>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mój dziwny system - remisy NHL

P 0

piotrpl

Użytkownik
tak sobie ostatnio myślałem myślałem i wymyśliłem takie coś

progresja na remisy ale nieco zmieniona

nr stawka kurs wygrana zysk
1. 0,5zł 4 2zł 1,5zł
2. 0,5zł 4 2zł 1zł
3. 1zł 4 4zł 2zł
4. 1zł 4 4zł 1zł
5. 2zł 4 8zł 3zł
6. 2zł 4 8zł 1zł
7. 4zł 4 16zł 5zł
8. 4zł 4 16zł 1zł
9. 8zł 4 32zł 9zł
10. 8zł 4 32zł 1zł
11. 16zł 4 64zł 17zł
12. 16zł 4 64zł 1zł
13. 32zł 4 128zł 33zł
14. 32zł 4 128zł 1zł
15. 64zł 4 256zł 65zł
16. 64zł 4 256zł 1zł

moze to i glupi system ???? z obserwcji i analiz raczej druzyna nie ma 16 meczów bez remisu, cały szkopuł polega na wbiciu się w nieprazysty nr meczu bo na parzystym jest tylko 1zł, zrobiłem to tak ponieważ niektórych juz nie stac na 7 8 mecz dlatego zacząłem od 50gr;) dla zabawy sobie to wypróbuje, z tym , że ja zrobie sobie takie stawki:
0,5 &gt; 0,5 &gt; 1 &gt; 1 &gt; 2 &gt; 4 &gt;8 &gt;16 &gt;32 &gt; 32 &gt;64 zeby trafiac mniej wiecej po srodku, pierwsze 5 stawek to na wydluzenie serii bo wiadomo ze na poczatku malo sie zarabia a w srodku lepiej. Jezeli to glupie to wykasowac wyrzucic spalić ????

pozdrawiam

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
hmmm według mnie progresja nie ma sensu w nhl...remisy padaja zbyt czesto i nie zarabialoby sie zbyt duzo, przynajmniej na takich stawkach, zagralbym od stawki 20-40 zl ...bo remis moze z duzym prawdopodobienstwem pasc juz na 4-5 poziomie...

P 0

piotrpl

Użytkownik
najpierw sprawdze na sucho jak to dziala. mozna tez zastosowac to dla wszystkich druzyn naraz ???? , zrobie sobie symulacje przez 10 dni i zobacze co z tego wyjdzie

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
hmmm według mnie progresja nie ma sensu w nhl...remisy padaja zbyt czesto i nie zarabialoby sie zbyt duzo, przynajmniej na takich stawkach, zagralbym od stawki 20-40 zl ...bo remis moze z duzym prawdopodobienstwem pasc juz na 4-5 poziomie...
Hmm, moze pasc na 4-5 poziomie, ale raczej nie musi. Zobacz ile zespolow ma serie bez remisow duzo dluzsze nie 4-5 spotkan, czesto nawet grubo powyzej 10 (obecnie 3 zespoly maja po 12). Wiesz ile musialbys zabezpieczyc gotowki zeby zaczac grac od 20-40 PLN? Sporo. Ja kiedys gralem na progresje w NHL, ale wtopilem bo zespol mial bodajze 17 spotkan bez remisu...
Nie polecam zaczynac od takiej stawki, chyba ze ktos dysponuje nieograniczonym budzetem.
Pzdr

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Według mnie progresja remisowa w NHL nie zawsze się opłaca. Są tacy zawodowcy co statystycznie obliczają z przeszłości, która drużyna często remisowała i jaką ma obecnie serie bez remisu. Ja osobiście sam praktykowałem ten sposób w poprzednim sezonie i bardzo się rozczarowałem. Grałem drużynę, która miała serię bodajże 42 meczów bez remisów, ale w ostatniej chwili zmieniłem druzynę i wyszłem na zero.

