hetmanhwk
HWK
Witam ???? ????! Nazywam się Hubert. Postanowiłem założyć ten temat ponieważ chcę podzielić się swoimi przemyśleniami i typami z Wami. Specjalizuję się w piłce nożnej w którą sam gra od wielu lat i wiem jak to jest. Będę starał się Wam podawać typy codziennie przez miesiąc a Wy będziecie mogli ocenić moje umiejętności i skuteczność. Będą to najczęściej dubelki które będą opierać się na średniej stawce mojej, oczywiście każdy ma swoją i gra za ile chce. Duble, treble czasami solo i bardzo rzadko dłuższe ako. Będą tutaj podawał Wam to każdego typu analizę, czym się sugeruję, zródło informacji i stawki. Po wszystkim każdy dzień będę podsumowywał. DZISIAJ OD DNIA 27.09 ZACZYNAM Z KAPITAŁEM 100ZŁ i w przeciągu miesiąca mam zamiar nazbierać na samochód. Cechuje mnie konsekwencja i rozwaga więc spokojnie nie stracimy całych pieniędzy w jeden wieczór. Jeśli macie do mnie jakieś pytania serdecznie zapraszam na ''priv'' i możecie pisać wiadomości. Temat uważam za otwarty i bardzo lubię ten czasowników: JAAAAAZDA!!!
Życzę sobie i Wam osiągnięcia celu!! ????
Życzę sobie i Wam osiągnięcia celu!! ????