>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luty 2014 w Npower Championship

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Bournemouth - Leicester
Fajne spotkanie zapowiada nam się na TheGoldsands gdzie miejscowy Borunemouth podejmie lidera z Leicesteru który pewnie przewodzi w lidze i jeśli piłkarze Pearsona będą grali z takim rozmachem to awans mają w kieszeni. Na liderów zespołu wyrośli Vardy, Nugent i Dyer po prostu grają jak z nut natomiast świetnie w defensywie radzi sobie Marcin Wasilewski który na dłużej zadomowił się w pierwszym składzie i w każdym spotkaniu udowadnia że to nie koniec popularnego Wasyla którego media bardzo chwaliły za spotkanie z Birmingham, w dalszym ciągu Pearson nie możę skorzystać z usług Morra oraz St Ledgera którzy w tym sezonie niezbyt wiele wnoszą do gry Lisów w jutrzejszym meczu nie wydaje mi się by Bournemouth zdołał odebrać punkty liderowi.
Wygrana Leicesteru @@ 2.20 ✅ ✅ :plus:

superfrank 2K

superfrank

Użytkownik
Wypada sobie zadać pytanie: czy passa Leicester jest &quot;normalna&quot; jak na tą ligę i jak długo jeszcze tak pociągną. Moim zdaniem skończy się to w sobotę na Dean Court w Bournemouth. Gospodarzy tego pojedynku widziałem w starciu w FA Cup z Liverpoolem i zostawili po sobie bardzo pozytywne wrażenie, mogą pluć sobie w brodę, że tak łatwo dali się odprawić 0-2, bo z przebiegu gry wynik mogę ocenić jako nieco niesprawiedliwy. Potem przyszło zwycięstwo 2-1 z Huddersfield, które niejako potwierdziło moją tezę, że Wisienki są w dobrej formie. Myślę, że nie są bez szans z Leicester. Goście mają 8 zwycięstw z rzędu, dużo i trzeba im to oddać. Wyrobili sobie 10-punktową przewagę nad resztą stawki. Mogą dość bezpiecznie czuć się na szczycie tabeli. Jednak zmęczenie po takich wynikach w końcu musi dać się we znaki. Weźmy na tapetę przeciwników, których ostatnio Leicester pokonało w meczach wyjazdowych: Birmingham (17 miejsce) - będące w ogromnym kryzysie i notujące 4 mecze bez zwycięstwa z rzędu, Leeds (12 miejsce) - kompletny brak formy, 6 meczów bez zwycięstwa z rzędu, Milwall (21 miejsce) - w momencie podejmowania Leicester również brak formy i passa 4 meczów bez zwycięstwa. Leicester po prostu wykorzystało słabe momenty ich przeciwników. Nie chcę nic umniejszać ekipie Pearsona, ale ich passa jest za długa, zbyt dobra i jak udowodniłem wyżej - w dużej mierze jest efektem korzystnego układu gier. Bournemouth wydaje się być w niezłej formie i im zaufam.

▶ Bournemouth DNB @2,50 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +7
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Nottingham Forest - Yeovil
Zespół Davies podejmie dzisiaj Yeovil czerwoną latarnie ligi. Zespół na wyjazdach nie radzi sobie najlepiej zespół z miasta Robin Hooda ma ogromne szansę zmniejszyć swoją stratę do drugiego QPR i bezpośredniego miejsca dającego awans na 6pkt. W zespole mogą zadebiutować Fox, Djebbour i Gomis. Szkoleniowiec gości Johnson nie będzie mógł dzisiaj skorzystac z usług Hoskinsa, Davisa i Ralpha. Gospodarze są niepokonani od 7 spotkań na własnym terenie wydają się faworytem.
Wygrana Nottingham @@ 1.45 ✅ ✅
0:1 Handicap @@ 2.05 ⛔
INNE TYPY :
Watford - Brighton 1 @@ 2.40
✅ ✅

A 18

antravis

Użytkownik
Leicester vs Watford​

Zaprszam na spotkanie ANGLIA: Championship, w którym zmierzą się dwie ekipy Leicesteru i Watfordu. Lider w tym sezonie wyśmienita gra, zmierza pewnie po awans do BPL. Doskonały bilans 21/3/5 z czego u siebie 11/2/1 jest doskonały i myślę że są zdecydowanym faworytem tego spotkania i nie pozwolą sobie na stratę punktu. Ich przeciwnicy plasują się na 13 pozycji z bilansem ogólnym 8/10/9 oraz bilansem wyjazdowym 3/7/3, który nie zaskakuje i jak widac nie bardzo radzą sobie na obcym boisku. Grałbym pewną wygraną gospodarzy. H2H Leicesteru z drużyną Watfordu u siebie wygląda następująco:

Myślę, że gospodoarze nie pozwolą sobie urwać punktów a będą chcieli podwyższyć przewagę nad QPR o kolejne 3 punkty.

Kurs na Leicester 1.75zł TOTOMIX

Po między tymi drużynami wydarzył sie też kiedyś piękny mecz którego zakończenie zachęcam obejrzeć, lecz oczywiście w sobotę jestem za Leicester i niestety nie daję rywalowi żadnych szans ???? Powodzenia!

http://www.youtube.com/watch?v=B7wDA-dredk

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Burnley - Millwall
Gospodarze nadal pozostają nie pokonani na własnym terenie w tym sezonie ich sytuacja troszkę się pogorszyła gdy wyjazdowe potyczki zdecydowanie im nie wychodziły jednak do strefy awansu tracą zaledwie 3pkt. Zmierzą się ze znajdującym tuż nad strefą spadkową Millwall który gra zdecydowanie poniżej oczekiwań. Burnley udało się utrzymać duet Vokes i Ings ich szansę na awans są ogromne trzeba tylko regularnie punktować
Win Burnley @@ 1.61 ✅ ✅ ✅

Reading - Sheffield
Reading które włączyła się do walki o strefę barażową zaczęło w styczniu regularnie punktować dzięki czemu Adkins utrzymał posade po grudniowych porażkach. Le Fondre zaczął regularnie strzelać i dzięki temu Reading zdobywało punkty, Do składu wracają Guthiere i Akpam. Natomiast Sheffield ostatnio zdołał również osiągnąć korzystne rezultaty jednak w jutrzejszym spotkaniu w ich szeregach zabraknie Onyewu, Johnsona, Loovensa, Coke i Johsona zabraknie. Wydaje mi się że gospodarze są faworytem.
Win Reading @@ 1.80 ⛔

M 176

michal93

Użytkownik
Derby Country - QPR BTS @ 1.74 Betsson
Dzisiaj wezmę pod lupę spotkanie pomiędzy Derby Country a Queens Park Rangers .Wybrałem typ obie drużyny strzelą bramkę bo przemawia za tym wiele rzeczy w tym to ,że kurs na to zdarzenie wydaje mi się zawyżony.

Argumenty za :

-drużyna gospodarzy jest grającą otwartą piłkę w meczach u siebie średnio pada tam 3,35 gola na spotkanie
- w meczach u siebie nie potrafili pokonać bramkarza gości tylko w 3 spotkaniach , 2 z nich to spotkania z zespołami Burnley i Leicester zajmującymi 1 i 2 miejsce w tabeli
- nie stracili bramki u siebie tylko ze słabym w ofensywie zespołem Brighton oraz będącymi wtedy w słabej formie Sheffield
-drużyna QPR ma teoretycznie najmniej straconych goli w lidze ,ale ostatnie spotkania w ogóle tego nie odzwierciedlają w każdym z ostatnich 6 spotkaniach (wliczając mecz z Evertonem ) tracą bramkę ostatnio 3-3 z Burnley
- w ostatnich 5 spotkaniach między tymi zespołami w 4 padał BTS w tym 2:1 dla QPR w listopadzie.
- w obu składach bez większych nieobecności zagrają najlepsi strzelcy obu zespołów plasujący się ex aequo na 5 miejscu klasyfikacji strzelców z 14 golami na koncie Austin (QPR) i Martin (Derby).
Polecam sam gram 7/10

