Wczoraj miałem sytuację, która definitywnie przechyliła czarę goryczy i zdecydowała o wykasowaniu konta tej pseudo firmy. Tydzień temu miałem podobny manewr w ich wykonaniu, ale to olałem bo stwierdziłem, że może i mi się coś pomyliło więc jakoś to przyjąłem na klatę. Coś dziwnego dzieję się u nich na tej śmiesznie zbugowanej stronie, stawiając zakład samoistnie wpisuje się stawka maksymalna (taka jaka jest dostępna na saldzie konta) i zakład idzie za taką właśnie stawkę. Zrobiłem się tak tydzień temu i wczoraj było to samo, tyle że nauczony doświadczeniem spokojnie wciskałem wszystko, żeby znów się nie złapać na minę. Rzecz się działa z środków bonusowych, zagrałem pierwszy kupon za 50zł które od nich otrzymałem, zrobiło się 162,21 bodajże, więc skleciłem kolejny kupon. Co było zastanawiające to natychmiast po zrobieniu kuponu odrazu wskoczyła maksymalna możliwa stawka, taka jak saldo bonusowe, wymazałem, wpisałem 50 i dałem kupon do postawienia. Na 100% było tam 50zł stawki, ale okazało się że system zagrał mi za całą dostępną gotówkę. Minutę później już byłem u nich na czacie i chciałem sprawę wyjaśnić. Niestety na nic się zdały tłumaczenia i normalna rozmowa, jedyne co usłyszałem że to moja wina i powinienem wyczyścić historię i pliki coockie...no żart doprawdy śmieszny ze strony niby poważnej firmy. Człowiek od 15lat siedzi w tym temacie, przeżył wszystkie możliwe internetowe krzaczki i teraz musi się użerać z niby legalnymi firmami, które ładują go w chuja na każdym możliwym kroku. Nie chodzi tu o te pieniądze, chodzi o zasadę, nigdy nie miałem problemu z anulowaniem zakładu przedmeczowego w razie jakiejkolwiek pomyłki w jakichś betssonach, bet365, nawet w sts mi się zdażyło w punkcie anulować zakład i jak dobrze pamiętam w millenium też taki przypadek miał miejsce. Najmniejszego problemu, tylko LVbet robi jakieś cyrki. Gdybym pisał do nich po rozpoczęciu meczy, zwracał się do nich w sposób niewłaściwy, no zrozumiałbym wszystko, ale taki brak szacunku do klienta jest doprawdy żenujący. Post ku przestrodze, gdyby ktoś chciał mam logi z czata, całą rozmowę, także radzę uważać i w przypadku takiej sytuacji po prostu machnąć ręką bo i tak nic z tym nie zrobią.