>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Los systemos.

M 2

matoung

Użytkownik
Cześć! Co myślicie o tym systemie? Dziennie gramy ok. 5 spotkań z kursem jednego ok. 2.00. I to wymysliłem: (stawka oczywiście jednakowa dla wszystkich spotkań)
A) Jeżeli w danym dniu wyjdę na plus to super. Można się cieszyć.
B) Jeżeli w danym dniu wyjdę na minus, to w następnym dniu podnosimy stawkę tych spotkań, aż do momentu gdy odrobimy dzień &quot;stratny&quot;
Wiadomo, passa stratnych kilku dni jest w 100% możliwa, więc tu moje pytanie do was:
a) czy grać progresją ? (moim zdaniem chyba to zły pomysł)
b) podnosić stawkę np. o 1j dziennie na mecz.
c) wasze propozycje

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
walnij 1000 kuponow za plaska bez progresji i sie okaze jaka jest twoja skutecznosc jak &gt;50% to jest git i odpowiesz sobie na pytanie ze jestes dobrym typerem

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Cześć! Co myślicie o tym systemie? Dziennie gramy ok. 5 spotkań z kursem jednego ok. 2.00. I to wymysliłem: (stawka oczywiście jednakowa dla wszystkich spotkań)
B) Jeżeli w danym dniu wyjdę na minus, to w następnym dniu podnosimy stawkę tych spotkań, aż do momentu gdy odrobimy dzień &quot;stratny&quot;
Wiadomo, passa stratnych kilku dni jest w 100% możliwa, więc tu moje pytanie do was:
c) wasze propozycje

Żeby grać progresję z kursem@2,00 to musisz mieć skuteczność około 50% żeby cokolwiek zarobić,a płaską stawką kręcisz się w okół zera....
A wierz mi ciężko mieć 50% nawet przy kursach @1,80...wiem co mówię....
no ale możliwe że typujesz lepiej ode mnie..i tego ci życzę
Ja od 15-stu lat nie potrafię mieć ponad 60% skuteczności-wniosek z tego taki że jestem bardzo marnym typerem....no ale to już mój problem.
Nie gasząc twojego zapału życzę powodzenia
pozdr.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Co do progresji polecam:
stawka +1 po przegranym dniu
stawka -1 po wygranym dniu
Nie wiem jak się fachowo ta progresja nazywa.
Ale tak czy siak jak pisali koledzy - przede wszystkim liczy się skuteczność typów.
Ps. Ten kurs 2.00 też nie jest konieczny. Graj po prostu swoje przemyślane typy.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik

c) wasze propozycje
A właśnie lepiej do takich typów brać plaską stawkę, czy może raczej modulowaną ?
Powiem tak, jeśli masz słabe typy, to żaden system ani stawkowanie Ci nie pomoże.

Powiem również, że jeśli masz dobre typy, to każdy system gry i stawkowania powinien przynosić Ci zyski.

Do góry Bottom