>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mądrze, dojrzale i cierpliwie

hetmanhwk 37

hetmanhwk

HWK
Witam ???? ????! Nazywam się Hubert. Postanowiłem założyć ten temat ponieważ chcę podzielić się swoimi przemyśleniami i typami z Wami. Specjalizuję się w piłce nożnej w którą sam gra od wielu lat i wiem jak to jest. Będę starał się Wam podawać typy codziennie przez miesiąc a Wy będziecie mogli ocenić moje umiejętności i skuteczność. Będą to najczęściej dubelki które będą opierać się na średniej stawce mojej, oczywiście każdy ma swoją i gra za ile chce. Duble, treble czasami solo i bardzo rzadko dłuższe ako. Będą tutaj podawał Wam to każdego typu analizę, czym się sugeruję, zródło informacji i stawki. Po wszystkim każdy dzień będę podsumowywał. DZISIAJ OD DNIA 27.09 ZACZYNAM Z KAPITAŁEM 100ZŁ i w przeciągu miesiąca mam zamiar nazbierać na samochód. Cechuje mnie konsekwencja i rozwaga więc spokojnie nie stracimy całych pieniędzy w jeden wieczór. Jeśli macie do mnie jakieś pytania serdecznie zapraszam na &#39;&#39;priv&#39;&#39; i możecie pisać wiadomości. Temat uważam za otwarty i bardzo lubię ten czasowników: JAAAAAZDA!!! :cool:⚽⚽

Życzę sobie i Wam osiągnięcia celu!! ???? ;):cool:

hetmanhwk 37

hetmanhwk

HWK
Witam moi drodzy! Dzisiaj zaczynamy mam nadzieję od mocnego bum!;)⚽ ???? ????

Jako, że trwa Liga Mistrzów od weekendu po głowie chodził mi jeden trebelek. Te drużyny miałem upatrzone już wcześniej. TOTTENHAM, ROMA, BARCELONA zespoły, które mają odmienne style gry, są z całkiem innych krajów i lig ale łączy je jedno - WYGRAJĄ SWOJE MECZE W TEJ KOLEJCE LIGI MISTRZÓW ???? &#39;&#39;Totki&#39;&#39; wygrały swój mecz 0:3 ponieważ kolejny raz niezawodny Harry Kane który już ma 30 bramek w bodajże 31 lub 34 meczach ustrzelił hat tricka, ale to już za nami. Zostały tylko dwa zespoły ROMA I BARCA. Dzisiaj z nimi wiążę duże nadzieje i liczę na to że dopiszą sobie po 3 oczka;) Po krótkim wstępie przejdzmy do szczegółów :

KARABACH - ROMA
Hmm od czego tu zacząć:rolleyes::rolleyes: Może od gospodarzy. Karabach to klub z Azerbejdżanu, manaty azerskie są tanie może ktoś się skusi hehe, ale przejdzmy do rzeczy;) Ekipa wyjdzie dzisiaj w ustawieniu 4-2-3-1 trener azerskiej drużyny zrozumiał chyba, że nastawianie zespołu na defensywną grę i autobus przynosi katastrofalne skutki. Pierwszy mecz na Stamford Bridge 6:0 zrobili z siebie pośmiewisko. Trener chyba szukał innego rozwiązania i dzisiaj spróbują czegoś innego. W dzisiejszym meczu od razu rzuca się w oczy brak Kuby Rzezniczaka który o dziwo dla mnie grał na lewej obronie z Chelsea i radził sobie fatalnie. Dzisiaj zastąpi go Agolli- albański obrońca, do tego za Guerriera wyjdzie dzisiaj na plac gry Mandatov. Moim zdaniem zmiany przyniosą zapewne jakiś skutek i to raczej pozytywny ale sądzę że doświadczenie i obycie zespołu z Rzymu spokojnie wystarczy. Ktoś może powiedzieć, że własne ściany, boisko ale ja mówię na to RZYM klub AS ROMA. Dzisiaj podobnie jak w pierwszym spotkaniu zagranym poprawnie na remis z mocnymi Atletico Madryt wyjdą w ustawieniu 4-3-3 ale z dwoma zmianami. Mózg i doświadczenie jakim jest de Rossi zastąpi dzisiaj Gonalos a Perottiego zastąpi Defrel. Dwie zmiany tu i dwie zmiany tu ciekawe co z tego wyniknie.SZCZERZE MYŚLĘ ŻE PEWNE ZWYCIĘSTWO KLUBU Z RZYMU. Nazwa klubu, nazwiska piłkarzy, historia, wyniki, obycie, kultura piłkarska, wszystko przeważa za drużyną z Włoch. Gradu goli się nie spodziewam może Ci Azerowie wyciągnęli jakieś wnioski, ale sądzę że Dzeko i spółka załatwią sprawe należycie. ????????

TYP : 2/ +1.5
KURS : 1.50
FORTUNA

SPORTING LIZBONA - FC BARCELONA
Nie ma żadnych argumentów które mogą być po stronie Sportingu. Wielka Barcelona, Duma Katalonii, Klub Doskonały. Nie no żartuje wiadomo, że grają te swoje klepki za długo często chcą wejść w bramkę, ale ten sezon zaczęli z przytupem, komplet punktów w lidze, okazałe wygrane, Messi z mnóstwem bramek, dobra atmosfera. Brak Dembele i jego kontuzja nie wpłynęły zle na drużynę, robią to co mają robić. Dlatego uważam dzisiaj że pokonają Sporting. Można śmiało przypomnieć, że FCB nie przegrało w Portugalii od 30 lat. Wszystkie statystyki są na ich korzyść a dzisiejszy wieczór w moim skromnym przekonaniu to potwierdzi;) Sporting wygrał swój pierwszy mecz z greckim zespołem, może to w jakimś stopniu wzbudzić u Was obawy ale u mnie nie. Oglądałem w pełnym wymiarze wszystkie mecze Barcelony i w każdym z nich mieli kolosalna przewagę, nieważne czy to było Juve w Lidze Mistrzów czy Eibar w lidze, każdy mecz był pod dyktando Katalończyków. Nie będę przedłużał. Mój typ na dzisiaj jest nas Barca, Messi, zwycięstwo.????????

TYP : 2/+1.5
KURS: 1.53
FORTUNA

No to co stawiamy wygrywamy i do jutra mam nadzieję z większym kapitałem. Dzisiejszy kupon to te dwa typy puszczone w dubelku co daje nam:

KURS ŁĄCZNY/CAŁKOWITY : 2.30
STAWKA : 50ZŁ
WYGRANA PRZYPUSZCZALNA: 101,2 zł

Życzę sobie i Wam jeszcze raz powodzenia, wygranej i miłego wieczoru z Ligą Mistrzów!!!;););)

Do góry Bottom