>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Lyon (0-0) Milan 29.03.2006

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
------

Kursy Według sTS : 1-2.30 X-3.00 2-2.80 1X-1.30 2X-1.45

Analiza : Lyon musiał we wcześniejszej fazie pokonać PSV natomiast Milna musiał zwyciężyć z monachijskim Bayernem ten pojedynek napewno pokaże nam dużo dobrej piłki , Walki i przedewszystkim Bramek bo grają dwie bardzo dobrze ułożone 11 ,Lyon w ostatnim meczu ligowym się nie popisał zremisowal 1 ; 1 natomiast Milan niezwalnia tępa w Seria A i wygrał 3 : 1 z Fiorentiną widać że drużyna milanu jest w mocniejszej formie choć okaż się po 90 minutach tego pojedynku która drużyna będzie schodzić z Murawy uszczęśliwiona a która ze łzami w oczach mój typ na to spotkanie to 2

mitro 0

mitro

Użytkownik
Re: Lyon - Milan 29.03.2006
Obrazek------Obrazek

Kursy Według sTS : 1-2.30 X-3.00 2-2.80 1X-1.30 2X-1.45

Analiza : Lyon musiał we wcześniejszej fazie pokonać PSV natomiast Milna musiał zwyciężyć z monachijskim Bayernem ten pojedynek napewno pokaże nam dużo dobrej piłki , Walki i przedewszystkim Bramek bo grają dwie bardzo dobrze ułożone 11 ,Lyon w ostatnim meczu ligowym się nie popisał zremisowal 1 ; 1 natomiast Milan niezwalnia tępa w Seria A i wygrał 3 : 1 z Fiorentiną widać że drużyna milanu jest w mocniejszej formie choć okaż się po 90 minutach tego pojedynku która drużyna będzie schodzić z Murawy uszczęśliwiona a która ze łzami w oczach mój typ na to spotkanie to 2
Ps. Nie ten obrazek co trzeba podałeś ;) oni z juve nie grają :p tylko z MILANEM ;]

No i wkradł Ci się mały błąd ;)

Mój typ na to spotkanie to X2

mitro 0

mitro

Użytkownik
w nastepnym spotkaniu MILAN bedzie gral u siebie i mam nadzieje ze wygraja
dlatego tez bede na nich stawial tak jak i na Barce

postawie 40 zl na te dwa mecze + awans w BAH

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom