>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

LOTTO - gdzie to grać??

L 0

lottojacek

Użytkownik
Witam,

Mam do Was prośbę. Chodzi o to, że mam słabość do numerków, (w sensie cyfr, żeby nie było nie domówień ;) ) Obiło mi się o uszy, że buki internetowe mają to w swojej ofercie ale za diabła nie wiem, które i na jakich warunkach tam się gra. Jeśli rzuciło Wam się w oczy, że wasz buk to oferuje dajcie znać.
Z góry wielkie dzięki ????

N 0

nevillmark

Użytkownik
Betgun oferuje multilotka, szczęśliwy numerek i lotto.de. Można tam grać liczby z przedziałów 0-2,3,4-6 w przypadku lotto i ilość liczb parzystych 0-9, 10, 11-20, ilość liczb z przedziału 1-40 (0-9, 10, 11-20) w multilotku oraz numerek parzysty, nieparzysty i numerek z kilku przedziałów. Do tego jeśli myślicie o jakimś systemie czy progresji to mają tam stałe kursy ????
Pozdrawiam i powodzenia :spokodfhgfh:

L 0

lottojacek

Użytkownik
Dzięki nevillmark za szczególowe informacje, skorzystałem z podpowiedzi :mrgreen: , gram tam już ok 2 miesięcy i jestem zadowolony. Oferta na numerki bardzo mi odpowiada, a do tego błyskawicznie realizują wypłaty :spokodfhgfh:

P 0

pedros23

Użytkownik
No ja kiedyś też bawiłem się w obstawianie wyników Lotto ale nie w kolekturze tylko u buka ;) Można to grać tylko w Betgun, kursy całkiem wysokie i dość często coś wpadało ale generalnie wole jednak stawiać na wiedze niż szczęście. Pozdro.

Do góry Bottom