>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

LOL - NA, EU, KR i nie tylko

anyfei 2

anyfei

Użytkownik
W temacie tym będę zamieszczał kupony z LOLa, głównie NA i EU LCS, LCK, EU CS, czasem inne ligi. Od czasu do czasu napiszę jakąś analizę.
Coś na jutro:
Spotkanie: KT Rolster vs MVP
Typ: KT 2:0
Kurs: 1.25
Spotkanie: SKT T1 vs Longzhu
Typ: SKT 2:0
Kurs: 1.44
Ako: 1.81
Stawka: 10/10
Buk: bet365
-10j

anyfei 2

anyfei

Użytkownik
Spotkanie: Kongdoo vs JAR
Typ: JAG
Kurs: 1.40
Spotkanie: Afreeca vs BBQ
Typ: Afreeca
Kurs: 1.36
Ako: 1.91
Stawka: 8/10
-8j

buk: bet365

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Są takie drużyny, które mając mape przewagi i dużo większe umiejętności albo trolują mapy albo grają soloq, myslisz ze oplaca sie stawiac na dokladny wynik 2:0 ?

anyfei 2

anyfei

Użytkownik
Zazwyczaj jestem przeciwny 2:0, jednak w dzisiejszych meczach(KT i SKT) uznałem, że warto spróbować. Szczególnie KT, które grało na MVP(!). Ciągle nie dociera do mnie, jak mogli to przegrać. SKT też trochę zaskoczyło przeygrywając mapę. Może to przez Peanuta, który w tym sezonie nie ugrał jeszcze ani jednej na swoich byłych teammetów(a został jeszcze Smeb z KT).
Ogólnie uważam 2:0 z duże ryzyko. Jedną mapę nie trudno przegrać, wystarczy zły draft, czy jedna zła decyzja w grze. Jednak kiedy drużyny wykazują znaczną różnicę poziomów można zaryzykować.

Otrzymane punkty reputacji: +2
anyfei 2

anyfei

Użytkownik
Jak do tej pory czerwona seria. Przyznam, że te wyniki dosyć mocno mnie zaskoczyły. Może teraz się uda.
Coś z NA LCS:
Spotkanie: Team Liquid vs Team Dinitas
Typ: Dignitas
Kurs: 2.0
Stawka: 10/10 +20j

anyfei 2

anyfei

Użytkownik
Nareszcie coś na plus. Na jutro dwa spotkania z EU CS.
Spotkanie: Fnatic Academy vs Schalke 04 Esports
Typ: Schalke
Kurs: 1.50
Bierzcie kredyty, sprzedawajcie samochody i stawiajcie na ten mecz. Schalke jest obecnie o conajmniej klasę wyżej od KAŻDEGO przeciwnika w EU CS. Do tego tydzień temu Fnatic zmieniło jugnlera(stary przeszedł do głownego składu) i ich nowy nabyttek nie pokazał się z najlepszej strony. Co więcej, dzisiaj okazało się, że nasz Rodak - kikis - nie będzie mógł zagrać na górnej alei z powodów zdrowotnych. Zastąpi go niezbyt znany Zhergoth. Jeśli ktoś miał szczęście, to przed ogłoszeniem tej informacji mógł postawić mecz po kursie 2.10. Teraz niestety trochę spadł.
Spotkanie: Misfits Academy vs PSG Esports
Typ: PSG
Kurs: 2.50
buk: bet365
PSG jest aktualnie TOP2 drużyną w EUCS. Przegrali z Fnatic, które wtedy grało naprawdę dobrze - z Broxahem w jungli, oraz z Schalke, które - jak już powiedziałem, jest znaczenie lepsze od pozostałych. Misfits jednak nie powinno stanowić dla nich problemu. Misfits tymczasem w ostatnim tygodniu uległo polskiemu Kinguin. Mecz powininem być szybki i jednostronny.
Aku: 3.75
Stawka: 10/10

Odważni mogą spróbować jeszcze Kinguin vs Millenium. Jest to jednak bardziej ryzykowne. Stawiałbym na Kinguin po kursie 4.0(bet 365) ze stawką 5/10.

Do góry Bottom