>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lokata?!

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 1
???? 01:30 Huber L./Raymond L. - Lucic M./Vandeweghe C.
Huber L. / Raymond L. kurs 1,16 Bwin
2-0

Typ 2
⚽ 17:00 Anzhi (Rus) - Honved (Hun)
Anzhi (Rus) kurs 1,18 Ekspekt
1-0

Typ 3
⚽ 20:00 Liepajas (Lat) - Legia Warszawa (Pol)
Legia Warszawa (Pol) +0,5 kurs 1,19 Bet365
2-2 wynik z handicapem +0,5 =&gt; 2-2,5

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Indianie zapytali szamana, jaka będzie w tym roku zima.
Szaman wykonał odpowiednie obrzędy i wyszło mu, że będzie mróz. Indianie nazbierali więc chrustu, ale zima była wyjątkowo lekka. Gdy w następnym roku szamana zapytano jaka będzie zima, poszedł do najbliższej stacji meteorologicznej. Tam powiedziano mu, że będzie sroga i długa. Kazał więc zdobyć jeszcze więcej chrustu, ale zima znowu była łagodna. Szaman zupełnie realnie stanął przed utratą autorytetu w plemieniu, więc w następnym roku znowu poszedł do stacji meteo, ale gdy ponownie powiedziano mu, że zima będzie ostra, zapytał meteorologów, skąd mają tę informację. Odpowiedzieli:
- &quot;To pewne, Indianie już trzeci rok z rzędu zbierają chrust&quot;.
Tak samo jest z pozyskiwaniem informacji na temat danego meczu, nigdy nie można być pewnym czy informacje które się posiada mają jakąś większą wagę. Pomijam oczywisty fakt, że w sporcie wszystko się może wydarzyć. Typ 4

:baseball: 18:10 Atlanta Braves - San Francisco Giants
Atlanta Braves +2,5 kurs 1,26 Bet365
3-2 wynik z handicapem +2,5 =&gt; 5,5-2

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 5

???? 21:00 Muller G. (Lux) - Fish M. (Usa)
Fish M. (Usa) kurs 1,33 Pinnacle
4-6 2-3 i krecz Fish M. (Usa) (zwrot)
Coś mi mówi żeby tego nie obstawiać, ale z czysto sportowego punktu widzenia powinno być dobrze czyli zwycięstwo Fish-a.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 6

???? 12:00 Bellucci T. (Bra) - Dimitrov G. (Bul)
Bellucci T. (Bra) kurs 1,60 Bwin
2-0
Nie jest to super pewny mecz, ale przeczucie mówi żeby grać:razz:.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 7

:baseball: 19:35 Philadelphia Phillies - San Francisco Giants
Philadelphia Phillies +1,5 kurs 1,41 Pinnacle
4-3 pdr. (regulaminowy czas gry 3-3) wynik z handicapem +1,5 =&gt; 5,5 -3
MLB i lokata u buka, to dwa całkowicie sprzeczne pojęcia. Ja gram czystą jedynkę, ale grającym za większe pieniądze polecam leciutki handicap na gospodarzy którzy w tym sezonie przegrali masę meczy jednym runem.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 9
▶ (Olimpiada w Londynie) typ długoterminowy Kto zdobędzie najwięcej medali?!
USA kurs 1,30 Bwin
Zamrożenie gotówki na długi czas, ale typowa lokata bukmacherska.

Typ 10
▶ (Olimpiada w Londynie) typ długoterminowy Head-to-Head - most medals?! Wielka Brytania - Australia
Wielka Brytania
kurs 1,25 Bwin

Otrzymane punkty reputacji: +7
kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 11

⚽ 18:00 Salzburg (Aut)- Dudelange (Lux)
Salzburg (Aut) (awans) kurs 1,20 Bwin
4-3
Osioł który myli się dwa razy idzie na salami (salami to jest kiełbasa robiona z osłów). Tyle kwestią wstępu, pierwszy mecz sensacyjnie wygrała drużyna z Luksemburga 1-0. Więc by Salzburg awansował musi wygrać co najmniej dwoma bramkami, lub wygrać 1-0 i okazać się lepszy w dogrywce, ewentualnie w karnych. Teoretycznie lepszym typem jest handicap -1,5 bo dużo większy kurs a ryzyko prawie takie same, ale ja mam awersje do handicapów ujemnych. Pieniądz jest bezwonny, ale się ulatnia, jednakże chyba nie w tym wypadku bardzo bym się zdziwił gdyby drużyna z Austrii miała jakieś problemy i nie rozgromiła drużyny z Luksemburga.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 13
:baseball:
20:20 Chicago Cubs - St.Louis Cardinals
Chicago Cubs kurs 2,55 Bwin

