>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

LordMaciej - królewskie typy sportowe ♠♡♣♢

lordmaciej 31

lordmaciej

Użytkownik
KRÓLEWSKIE TYPY SPORTOWE
Witam!
Postanowiłem założyć ten temat z paru powodów:
▶ Uwielbiam rozliczać, wyliczać, mieć wszystko czarno na białym
▶ Gram u bukmachera od jakiegoś czasu z lepszym lub gorszym skutkiem
▶ Lubię się dzielić typami, gdyż przed podaniem ich wam zastanowię się dwa razy, żeby zredukować możliwość pomyłki
STATYSTYKI:
ostatnia aktualizacja: kupon #3
Ilość podanych kuponów: 3
Wygrane kupony: 2
Przegrane kupony: 1
Procent wygranych kuponów: 66,7%
Ilość podanych typów: 6
Trafione typy: 5
Nietrafione typy: 1
Procent trafionych typów: 83,3%
Suma stawek: 30j
Suma wygranych: 43,2j
YIELD: +44%

lordmaciej 31

lordmaciej

Użytkownik
KUPON #1

BUDŻET PROJEKTU: 100j

:baseball: KC Royals - LA Angels
typ: KC Royals +1,5 ✅
kurs: 1,46
krótkie wyjaśnienie:
&quot;Królewscy&quot; zmierzyli się z &quot;Aniołami&quot; poprzedniej nocy czasu polskiego i z tej potyczki nie wyszli zwycięsko w lekko mówiąc frajerski sposób. Myślę, że klub z Kansas nie pozwoli sobie na trzecią porażkę z rzędu i zwycięży tym razem. Handicap na wszelki wypadek, gdyż ostatnie dwa mecze u siebie Royals przegrało z Angels właśnie jednym oczkiem. Początek po godzinie 2:00 czasu polskiego.
[badminton] Marin C. - Sung J. H.
typ: Marin C. ✅
kurs: 1,40
krótkie wyjaśnienie:
Przenosimy się do pierwszego półfinału singielek w mistrzostwach świata rozgrywanych w Indonezji. Hiszpanka nie bez powodu jest wskazywana na faworytkę tego spotkania. Jeśli zobaczymy na H2H to wygrywa Marin 4:0. W żadnym z rozegranych starć nie dała żadnych szans rywalce. Na obecnych mistrzostwach nie zachwyca pewnością zwycięstw, ale przecież liczy się wynik, a nie styl. Początek po 7:30 czasu polskiego.
AKO: 2,05 ✅
stawka: 10j
EWG: 20,50j

+10,50j

lordmaciej 31

lordmaciej

Użytkownik
KUPON #2
BUDŻET PROJEKTU: 110,5j
⚽ Ajax - Willem II
typ: Ajax ✅
kurs: 1,36
krótkie wyjaśnienie:
Ajax fantastycznie rozpoczął sezon ligowy od zwycięstwa na wyjeździe z AZ strzelając im trzy bramki już w pierwszej połowie. O wiele łatwiej i szybciej powinno im pójść przed własną publicznością z gorszej klasy przeciwnikiem. Na potwierdzenie moich słów mogę powiedzieć, że Ajax wygrał ostatnie 12 spotkań u siebie z Willem. Spokojnie można pójść w handicap, jednak ja do odważnych nie należę i wolę pewniejsze typy. Początek o 19:45.
⚽ Borussia Dortmund - Borussia M&#39;glabdach
typ: Dortmund over 1,5 bramki ✅
kurs: 1,66
krótkie wyjaśnienie:
Obydwie drużyny mają za sobą świetny okres przygotowawczy. Co do drużyny z Dortmundu to strasznie na nich liczę w tych sezonie. Są niesamowicie zmobilizowani po blamażu z zeszłego sezonu. Najważniejszą rzeczą jest nie stracić dystansu do czołówki jak to miało miejsce rok temu, a do tego konieczna jest dobra forma. Myślę, że z tego samego założenia wychodzili zawodnicy na boiska w czasie meczów przedsezonowych (7 meczów - 6 zwycięstw). Moim zdaniem gospodarze mają też na sumieniu swoich kibiców i przed pełnymi trybunami na inaugurację sezonu strzelą przynajmniej dwie bramki. Jak wspomniałem, goście również udanie przepracowali okres przygotowawczy. Nie przegrali ani jednego spotkania, jednak ich obrona nie była szczelna. Tylko w jednym spotkaniu zachowali czyste konto, a często tracili nawet po dwie bramki z drużynami gorszej klasy niż przyjdzie im się spotkać w sobotę wieczór.
Drugi typ podałem wczoraj wieczorem w typach dnia, ale kursy już pospadały, więc zdecydowałem się podać niższy.
AKO: 2,27 ✅
EWG: 22,70j
+12,70j