E 0

eliot

Użytkownik
tak samo mi sie wydaje ze ta progresja niema sensu bo co to za wygrana grajac np. pare dni :| Owszem zgadzam sie ze zdarzaja sie serie 19 spotkan bez remisów, ale chyba niechcesz zaczac grac progresja zaraz po remisie tej druzyny bo to było by samobójstwem :&gt; bo wiadomo wtedy ze tak moze byc i niestarczy Ci kasy, Ja zaczynam grac wtedy jak widze ze jakas druzyna ma najmniej 10 spotkan bez remisu ;) i niexle mozna na tym ciagnac :] Hm 42 mecze bez remisu szczerze mówiac niechce mi sie wierzyc w to ;) Bo ponad wieksza polowe sezony by nie zremisowali :| A i jestem ciekaw od jakeigo poziomu zaczałes grac i do którego pociagnałes ;)?

E 0

eliot

Użytkownik
Dallas juz ma 14 meczy bez remisu wiec dzisiaj graja 15 meczyk i mysle ze siadzie remisik grajac progresja :]

G 46

ghs

Użytkownik
A możesz mi wyjaśnić, dlaczego to, że Dallas nie zremisowało od 14 meczy, oznacza, że teraz musi w najbliższym czasie zremisować? Będą specjalnie grać na remis?

djskorp 0

djskorp

Użytkownik
Według mnie progresja remisowa w NHL nie zawsze się opłaca. Są tacy zawodowcy co statystycznie obliczają z przeszłości, która drużyna często remisowała i jaką ma obecnie serie bez remisu. Ja osobiście sam praktykowałem ten sposób w poprzednim sezonie i bardzo się rozczarowałem. Grałem drużynę, która miała serię bodajże 42 meczów bez remisów, ale w ostatniej chwili zmieniłem druzynę i wyszłem na zero.
raczej &quot;wyszedłem&quot; ????

E 0

eliot

Użytkownik
A możesz mi wyjaśnić, dlaczego to, że Dallas nie zremisowało od 14 meczy, oznacza, że teraz musi w najbliższym czasie zremisować? Będą specjalnie grać na remis?
Chyba nikt specjalnie nie gra na remis dla statystyki bo juz tyle nie było remisu i najwyzszy czas by zremisowac :| bo kazdy chce wygrywac, popatrz sobie na wszystkie druzyny i zobacz ile mieli serii bez remisu a później mów ;) a to ze jakas druzyna miala serie 42 meczy to osobiscie w to nie wierze ! I gram progresja nadal na dallas teraz juz 15 mecz bez remisu, i kolejny podejrzewam moze sie skaczyc remisem poniewaz gra lider z wiceliderem wiec mecz bedzie napewno zaciety..

K 0

kristobal

Użytkownik
Hmm, chyba wybranie Dallas Stars do gry na remis nie było zbyt fortunne...
Jak gram od początku marca progresją na remisy: Florida Panthers, Atlanta Trashers itp. czyli drużyny najczęściej remisujące (średnio co 3-4 spotkania). Jak na razie większość progresji kończy się na drugim kroku, raz zdarzyło się na trzecim. Stawki daję 20-40-80 zł tak więc gra jest warta świeczki ????

E 0

eliot

Użytkownik
Tylko czasem zeby zadna druzyna nie pociagneła do 10 meczy bez remisu ;) bo wtedy chyba troche bedziesz musiał sie szarpnac zaczynajac od 20 zł ;) Chyba ze bys nie podwajał stawek tylko dawał mniej i minimalizował straty, a i chyba nie myslisz ze ja zaczałem stawiac na dallas od poczatku bo bym chyba zwatpił :p zaczałem grac od ich 13 meczu ;)

K 0

kristobal

Użytkownik
Ja po prostu zrobiłem statystyki drużyn i wybrałem te które mają powyżej 30% remisów. Zreszta wystarczy zobaczyć wyniki z ostatnich 2 tygodni - były chyba tylko 2 dni, że nie było żadnego remisu w NHL, a zwykle jest po 2-3 na dzień. Zaczynałem progresję z sumą 45 zł, obecnie mam ok. 800. Niestety wszystko co dobre, szybko się kończy (wkrótce koniec rozgrywek NHL).

Do góry Bottom