>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Lotto EKSTRAKLAPA

S 61

sanej

Użytkownik
Witam. Postanowiłem założyć temat gdzie będę wrzucał typy z naszej rodzimej ligi. Będę grał różne kombinacje ale raczej będą się pojawiać single z kursem 2~ i 2+. Zobaczymy jak będzie szło, jak kopacze rozegrają kilka kolejek to może coś będzie też z niższych lig. Typy w formie notatnika żebym widział jak się układa granie. Liczę, że uda się wyselekcjonować po kilka typów w kolejce i zrobić jakiś ✅✅✅ ;)

S 61

sanej

Użytkownik
Łęczna - Cracovia 2 @2.6⛔⛔⛔
Korona - Piast BTS @1.9✅✅✅
Początek nie najgorszy. 2/3 po kursie średnim wygranego kuponu 1.85. Na jutro nie gram nic bo under 2,5 na mecz Pogoni ze Śląskiem to bieda. Myślę, że spokojnie powinno siąść ale po 1.65 nie ruszam tego. Do usłyszenia za tydzień ????

S 61

sanej

Użytkownik
Sonderjyske - Zagłębie
Zagłębie over 1,5 bramki @2,62⛔⛔⛔

Wiem, miałem grać polską ligę ale nie mogę przejść obojętnie obok takiego kursu. Lubinianie komplet punktów w lidze ale pierwszy mecz z Sonderjyske im nie wyszedł. Przegrali ale byli zespołem dużo lepszym moim zdaniem. Statystyki też to potwierdzają. Gdyby strzelili karnego ich sytuacja byłaby niezła. Czeka ich wyjazd i myślę, że są w stanie jutro pokazać to do czego zaczynają nas przyzwyczajać, czyli walka do końca i wygrywanie. W każdym meczu praktycznie strzelają po 2 bramki a przeciwnik nie jest jakiś wymagający żeby się go bać. Ponadto jak chcą awansować to muszą przynajmniej 2 bramki strzelić. Nie ma cudów, liczę, że jutro polska drużyna pokaże, że można zagrać efektownie i efektywnie a mecz u siebie był tylko wypadkiem przy pracy. Osobiście uważam, że będzie 2:1 albo wyżej dla Zagłębia i cóż... Standardowo po karnych ???? jednak pobieram taki kurs na over 1,5 gola gości z pocałowaniem ręki bo szkoda nie skorzystać.

S 61

sanej

Użytkownik
Jagiellonia - Arka over 1,5 gola gospodarzy @2.1✅✅✅
Bytovia - Podbeskidzie BTS @1.83⛔⛔⛔????

Jak wejdzie mecz Jagi to gram jeszcze BTS w meczu Craxy z Wisłą po @1.7✅✅✅

S 61

sanej

Użytkownik
Zagłębie - Pogoń 1 @1.95
Jest cyrk ze składem Zagłębia więc odradzam grać, a jeśli już to lekko. Ja osobiście wycofałem zakład w Bet365.

S 61

sanej

Użytkownik
Małe podsumowanie. Po 11 typach (Zagłębia nie liczę - rozliczam zwrot 0,95 stawki, jeśli ktoś zagrał to sorry ale dopiero o tej porze zauważyłem składy ;/) jest 2 jednostki zysku. Nie dużo ale prywatnie zagrałem jeszcze under 2,5 Pogoń - Śląsk po @1.7 (na potwierdzenie można sprawdzić bo grałem to w typach dnia, Koronę na czysto @3,5 i under 2,5 w meczu Legii z Piastem po @2.1 więc jestem trochę więcej na plus :p jak mi wyrównacie reputację z ilością postów to będę wrzucał wszystko co gram. Ale ostrzegam, że tego co nie podałem to grałem bardziej na czuja, zwykle bez sprawdzania statystyk. Powodzenia i do usłyszenia w następnej kolejce!????

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom