Zaczynam od 80 zł zobaczymy co da się z tego zrobić. Będę grał przeważnie single, double. Kurs koło 2.00. Co tydzień będę podliczał swoje dokonania. Wszystkich chętnych zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam!
___8___ Elche - Real Madrid& Bologna - AC Milan &Widzew Łódź - Ruch
2 / over 1.5 / over 1.5
32 * 1.22 * 1.28 * 1.28 = 64
Śmierdziało trupem i padliną...
PODSUMOWANIE ( 10 kuponów ) : 9/10 kuponów - 90% włożone : 249 zł
wygrane : 402 zł zysk : 153 zł Mogłem zagrać na wyższych stawkach, ale spokojnie nie ma co się podpalać. Mam nadzieję, że ktoś inny skorzystał. Gramy dalej. Kolejne podsumowanie za 10 kuponów!
___11___ Korona Kielce - Górnik Z. 2 40 * 2.35 = 94
Mecz oceniam 40/60 na korzyść gości. Korona bez Kiełba, który zaraz za Janotą coś robił. Zawodnicy na treningach dalej nie wiedzą co do nich mówi trener. Coach stara się stworzyć " techniczny " zespół, który będzie chciał za wszelką cenę utrzymać się przy futbolówce. Ale nie oszukujmy się z tego pieca chleba nie będzie. Co do Górnika, jeżeli chce walczyć dalej o wysokie pozycję, to właśnie taką drużynę muszą ogolić. Typ nie w moim stylu ale musiałem. Jeżeli ktoś korzysta z moich typów, to na ten proszę brać poprawkę. Można zagrać x2 Połasiłem się troszkę, była bezpieczna X2 mogłem grać.
Pierwszy i ostatni raz zagrałem n Inter w tym roku, drużyna bez pomysłu na grę. Fiorentina na własne życzenie przegrywa mecz, za co im dziękuję, ale więcej w tym temacie drużyna z Mediolanu się nie pojawi!
Dobra rozumiem, pierwszego seta dostać w czape, jak dobrze pamiętam 6:3, ale wygrać drugiego 6:0, gdzie sama musiała się tak podbudować mentalnie... Ehhh Czarna lista