Moje propozycje na dzisiaj, nie bede z tego robił kuponu, tylko podam typy ktore mnie dzis zaciekawiły, moze ktoś skorzysta
1) Sivasspor Galatasaray | Turcja | Piłka Nożna - Typ: Gomis (Galatasaray) strzeli bramkę @2.30 zawodnik ostatnio jest w formie, a pod nieobecnosc Icardiego to on jest podstawowym napastnikiem wiec dziś liczę na jego kolejną bramkę w lidze.
2)
Besiktas Adana Demirspor | Turcja | Piłka Nożna - Typ: Czerwona kartka w meczu? TAK @3.30 spodziewam sie ciekawego spotkania i myślę, że będzie trochę kopaniny, dlatego uważam, że sędzia w koncu wyciągnie czerwony kartonik, Ali Sansalan sędzią dzisiejszego spotkania i na ostatnie 7 spotkań raz pokazał czerwoną kartkę w meczu Besiktas - Trabzonspor więc dziś po cichu liczę na czerwo.
3)
Sporting Lizbona - Ferreira | Potrugalia | Piłka Nożna - Typ: Sporting Lizbona powyżej 1.5 gola w 1 połowie @2.55 W tym meczu powinna być łatwa wygrana Sportingu bez wysiłku, goście są tragiczni w lidze i liczę na to, że gospodarze strzelą w 1 połowie co najmniej 2 bramki, a w portugalskiej lidzę do przerwy lubią padać gole, więc zobaczymy.
Tyle na dziś.