>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mój mały system stawkowania "7"

hama 11

hama

Użytkownik
Witam.
Odrazu zaznaczam, że to bardziej system dla osób które traktują typowanie jako zabawę, ale myślę że to lepsze niż granie taśm.
Wymyśliłem taki oto system stawkowania.

1. 5zł – trafię +10zł, nie trafię -5zł
2. 10zł – trafię +30zł, nie trafię 0
3. 15zł – trafię +60, nie trafię +15zł (powrót do etapu2)
4. 25zł – trafię 110, nie trafię +35zł (powrót do etapu3)
5. 35zł – trafię 180, nie trafię +75 ( powrót do etapu 4)
6. 50zł – trafię 280, nie trafię +130 ( powrót do etapu 5)
7. 75zł – trafię 430, nie trafię +205 ( powrót do etapu 7)

Oczywiście jeśli pomylimy się na etapie pierwszym to jesteśmy w plecy, dalej gramy tak że po trafionym kuponie (ako ok 3) wchodzimy poziom wyżej lub przy porażce schodzimy stopień niżej.
Co o tym sądzicie?

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Coś ala progresja, najlepiej zastosuj to w praktyce, na najniższych stawkach a potem zdaj sprawozdanie, w teorii wszystko wygląda cacy ale często w praktyce się sypie :p

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
hama - pamiętaj , że w zasadzie nikomu dotąd nie udało się w publicznych podejściach na wielu forach , przejść 15 kroków systemu 15-tka Marasa , a tam gra się na ako 2.0 ...

uqi 0

uqi

Użytkownik
edi8, trochę za dużo kombinowania z tym systemem (15-tka Marasa)

hama, zrób sobie w excelu rozpis i pokaż nam jak Ci to wychodzi.

hama 11

hama

Użytkownik
ok pogram trochę i będę to zapisywał i jak się uda to dam znać ????
Co do systemu 15-stka to grałem go dość długo najdalej byłem na etapie 11 jednak potem jest on zrobiony tak że po przegranym typie spadamy aż o dwa kroki i tak 3 niecelne kupony i byłem znowu na początku drogi, a ten &quot;system&quot; to właśnie nieco modifikacja 15-stki.

E 0

eksajtin

Użytkownik
skrócona 15. system wałkowany już setki razy. Od ponad 6 lat przeglądam i czytam rózne fora bukmacherskie i nie znalazłem jeszcze nikogo kto by dobrze wyszedł na tym systemie w dłuższym okresie.

R 23

rutra

Użytkownik
Nie polecam tego systemu. Grałem tak kiedyś na sucho tylko kursy 2.00 i wyższe. Dosyć dobrze szło, ale wkońcu trafiła się czarna seria i bankrut ????

Do góry Bottom