Pewniak w żadnym wypadku, lokata bukmacherska to już na pewno nie! Ale baseball ostatnio bardzo regularnie mi wchodzi więc spróbujemy, od rana czekałem aż kurs w Bwin ruszy jeszcze trochę w górę, bo zaczyna się masówka na St.Louis Cardinals. I się nie doczekałem, więc obstawiam już teraz. Analizy nie będzie od tego są fachowcy od MLB, ja typuje baseball intuicyjnie (MLB, oraz ligę Japońską NPB) więc nie będę wypisywać farmazonów za które dostane zjebki od każdego fachowca od MLB:razz:.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 14

???? 21:00 Wielka Brytania - Rosja
Rosja kurs 1,15 Tobet

Swego czasu u niektórych bukmacherów był kurs nawet dochodzący do 1,30. Ja tego nie rozumiem, dla mnie lokata jeżeli Ruską się będzie chciało grać to wygrają na luzie 20punktami lub wyżej.

Typ 15

???? 14:30 Lu Y-H. (Tpe) - Jaziri M. (Tun)
Lu Y-H. (Tpe) kurs 1,44 Pinnacle

Moim subiektywnym zdaniem, po takim kursie warto próbować za większe pieniądze na Azjate.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 9

▶ (Olimpiada w Londynie) typ długoterminowy Kto zdobędzie najwięcej medali?!
USA kurs 1,30 Bwin
✅
Typ 10

▶ (Olimpiada w Londynie) typ długoterminowy Head-to-Head - most medals?! Wielka Brytania - Australia
Wielka Brytania
kurs 1,25 Bwin
✅
Typ 13

:baseball:
20:20 Chicago Cubs - St.Louis Cardinals
Chicago Cubs kurs 2,55 Bwin
✅
Typ 14

???? 21:00 Wielka Brytania - Rosja
Rosja kurs 1,15 Tobet
✅
Typ 15

???? 14:30 Lu Y-H. (Tpe) - Jaziri M. (Tun)
Lu Y-H. (Tpe) kurs 1,44 Pinnacle
⛔ Nie chce mi się szukać w historii w Pinnacle ale z tego co pamiętam chyba minus...

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 16

???? 20:30 Union Olimpija - Real Madryt
Real Madryt kurs 1,17 William Hill
Sprawa jest prosta, jeżeli Realowi się będzie chciało to wygrają z 15punktami lub wyżej, jak nie będzie im się chciało to i tak powinni wymęczyć zwycięstwo. Kursy polecą w dół, tego jestem prawie pewien. Real Madryt na chwile obecną główny faworyt do wygrania Euroligi, a Union ma z roku na rok coraz gorszy skład i tylko trenerzy tego zespołu trzymają poziom.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 17

???? 14:00 Nadezhda K - Fenarbahce K 65-64
Fenarbahce K kurs 1,45 Pinnacle
Głuchoniemy wchodzi do apteki kupić prezerwatywy. Nie może się porozumieć z aptekarzem, a nie widzi kondomów na wierzchu. Sfrustrowany rozpina portki, kładzie swojego penisa na ladzie i obok kładzie 20 zł.
Aptekarz rozpina portki i robi to samo. Potem chowa wszystkie pieniądze. Doprowadzony do rozpaczy głuchoniemy zaczyna wymyślać aptekarza w języku migowym.
- Słuchaj - mówi aptekarz - Jeśli nie możesz sobie pozwolić, to się nie zakładaj! A co do typu jak buki dają to brać, ale zawsze istnieje ryzyko przegranej, więc jak Cię nie stać na przegraną to się nie zakładaj...

edit: No i Nadezhda wygrywa rzucając kosza w ostatniej piłce meczowej. U kobiet nie ma lokat bukmacherskich, tylko loteria w skrócie przebieg punktowy meczu:
czas trwania meczu 8:52 wynik 9-24 (Fenerbahce prowadzi 15punktami)
czas trwania meczu 17:40 wynik 34-31 (Fenerbahce przegrywa już 3 punktami) czas trwania meczu 22:05 wynik 46-35 (Fenerbahce przegrywa już 11 punktami) czas trwania meczu 31:55 wynik 54-56 (Fenerbahce prowadzi 2punktami ) czas trwania meczu 39:43 wynik 63-64 (Fenerbahce prowadzi 1punktem )
koniec meczu wynik 65-64 (Fenerbahce przegrywa 1punktem )
Ale to jest mój błąd sportów kobiecych się nie obstawia tylko ogląda!!!!!!!!!

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 18

???? 18:00 Donetsk - Lokomotiv Kuban
Donetsk
kurs 2,22 Pinnacle
To nie jest lokata bukmacherska w żadnym wypadku. Dlaczego taki typ:
Po pierwsze oceniam szanse po 50% więc biorę mecz z większym kursem.
Po drugie liczę na przełamanie się ekipy z Doniecka która gra ostatni czasy po prostu fatalnie.
Po trzecie to akurat jest anty argument staram się odrobić straty na Pinnacle które spowodowała mi porażka drużyny Fenarbahce K. A że bukmacherka to maraton a nie sprint wiec próba odrobienie strat skończy się pewnie jeszcze większymi stratami.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 19

⚽ 20:45 Celtic - Barcelona
Barcelona wygra do zera kurs 2,20 Bwin
Dla mnie lokata, po takim kursie jak najbardziej do grania. Ja nie widzę tu szans na bramkę dla Celticu, a Barca powinna to wygrać. Jak ktoś się boi wyniku bezbramkowego może postawić że Celtic nie strzeli po kursie 2,05.

