomo.
M.in kurs to 1,50 omijanie zakładów typu ostatni w grupie Iran po 1,14 itp.
Postaram się wrzucać każdy mecz o ile czas pozwoli.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Brazylia - Chorwacja
Brazylia strzeli w 1 połowie @1,58 expekt 40j ✅
Brazylia jak na gospodarza przystało, rzuci się do ataku i będzie próbowała strzelić gola już na początku meczu. Myślę, że w pierwszych 25 minutach im to nawet się uda. Chorwacja jakaś mocna z tyłu nie jest, bramkarz też nie specjalny, w ataku prezentują się zdecydowanie lepiej. Wg mnie warto pograć Brazylię, wątpie że będą grali ospale na remis, raczej będzie mega wrzawa i atak atak atak.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Meksyk - Kamerun 1 - 0
poniżej 2,5 gola @1,56 marathon 40j ✅
Myślę, że obie ekipy będą skupiały się na defensywie, podział punktów dla obojga będzie sprawiedliwy, więc nie będzie gry na 120%. Spokojnie, pozycyjny, stały fragment gry + kontry i niski wynik 1-0, tak widzę ten mecz.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Hiszpania - Holandia 1 - 5
obie strzelą NIE @1,74 marathon 40j ⛔
Wg mnie kolejny mecz, underowy zarówno jedna jak i druga druzyna będzie grała twardo i ostro by nie stracić bramki, może tiki taka coś tam strzeli, ale obydwie? Nie sądze.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Chile - Australia 3 - 1

obie strzelą NIE
@1,65 marathon 40j ⛔
Dla mnie Chile to czarny koń tych rozgrywek, liczę też na meksykanów ale oni jak wyjdą z grupy to dostaną przeciwnika nie do przejścia w 1/8. Chile oglądałem parę razy z Anglią czy Niemcami i to jest bardzo poukładana taktycznie drużyna. Takie lamy z Australii mogą pomarzyć by im bramkę strzelić.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Szwajcaria - Ekwador 2 - 1
Under 2,5 marathon @1,74 50j⛔
Obie drużyny nie są jakieś rewelacyjne w ataku, skupią się raczej na obronie. Pierwsza połowa przewiduję, że będzie nudne 0:0 stąd też gra na under,

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Francja - Honduras
Francja -1,5 @2,075 b365 80j ✅
Drużyny niedoceniane robią sensację na mistrzostwach, tak było z Kostaryką czy Holandią. Mam nadzieje, że ten scenariusz się nie powtórzy i obędzie się bez sensacji i Francja pewnie wygra 2, 3 bramkami.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Argentyna - BiH 2 - 1
X2 @3,25 b365 50j ⛔
Dla mnie Bośniacy, to nie są chłopcy do bicia. Argentyna może i wygrała z jakąś tam Słowenią, ale to nie ta liga. BiH to bardzo mocny i poukładany zespół, który stać na sprawienie niespodzianki w postaci urwaniu punktów; Argentynie.

Do góry Bottom