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
w obu składach bez większych nieobecności zagrają najlepsi strzelcy obu zespołów plasujący się ex aequo na 5 miejscu klasyfikacji strzelców z 14 golami na koncie Austin (QPR) i Martin (Derby)

Polecam sam gram 7/10

Kolejny matematyk widze, ludzie sprawdzajcie chociaz nieobecnosci. Jest zawyzony bo wiadomo jak QPR idzie strzelanie goli, do tego Austin out. Phillips tez out na domiar zlego, ale czym to jest wobec braku Charliego, ktory strzelil 2/3 tego co reszta druzyny razem wzieta. Moze wejdzie bo Derby zadyszke zlapalo i QPR moze cos strzelic, z tym ze Derby ostatnio samo robi sobie pod gorke i powietrze z nich uszlo i o nich bym sie obawial, bo Harry przede wszystkim nie bedzie chcial tu stracic. Typ jak typ ale analiza pod statystyki do kosza

Otrzymane punkty reputacji: +5
patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Anglia 2
Brighton - Leeds
Over 3.5 gola
4.33
Sportingbet
Na dzisiaj wybrałem mecz z 2 ligi angielskiej pomiędzy Brighton, a Leeds. Gospodarze po 29 meczach są na 8 miejscu w lidze, a goście plasują się na pozycji numer 10. Oba zespoły dzieli tylko 1 punkt. Typuję w tym spotkaniu na over 3.5 gola. Do takiego typu skłania mnie najbardziej H2H czyli bezpośrednia historia meczy między tymi dwoma angielskimi klubami. Ostatnie pojedynki między Brighton, a Leeds kończyły się rezultatami 2:1, 1:2, 2:2, 1:2, 3:3. Jak widać na 5 ostatnich meczy za każdym razem wpadały minimum 3 gole. Dwa razy padł wynik powyżej 3.5 gola. Po z atym obie ekipy w tym sezonie mają po kilka rezultatów over 3.5 gola. Brighton zaliczał międyz innymi takie wyniki jak 3:2, 3:1, 1:3, a Leeds takie rezultaty jak 5:1, 6:0, 3:3, 3:2 czy 4:2. Moim zdaniem w dzisiejszym meczu padnie rezultat minimum 4 bramkowy. Mój typ to remis 2:2 i over 3.5 gola.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ja za to dziś dorzucę coś takiego :
Bolton - Burnley
Na Reebok Stadium przyjedzie jedna z najlepiej grających ekip w championship Burnley która dzięki dzisiejszemu zwycięstwu może uzyskać przewagę nad drugim QPR do 3pkt. Gospodarze nie wygrali od 6 spotkań z czego w czterech schodzili pokonani najbardziej boli chyba porażka z Reading 7:1, bliżej im do spadku niż do awansu ich sytuacja jest tragiczna zaledwie 5pkt przewagi nad strefą spadkową. Do składu gospodarzy wraca Beckford co jest ogromnym atutem ponieważ ten zawodnik potrafi zrobić różnice.Wielki comeback możę zaliczyć również Bogdan ten solidny golkiper wraca po kontuzji, Nie będę wspominał znów o Vokesie i Ingsie bo przy grze tych napastników ręce same składają się do oklasków i wydaje mi się że dają dzisiaj popalić bramkarzowi gospodarzy.
Wygrana Burnely @@ 2.60 ✅ ✅
Ings strzelcem gola @@ 2.50
/// Dwa lub więcej 1/10 @@ 9.00 ⛔
Watford - Birmingham
Mocno pogubiony Watford podejmie jeszcze słabsze Birmingham goście próbują już od 2 lat atakować strefę awansu jednak oby się utrzymali ich gra woła o pomstę do nieba styl jaki prezentują jest fatalny.Do ataku wraca Park Chu-young wypożyczony gracz z Arsenalu będzie mógł już zagrać po kontuzji, Ciekawie w zespole pokazał się Merkel powoli wchodzi do zespołu i zaczyna z tego czerpać korzyści Watford ogólnie ciężko tutaj wskazać faworyta jednak po styczniowych spotkaniach wytypowałbym gospodarzy.
Wygrana Watfordu @@ 1.80 ✅ ✅