Otrzymane punkty reputacji: +22
lordmaciej 31

lordmaciej

Użytkownik
KUPON #3
BUDŻET PROJEKTU: 123,2j
⚽ Southampton - Everton
typ: Southampton DNB ⛔
krótkie wyjaśnienie:
Rok temu Święci dwukrotnie wygrali potyczkę z Evertonem. Tym razem powinno być podobnie. Gospodarze po pierwszej kolejce mają jeden punkt. Mimo, że przeważali na terenie Newcastle to wywieźli stamtąd wynik 2:2, Daję zakład z DNB, ponieważ gospodarze mają przed sobą rozgrywki europejskie, w których zmierzą się z duńskim Midtjylland, więc może dojść do małej roatcji. Poza tym wszyscy pamiętają jakie początki sezonu miało Southampton przez ostatnie dwa lata. Podsumowując, nie widzę tu zwycięstwa Evertonu, który na swoim stadionie męczył się z Watford. Początek o 13:45.
⚽ Bayer Leverkusen - Hoffenheim
typ: Bayer Leverkusen ✅
kurs: 1,50
krótkie wyjaśnienie:
Aptekarze zakończyli sezon w fantastycznych humorach. Niszczyli każdego, kto stanął im na drodze na własnym stadionie. Wygrali na nim sześć ostatnich meczów ligowych (w tym z Bayernem). Leverkusen w przeciwieństwie do Hoffenheim z łatwością przeszło przez pierwszy swój mecz z pucharze. Goście dzisiejszego spotkania polegli z drugoligowym Munich 1860, a w dodatku stracili motor napędowy z poprzedniego sezonu, jakim był brazylijczyk Roberto Firmino. Myślę, że można tu iść nawet w handicap, bo Leverkusen nie pozwoli sobie na utratę punktów w pierwszym sezonie.
AKO: 2,09 ⛔
EWG: 20,90j
-10j

lordmaciej 31

lordmaciej

Użytkownik
KUPON #4
BUDŻET PROJEKTU: 113,2j
???? Djokovic/Tipsarevic - Nestor/Roger-Vasselin
typ: Nestor/Roger-Vasselin ✅
kurs: 1,57
krótkie wyjaśnienie:
Początkowo miałem tu wpisaną parę braci Bryanów, jednak spojrzałem na drugi półfinał turnieju deblowego i zachęcił mnie całkiem niezły kurs na parę, która rozgrywa wyśmienity turniej. Dużo będzie tu zależało od lidera rankingu singlowego. Jeśli podejdzie do spotkania na maksimum możliwości możemy być świadkami niezywklego spektaklu. Jeśli nie - widzę tylko i wyłącznie zwycięstwo pary Nestor/Roger, którzy z zadziwiającą łatwością przechodzą przez kolejne rundy.
[badminton] Chen L. - Lee Ch. W.
typ: Lee Ch. W. +1,5
krótkie wyjaśnienie:
No i doszliśmy do finałów mistrzostw świata. Tym razem skupimy się na rywalizacji panów w singlu. W finale bez większych niespodzianek. Obaj panowie przeszli przez wszystkie rundy jak burza. Bukmacherzy upatrują faworyta w Chenie. Może i mają rację, jednak jestem pewny że nie wygra tego finału w dwóch setach, bo ma przed sobą godnego przeciwnika, który nie raz go pokonał.
AKO: 2,19
EWG: 21,90j

lordmaciej 31

lordmaciej

Użytkownik
KUPON #5

BUDŻET PROJEKTU: ?j

:nożna: KV Oostende - Anderlecht
typ: Anderlecht over 1,5
kurs: 1,83

⚽ Union Berlin - Kaiserslautern