>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mój początek z bukmacherem:(

czarol16 0

czarol16

Użytkownik
A więc na początku grałem w toto-mixie ale znudziło mi sie łażenie i obstawianie tam mialem zysk jakies 300zł ogołem. Wppłaciłem 77zl na bet-at-home+100%gratis wiec miałem 154zl. Nie uzywałem żadnego systemu strzelalem prawie na pałe przez 2tyg zarobiłem 800zl i... postawiłem 3 kupony kazdy po 100zl i zaden nie wszedłe wiec sie zdenerwowałem i postawiłem za 500zl kupon który tez nie wszedł i teraz mam 0 na koncie. Postanowiłem gra dalej wpłacam 400zl i obstawiam teraz wiem ze zachłannoscią niczego nie wskuram. Musze zacząc doglebnie analizowac mecze i moze dzieki temu forum zaczne wygrywac ???? Po tej przegranej jestem strasznie zly na siebie wiem juz co bylo zle i mysle pozytywnie.

Pozdrawiam cala ekipe bukmacherow i zycze duzych wygranych pozdrawiam!!!

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
jezeli talem bedziesz &quot;strzelac na pale&quot; to obawiam sie ze przegrasz i ta kase ktora wplaciles .. trzeba analizowac a nie tak o stawiac ;)

K 18

klakson

Użytkownik
A Ja powiem tak nic na sile i nie za wszelka cene.Jezeli chciales odzyskac pieniadze to tylko analizujac kupon np wejdz sobie w vip typy albo poprostu poczytaj co ludzie mysla o danym typie ????

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Przy tak dużej kasie na koncie można zrozumieć stawianie za 100zł ale z tymi 500 przesadziłeś ???? Dwie rady. Lepiej dobieraj stawki (przez to z ✅ 150zł spadłem na 0zł) no i analizuj choć nieraz przez te analizowanie można nie postawić dobrze bo dość często pierwsza myśl jest najlepsza ????
Powodzenia ????

M 0

magnum

Użytkownik
witam jestem nowo zalogowany. Mam prośbę, wpłaciłem kasę na expekta 150 zł, nie wiem jak dostać ten piękny bonus(100%) zadawali jakieś głupie pytania o (serwery itp) a ja nie znam się na informatyce za dobrze. Pisałem email do expekta ale nikt się nie odzywa. Może ktoś pomóc? Dlaczego mają zarabiać na naszej d....!!!!!

adinl 0

adinl

Użytkownik
witam jestem nowo zalogowany. Mam prośbę, wpłaciłem kasę na expekta 150 zł, nie wiem jak dostać ten piękny bonus(100%) zadawali jakieś głupie pytania o (serwery itp) a ja nie znam się na informatyce za dobrze. Pisałem email do expekta ale nikt się nie odzywa. Może ktoś pomóc? Dlaczego mają zarabiać na naszej d....!!!!!
Wyślij email na adres [email protected] załączając swój numer ID gracza oraz kwotę wpłaconego depozytu. Bonus 100% aż do kwoty 150 PLN zostanie aktywowany na Twoim koncie gracza w ciągu 48 godzin.

M 0

magnum

Użytkownik
dziękikolego ale próbowałem 7 razy i zawsze jest hasło o jakiś błędach i braku możliwości wysłania wiadomości!!!!!

Do góry Bottom