makaveli23 811,4K

makaveli23

Typer Miesiaca
Ipswich - Blackpool over 2.5 @ 2.00 / 1 i over 2.5 *wynik/suma goli) @ 2.90 GB
Trzeba uważac z takimi faworytami w tej lidze, ale akurat tutaj widze wygrana Ipswich. Ipswich walczy o msc premiowane PO i brakuje im do niego 3 punktów. Blackpool to druzyna bardziej srodka tabeli ale blizej dołu i walcza o utrzymanie. W formie są słabej bo nie wygrali juz od 15 spotkań. Ipswich w ostatnim meczu z dwubramkowego deficytu odrobilo straty na wyjeździe i zremisowało 2-2. Są w dobrej formie bo nie przegrali od 4 meczy (2-2-0). Obie druzyny chca wygrac bo obie maja swoje cele wiec mysle ze to bedzie otwarty mecz i zobaczymy sporo bramek. Dobry kurs na over.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Bournemouth - Burnley

Trzeba konsekwentnie grać na Burnley które jest w niezłym gazie podopieczni Dyche menedżer gości ma znakomitą sytuację kadrową jedynie nie może zabrać na to spotkanie Briana Stocka natomiast reszta zespołu jest do jego dyspozycji w tej chwili mają przewagi 3pkt. nad QPR który rozegrał jedno spotkanie mniej. W pierwszym spotkaniu padł remis 1:1 uratowany w końcówce przez niezawodnego Ingsa. U gospodarzy w jutrzejszym meczu nie zobaczymy Warda oraz Artera.Goście wyglądają dużo lepiej dla bezpiecznych polecam DNB osobiście gram zwycięstwo

Dla bezpiecznych @@ DNB @@ Burnley @@ 1.75 ZWROT
Wygrana Burnley @@ 2.62 ⛔

Doncaster - Barnsley

To będzie &#39;&#39;wojna&#39;&#39; Doncaster w tej chwili lokuje się na bezpiecznej 20 pozycji natomiast Barnsley jest w strefie spadkowej i traci do bezpiecznej strefy na ten moment 5pkt. W tej sytuacji gospodarze są zmuszeni pogrążyć rywala zagrają jutro bez Sharpa który w meczu z Brighton otrzymał czerwoną kartkę za brutalny faul, Nie zobaczymy również Wellensa.Dickov jeśli jutro przegra może stracić posadę także jest o co grać ja natomiast twierdzę że brak Sharpa jest plusem ten zawodnik psuje mnóstwo sytuacji i próbuje na siłę strzałów zdecydowanie lepiej w grze wygląda Forrester który potrafi się odnaleźć i widzi partnerów. Gdzie zdobyć ma punkty Doncaster jak nie u Siebie ?. Do gry wraca Tomas Rumun potrafi ustawić odpowiednio linie defensywy. Wydaje mi się że w grze obu drużyn lepsi wydają się gospodarze...
Zwycięstwo Doncaster @@2.50 ⛔ Fajny mecz ale szkoda że remis...

Otrzymane punkty reputacji: +10
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Sheffield - Derby
Piłkarze Steva McClarena udają się do Sheffield gdzie rozegrają mecz z siedemnastą drużyną Sheffieldu.Obie drużyny dzielą 22pkt. Derby mają stratę 5pkt. do drugiego Burnley. Pierwszy mecz zakończył się wygraną Derby 3:0, McClaren nie będzie mógł jutro skorzystać z Couttsa oraz Barkera. Warto odnotować dobrą grę gości w ostatnich pięciu spotkaniach gdize nie przegrali ani jednego spotkania trzy wygrali i dwa zremisowali, Jeśli chcą utrzymać się w strefie barażowej a być może powalczyć o awans bezpośredni trzeba wygrywać.
Zwycięstwo Derby @@ 2.25 ✅ ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Spotkanie: Nottingham Forrest - Leicester
Liga: Anglia / Championship
Typ:
Leicester
Kurs:
2.62 / Bet365
vs

Analiza: Nottingham znakomicie gra u siebie, lecz również Leicester gra znakomicie
na wyjeździe. Nie bez przyczyny są na pierwszym miejscu w angielskiej Championship.
W tym starciu gospodarze bez Wilson 7/0, Cohen 16/1, Vaughan 5/0, Lansbury 26/7,
oraz Blackstock 1/0. Hobbs 27/1 nie jest pewny swojego występu. W listopadzie
ubiegłego roku Leicester wygrał 2:0 z tą drużyną na wyjeździe.. Różnica między tymi
zespołami w tabeli wynosi 13 punktów.. sporo ! Dodatkowo 10/1/4 bilans Leicester na
wyjeździe !

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Leicester - Ipswich
No to Lisy Pearsona rozpędziły nam się na dobre uzyskały przewagę nad drugim Burnely na osiem oczek, nie przegrali od 7 spotkań. W dodatku na King Power w lidze od ośmiu spotkań są niepokonani, Ipswich po serii trzech porażek zaliczyli pięć spotkań bez porażki jednak o punkty na King Power Stadium będzie bardzo ciężko nie zagra najlepszy strzelec McGoldrick, do tego dochodzi podstawowy bramkarz Gerkan, nie wystąpią również Green i Taylor. Także o punkty będzie bardzo ciężko tym bardziej że po przeciwnej stronie jest Vardy i Nugent.
Zwycięstwo Leicesteru @@ 1.62 ✅ ✅ ✅
Dyer strzeli gola a Leicester Wygra @@ 4.90 ⛔
Derby-Bournemouth

Po dyspozycji jaką pokazują ostatnio goście aż dziw mnie bierze że nie są w strefie spadkowej na ostatnie 10 spotkań zaledwie dwie wygrane nowy rok nie najlepiej rozpoczęty dla ekipy Howe , Na odwrotnym biegunie znajdują się piłkarze Derby McClarena który powoli znów zdobywa renomę, sześć spotkań bez porażki w dodatku cztery zwycięstwa bardzo ważne w ostatnich tygodniach z Wednsday czy QPR pozwoliło tej drużynie wskoczyć na trzecią pozycję ze stratą 2 pkt. do Burnley i bezpośredniego awansu coraz głośniej mówi się o tej realnej szansie i historyczny powrót. Obie drużyny będą mogły skorzystać z najmocniejszych graczy problem polega na tym że goście nie mają za bardzo kim postraszyć solidnej defensywy Derby.
Zwycięstwo Derby @@ 1.80 ✅ ✅ ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Charkton vs QPR / QPR DNB @ 1,5 WH
Jak sadzicie, QPR przegra 3 mecz pod rzad? Mysle, ze Harry by tego nie przezyl ???? W meczu z Reading grali calkiem przyzwoicie, w meczu z Derby grali troche bardziej ociezale ale McLaren to dobry taktyk i dobrze poustawial swoich grajkow. Mysle, ze jesli QPR nadal mysli o promocji do Premier League z miejsc premiowanych bezposrednim awansem to ten mecz musi wygrac. Utrata kolejnych 3 punktow badz 2 w przypadku remisu moze ich zrzucic na 5 miejsce w tabeli (jesli Nottingham wygra z Burnley badz) badz dac 6-7 punktowa strate do 2 miejsca jesli Burnley wygra z Nottingham. Droga do konca sezonu jeszcze daleka ale mecze z przecietniakami trzeba wygrywac. Mysle, ze jak zagraja tak samo jak w ostatnim meczu z Reading to powinni wygrac z Charltonem.
Dla chetnych kurs na QPR wygra i BTS @ 4,8 jest bardzo ciekawy, choc mam watpliwosci co do strzeleckich umiejetnosci gospodarzy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom