>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lyon's bets

L 1

lyon1

Użytkownik
Lyon&#39;s bets (NHL, NBA, Piłka nożna)
Witam. Postanowiłem założyć temat ze swoimi typami wraz ze szczegółowymi analizami i prowadzeniem statystyk. Z jednej strony będę zadowolony gdy moje analizy przydadzą się komuś, ale również traktuję to jako swego rodzaju pamiętnik, który kiedyś będzie mi sie przyjemnie czytało.
Typuję od singli po całe taśmy, najczęściej będą to jednak duble/triple. Moje typy obejmują piłkę nożną (w szczególności Ligue1, Premier League), NHL i NBA. Zapraszam :razz:. Statystyki będę prawdopodobnie prowadził na koniec każdego posta, żeby być z nimi na bieżąco.
Używam przede wszystkim Pinnacle.

L 1

lyon1

Użytkownik
Champions League
Olympique Lyonnais - Real Madrid 1 4,290 [Pinnacle]⛔⛔⛔
Może to wyglądać na sentymentalność, ale po głębszej analizie można nawet &#39;bezstronnie&#39; dojść do podobnego wniosku. Lyon jest na fali wznoszącej, 4-1 w wyjazdowych derbach z St. Etienne, czy 4-0 z Nancy u siebie robi wrażenie szczególnie z tą pierwszą drużyną. Prawdopodobnie jednak nie wystąpi snajper gospodarzy Lisandro, a także Ederson.
Real natomiast zagra bez Higuaina, a jest to zawodnik który wyjątkowo źle może wspominać dwumecz z Lyonem z zeszłego roku. Real w ogóle ma czarną kartę historii jeśli chodzi o starcia z Francuzami. Wszyscy pamiętają szczególnie sezon 2005/06, gdy po fenomenalnym meczu gospodarze wygrali 3-0, w rewanżu remisując 1-1 na Bernabeu. Rok później Real znów nie mógł wygrać (0-2 na Gerland, 2-2 na Bernabeu). Rok temu jednak wszystko przemawiało za Realem. Dokonali znaczących wzmocnień (m.in.Ronaldo, Kaka, Benzema), natomiast Lyon był już bez swoich piłkarzy, którzy we wcześniejszych edycjach byli egzekutorami Realu (m.in. Juninho, Carew, Wiltord, Diarra, Benzema (ci to swoją drogą nawet grali wtedy już w Realu), Fred.) Jednak ponownie pokonali Real 1-0 1-1 po raz kolejny okazując się lepszymi. Teraz jednak przewaga jest jednak jeszcze większa po stronie Realu, po zmianie trenera wydaje się jednak, że tylko Barcelona może ich powstrzymać (co z resztą było jednak widać na Camp Nou). Ja jednak myślę, że w dzisiejszym meczu to znowu będą Francuzi, na co liczę. Na dodatek kurs jest bardzo kuszący. :grin:
AKO: 4,290
Stawka: 3
DW: 12,87

I od razu coś z NHL i NBA
NHL

SJS-DET Over 5.5 1,87 [Pinnacle]✅✅✅
Mecz dwóch jednych z najlepszych drużyn zachodniej konferencji i zarazem ligi. Obie w fantastycznej formie, ciężko znaleźc tu faworyta. Ale spodobał mi się typ na over 5,5 bramki. W 2 poprzednich spotkaniach między tymi zespołami padały wyniki 5-2 dla Sharks, i 5-3 dla Red Wings. Obie drużyny są w bardzo dobrej formie strzeleckiej (wyjątkiem jest ostatni mecz Detroit wygrany z Minnesotą dopiero po karnych 2-1.) Szczególnie warto zwrócic uwagę na Segotuchi&#39;ego z Sharks, który ostatnio bardzo regularnie trafia do bramek rywali. Myślę, że kurs warty gry.
COL-STL St. Louis -1.5 2,6 [Pinnacle]⛔⛔⛔
W obu poprzednich meczach u siebie lepsze było Colorado. Drugi był całkiem niedawno, 24 stycznia. Jednak forma aktualna Lawin pozostawia wiele do życzenia. Z ostatnich 12 meczy wygrali tylko 1, co ciekawe były to właśnie Nutki, pokonane przez graczy Colorado po dogrywce. I to właśnie gospodarze są aktualnie w dużo lepszej formie. Wygrane 3-2 z Canucks czy 9-2 z Ducks robią wrażenie. Wczoraj jednak mimo tego, że po pierwszej tercji wygrywali z Hawks 2-0 przegrali mecz 3-5, ale myślę, że forma jednak pozostaje i pokonają dzisiaj Avalanche różnicą przynajmniej dwóch bramek.
NJD-DAL New Jersey -1.5 3,15 [Pinnacle]⛔⛔⛔
Forma New Jersey mówi sama za siebie. Dwie porażki w ostatnich 15 meczach robi wrażenie, szczególnie ze względu na miejsce oblegane przez New Jersey. Mają 13 miejsce w konferencji
wschodniej i 10 punktów straty do Buffalo które zajmuje ostatnie, 8 miejsce premiowane grą w PO. Jeśli utrzymają swą progresję to mogą nawet dopiąc swego i wkroczyc na to 8 miejsce. Muszą jednak wygrywac, a dzisiaj jest wyjątkowa okazja. Dallas przeżywa kryzys. Przegrali 8 z ostatnich 9 meczy. W pierwszym meczu co prawda górą było Dallas, jednak wtedy to były zupełnie dwie drużyny... Typuję zwycięstwo przynajmniej dwubramkowe Devils, co jest całkiem prawdopodobne. Kurs zachęca.
AKO: 15,31
DW: 45,94
NBA

