>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Młody - żądny pieniędzy $

K 0

kamilmessi19

Użytkownik
Cześć.
Mimo mojego młodego wieku w bukmacherce siedzę od kilku dobrych lat. Lata ta z pewnością nie były stracone, fortuny się nie dorobiłem, ale zyskałem niezbędne doświadczenie, które teraz procentuje. Postanowiłem dodawać typy na forum, by pomagać innym, a ponadto by wszystko księgować i regularnie podliczać zyski. Gram płaskimi stawkami w granicach 10-100 zł, zależnie od sytuacji. Teraz mam sporo czasu, dlatego typy będę podawał w miarę systematycznie. Będą to double albo trouble, gdyż z moich doświadczeń wynika, że słowo &quot;pewniak&quot; można włożyć między bajki, nie ma co na siłę akumulować, bo nic z tego nie wyjdzie.
Zapraszam do typowania, jakieś sugestię proszę wysyłać na PW, by nie spamować w temacie!!
Gram z STS, dlatego u większości buków internetowych, kursy powinny być jeszcze wyższe.
Zagrałeś---&gt;wygrałeś---&gt;kliknij DZIĘKI!​
Zaczynamy, miłej zabawy!

K 0

kamilmessi19

Użytkownik
Rozgrywka numer ##1
15:45 - USA - Łotwa :hokej:--&gt;1 (1.35) ---- (5:6)
17:00 - BATE Borysów - Dyn. Mińsk⚽--&gt;1DNB (1.45) ZWROT
17:30 - Pandurii - Corona 2010 Brasov ⚽--&gt;1 (1.18) +++ (5:0)
ako:2.31
Stawka: 40 zł
Ewentualna wygrana: 81,31 zł.

Niestety, pierwszy kupon i wtopa... Obiecywałem, że będę grał tylko te rzeczy, na których się dobrze znam, ale widząc mecz hokeja między USA a Łotwą i kurs 1.35 na Amerykanów nie mogłem oprzeć się pokusie mając gdzieś w głowie, że Amerykanie wystąpią bez największych gwiazd NHL. Ale koniec z graniem typu &quot;a bo wydaje mi się&quot;, jutro odrabiamy straty.
Stan konta: -40 zł

K 0

kamilmessi19

Użytkownik
Rozgrywka ##2:
16:00 - HB Torshavn - Skala IF⚽ 1(1.15) +++++(2:0)
20:30 - Lechia - Lech⚽ 2DNB (1.45) -----(2:1)
21:00 - Malaga - Levante⚽ 1DNB (1.40)+++++(1:0)
ako: 2.33
STAWKA: 60 zł
Ewentualna wygrana: 123,02 zł
LECIMY Z TYM!!!
Lech zawiódł mnie strasznie. Szczerze mówiąc liczyłem na zwrot, jednak gdy w jednej akcji trafia się dwukrotnie w słupek (Teodorczyk) lub nie wykorzystuje się tak dogodnej sytuacji jaką miał Lovrencsics to ciężko o dobry wynik. Reszta meczów zgodnie z przewidywaniami.

K 0

kamilmessi19

Użytkownik
Rozgrywka ##3
15:30 - Śląsk - Podbeskidzie⚽ 1DNB (1.35)
18:00 - Arsenal - Hull⚽ Arsenal zdobędzie trofeum(1.22)
21:00 - Esperance - Setif ⚽ 1DNB (1.25)

ako: 2.06
STAWKA: 100 zł
EWENTUALNA WYGRANA: 181,28
Dzisiaj gram va banque. Wejść musi.

Do góry Bottom