Otrzymane punkty reputacji: +7
kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 20 i Typ 21 kursy z Bet365

???? 01:00 Philadelphia 76ers - Milwaukee Bucks 96-105
Philadelphia 76ers
kurs 1,60
edit pomeczowy: (po 3kwarcie remis 83-83 i 76ers &quot;spuchli&quot;)

???? 01:00 Toronto Raptors - Utah Jazz 133-140 po 3 dgr. (104-104 reg. czas gry)
powyżej 185,5
kurs 1,43
Nie jest to lokata bukmacherska, ale ktoś może spróbować jak nie ma pomysłu co grać na noc, bo typy wydają się przemyślane.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 22

???? 20:00 Union Olimpija - Cantu 81-79
Cantu kurs 2,00 Bwin
Naprawdę warto już grać obecnie, bo spodziewam się dużych spadków kursu na gości. Kurs wysoki bo Słowenia gra u siebie oraz wygrała pierwszy mecz w Włoszech i to dość pewne. Klub z Ljubjany posiada bardzo słaby skład personalny jak na Euroligę, do graczy drużyny Włoskiej nie ma co nawet porównywać. Co prawda drużynę gospodarzy prowadzi moim zdaniem dobry trener ale jak to się mówi: „z piasku ciężko ukręcić bata”. Union Olimpija będzie wygrywać z słabszymi zespołami w lidze Adriatyckiej (np. z Szolnoki Olaj), ale moim zdaniem w Eurolidze jak im jakaś drużyna totalnie nie odpuści to to zaliczą do końca rozgrywek same porażki.
Wszystkie mecze Union Olimpija w tym sezonie:
11.11.12 (liga adriatycka) Union Olimpija - Szolnoki Olaj 83 : 63
09.11.12 (euroliga) Union Olimpija - Real Madrid 76 : 89
05.11.12 (liga adriatycka) Union Olimpija – Skopje 60 : 64
02.11.12 (euroliga) Khimky M. - Union Olimpija 75 : 65
29.10.12 (liga adriatycka) Igokea - Union Olimpija 87 : 82
26.10.12 (euroliga) Union Olimpija – Panathinaikos 67 : 85
22.10.12 (liga adriatycka Union Olimpija - Cedevita 71 : 75
19.10.12 (euroliga) Union Olimpija – Fenerbahce 75 : 81
15.10.12 (liga adriatycka) Zadar - Union Olimpija 66 : 78
11.10.12 (euroliga) Cantu - Union Olimpija 71 : 84
07.10.12 (liga adriatycka) Crvena Zvezda - Union Olimpija 87 : 76
02.10.12 (liga adriatycka) Union Olimpija – Split 82 : 73
29.09.12 (liga adriatycka) Radnicki - Union Olimpija 65 : 71
25.09.12 (superpuchar ligi adriatyckiej) Krka - Union Olimpija 84 : 81
15.09.12 (mecz towarzyski) Sassari - Union Olimpija 64 : 79
14.09.12 (mecz towarzyski) Siena - Union Olimpija 70 : 51
Jak widać po wynikach umieszczonych wyżej szału drużyna z Słowenii nie robi wygrywa jedynie z drużynami zdecydowanie słabszymi i przyfuksili(?!) w pierwszym meczu z Cantu.
edit pomeczowy: Podobno sędziowie przekręcili w końcówce Cantu.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Dwie lokaty na dziś...
Typ 23

???? 18:30 Lietuvos Rytas - CSKA Moscow 62-71
CSKA Moscow kurs 1,25 Ekspekt
Kursy bardzo pospadały, ale i tak warto. Jeżeli CSKA M. będzie się chciało to wygrają, a będzie się im chciało bo w ostatniej kolejce Euroligi dostali baty u siebie od nie za silnej w tym sezonie Barcelony.

Typ 24

▶ (piłka ręczna) 18:00 Din. Minsk - Kadetten 33-23
Din. Minsk kurs 1,28 Bwin
Drużyna z Białorusi w tym sezonie ma bardzo mocny skład, a u siebie grają gdzieś o 30% lepiej niż na wyjeździe.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Typ 25

???? 04:30 Los Angeles Lakers - Phoenix Suns 114-102
Los Angeles Lakers kurs 1,21 Pinnacle
NBA i lokata bukmacherska nic bardziej mylnego, ale typ wydaje się być w miarę pewny.

Do góry Bottom