>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lyon-Marseille 11.I.2006

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Lyon-Marseille godz. 20:30

1.61--3.4--5.1--1.12--2.04

Najciekawsze spotkanie w tej kolejce w Ligue 1. Lider podejmuje siódmą drużyne.Marseille bardzo dobrze się ostatnio spisuje. 10 punktów w ostatnich 4 meczach na pewno poprawiło morale drużyny. Ale Olympique na wyjazdach nie gra za dobrze (bilans 3-1-5)
Natomiast Lyon ostatnio nie spodziewanie przegrał 3-1 z Lillie. Ale u siebie dalej dobrze się spisują (7-1-1) i są według mnie faworytem tego spotkania.

Mój typ: 1

don-karol 0

don-karol

Użytkownik
Lyon - Marsylia
Dzis wieczor klasyk Ligue 1. Zmierza sie dwa zespoly, które sa żywa legendą francuskiej piłki. Ostatnimi czasy, zmienily sie jednak cele, o jakie walcza te druzyny. Lyon chce zachowac prymat we Francji, oraz uzyskiwac sukcesy w Europie. Natomiast Marsylia wlaczy o powrót do czołowki we Francji. Lyon prezentuje sie naprawde wspaniale w tym sezonie. Sila ofensywna tej druzyny jest ogromna jak na francuskie warunki. Piłkarze z Marsylli to dobry zespol, ale watpie czy az tak dobry, zeby pokonac Lyon na wyjeździe. Tym bardziej ze Lyon bedzie chcial sie zrewanzowac swoim kibicom za porazke z Lille 1:3 podczas ostatniego meczu na własnym stadionie. Mój typ na ten mecz - 1.

Do góry Bottom