LAC-OKH LAC 4,73 [Pinnacle]⛔⛔⛔
W dniu dzisiejszym w NBA wypatrzyłem tylko jeden ciekawy typ warty ryzyka. Clippersi mają fatalną passę, 2 porażki w 9 meczach. Ostatni wygrali jednak ze słabą Minnesotą. Na ustach wszystkich kibiców jest Blake Griffin, po zwycięstwie w Slam Dunk contest, i meczu Rookies. Gra poza tym po raz pierwszy w Oklahomie - rodzinnym mieście, na pewno będzie to okazja, żeby pokazac klasę. Oklahoma natomiast jest w formie, i ma świetną parę, Duranta i Westbrooka, jednak wierzę dziś w Clippersów, że będą w stanie wywieźc korzystny rezultat. Historia również przemawia za Clippersami, będą chcieli piąty raz z rzędu wygrac z ekipą Oklahomy.
AKO: 4,73
DW: 14,19

Otrzymane punkty reputacji: +1
L 1

lyon1

Użytkownik
23.22.2011 -9⛔⛔⛔
No cóż, kiepski forumowy debiut, a początek mógł byc lepszy, szczególnie, że Lyon miał duże szanse w pierwszej połowie na objęcie prowadzenia, a skończyło się na szczęśliwym remisie. W NBA niespodzianki nie było, Oklahoma pewnie pokonała ekipę z Los Angeles. W NHL natomiast pewnym trafem okazał się over w Detroit w dobrym meczu. Devilsom trochę brakowało do drugiej bramki.. A St. Louis już całkiem mnie rozczarowało. Pozostaje liczyc, że dziś będzie lepiej.

Luty:
NHL 0-1 -3 Triple 0-1
NBA 0-1 -3 Single 0-1
PN 0-1 -3 Single 0-1

L 1

lyon1

Użytkownik
NHL

SJS-PIT SJS -1.5 3,250[Pinnacle]⛔⛔⛔
Sharks pokazali się ze świetnej strony w meczu z Red Wings, wygrywając w Detroit 4-3. Wygrali 13 z ostatnich 16 meczów. Pens mają natomiast swoje problemy. Lista kontuzjowanych na czele z Crosbym pozostaje niezmienna. Ostatnio przegrali z Capitals 0-1 po słabym meczu. W pierwszym meczu między zespołami z San Jose i Pittsburgha padł wynik aż 5-0 dla San Jose. I dzisiaj myślę, że również są zdecydowanymi faworytami.
LAK-ANA over 5.5 1,909 [Pinnacle]⛔⛔⛔
Tu krótko. Oba zespoły należą do tej czwórki zespołów mających po 68 pkt. Oba walczą o PO. Kaczki straciły w ostatnich 3 meczach aż 21 bramek! Co bardziej ciekawe strzeliły w nich niemało bo 10, co daje średnią ponad 10 bramek na mecz. Myślę, że stawka a także ostatnia dyspozycja Anaheim stwarza ogromną szansę na wystąpienie overa akurat w tym meczu.

AKO: 6,204
Stawka: 5
DW: 31,02

L 1

lyon1

Użytkownik
24.02.2011 -5⛔⛔⛔
No cóż, brakło po 1 bramce w obu meczach. Trudno :razz:

NHL 0-2 -8 Triple 0-1 Duble 0-1
NBA 0-1 -3 Single 0-1
PN 0-1 -3 Single 0-1
Luty: -14

L 1

lyon1

Użytkownik
Mało czasu, tak na szybko bez analiz, i skromnie. Jutro sie powinienem trochę rozpisac o tych meczach
NYI-PHI PHI OT 1,392
[Pinnacle]
✅
DAL-DET DET OT 1,465 [Pinnacle]⛔⛔⛔
AKO: 2,039
Stawka: 12
DW: 24,47

L 1

lyon1

Użytkownik
Tego akurat się najmniej spodziewałem ale trudno ;)
NHL 0-2 -20 Triple 0-1 Duble 0-2
NBA 0-1 -3 Single 0-1
PN 0-1 -3 Single 0-1

Do góry Bottom