>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mój własny system z fibonaccim

jarni 113

jarni

Użytkownik
Mamy kapitał 325zł. Rozbijamy to na 4 wartości.
40
60
90
135
każda następna wartość jest wartością poprzedniej liczby pomnożonej przez współczynnik fibonacciego 1,618 , który zaokrąglam do 1,5 żeby wychodziły pełniejsze sumy. i tak 40*1,5= 60, 60*1,5=90
1. Obstawiamy pierwszy zakład za 40zł za MINIMALNY KURS 2,5. Jeśli wygramy mamy już 385zł. Jeśli nie to stawiamy 60zł a po wygraniu mamy 385 bo (60*2,5) i odejmujemy te 40zł co już postawiliśmy. Nie zależnie za którym razem wygramy wzbogacimy swoje konto do 385zł mając na to 4 szanse.
2.Mając 385zł znowu rozbijamy na 4 wartości
48
72
108
162
Akurat tutaj suma tych wartości wynosi 390 gdyż raczej nie chce nam się bawić w wyliczaniu dokładnych kwot a 5zł nie robi tutaj różnicy.
Znowu stawiamy tym razem 48 i jeśli wygramy mamy już 457zł. Czyli jesteśmy 132zł do przodu.
ŻEBY PODWOIĆ SWÓJ KAPITAŁ TRZEBA WYGRAĆ 4 RAZY PRZY KURSIE 2,5 NATOMIAST PRZY KURSIE 3.0 JUŻ PO 3 WYGRANYCH PODWAJAMY KAPITAŁ.
Sam gram tym systemem i według mnie jest to najlepszy system jakim kiedykolwiek grałem.

P 13

pitman

Użytkownik
każda następna wartość jest wartością poprzedniej liczby pomnożonej przez współczynnik fibonacciego 1,618 , który zaokrąglam do 1,5 żeby wychodziły pełniejsze sumy
Trochę mnie rozśmieszyło to zdanie :razz: tak jakbyś napisał przy liczeniu objętości koła, że zaokrąglasz sobie liczbę Pi do trzech dla ułatwienia obliczeń :razz: trzeba było napisać po prostu, że mnożysz razy 1,5 ;)
A co do systemu to dla mnie to jest zwykła progresja na stały zysk, a jak wiadomo z progresją bywa różnie, ale jak Ci odpowiada granie takim systemem to życzę powodzenia i zysków :grin:

R 23

rutra

Użytkownik
Kiedyś sobie testowałem na sucho kursy powyżej 2.00 z założeniem, że mam 5 progów progresji i zawsze jest 5. Zacząłem test od 2zł powiększając x2 i tak się zbierała wygrana, bo mi ładnie wszystko wchodziło max. do 5 poziomu. Byłem już 60zł na plusie i wtedy podzieliłem sobie tak progresje, aby na 5 progu być mniej niż 200zł na minusie no i wkońcu trafiła się czarna seria. Dlatego nie polecam tej gry na tak małą liczbę poziomów, no ale cóż jak chcesz to próbuj.

jarni 113

jarni

Użytkownik
Grałem kiedyś na 5 poziomów i z 50zł zrobiłem około 700zł a chciałem dojść do 1000zł to przegrałem wszystko. pomyślałem sobie wtedy że wóz albo przewóz gram maksymalnie na 4 poziomy i mam z tego zysk, także osobiście polecam ten typ.
Tak ma marginesie to polecam od początku analizować wszystkie nasze typy a nie, że jak już 3 razy przegraliśmy obstawiając niby pewniaki to siedzimy pół dnia nad ostatnim kuponem i jak nam nie wejdzie to metoda jest do dupy. Osobiście traktuje na pół zawodowo ten sposób zarabiania pieniędzy i stosując ten system regularnie zarabiam, choć oczywiście porażka jest w to wkalkulowana i serie po 3 wtopione kupony się zdarzają.

R 23

rutra

Użytkownik
Kiedyś zagrałem 16 (przeanalizowanych) meczy. Maksymalny kurs to 1.85 Wisła-Legia 1. Był piątek, przez weekend 15 meczy weszło. Zostało mi FC Porto z Leixoes. Pomyślałem: zagram za 30zł x2 i bez względu na wynik tego meczu wyjdę 60zł na czysto.

Sytuacja wyglądała tak:

Porto-Leixoes 1
+15 meczy, które weszły
stawka: 2zł
do wygrania: 90,40zł

Porto-Leixoes x2
stawka: 30zł
do wygrania: 8X,X0zł

Tak czy siak będzie 5X,X0, lub 60zł zysku.

No ale pomyślałem wóz albo przewóz i udało się. Trochę się wahałem, bo była to 7. kolejka, a Porto miało 6 zwycięstw i kiedyś ta porażka/remis musiał-aby/by wystąpić. Na szczęście Porto nie wygrało w następnej kolejce.

Jednak w tym systemie kiedyś się trafi ta czarna seria. Grając kursy 1.60 na 4 poziomy na sucho (też dobrze szło) trafiła mi się czarna seria, a co dopiero na 2.00.

Do góry Bottom