>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lokata 3% u buka DO WAKACJI

malina_bb 1

malina_bb

Użytkownik
Tak sobie ostatnio myślę, że może by nie szukać kokosów, value z kursem 2, innych &quot;pewniaków&quot;, tylko po prostu minimalizować zysk.
Jakby w banku, na lokacie 3%, kapitalizacja codzienna.
ŻELAZNA ZASADA=1 KUPON DZIENNIE!
Do wakacji (61 dni) zarobiłbym w ten sposób 589 PLN.
Dziennie chcę ugrać &quot;zaledwie&quot; 3% mojej stawki początkowej - 100 PLN
No to zaczynamy:
1)http://scr.hu/6mz/tzu0q
61 dni
STAWKA: 100 PLN
EWK: 103 PLN

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
kolego za przeproszeniem &quot;chyba cie je*ło&quot;. to na surebetach wiekszy % mozna zrobic dziennie i bez nerwow. a takie debilne granie to strata czasu/pieneidzy i wszytskiego co do glowy przychodzi.
&quot;lokata 3%&quot; over0.5
padłem
????
a co to za rozncia ile kuponow dziennie sie zrobi? jak jeden kupon an dzien to co nie mzona przegrac czy jak?jakas wyższa numerologia?

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
oj! nie idź tą drogą,nie idź!!!przynajmniej nie All in
zresztą co ci będę mówił,przekonaj się sam lub spytaj tych co tak grali bo było ich kilku np.AKA SHAKAL lub Gajin

R 23

rutra

Użytkownik
Tak jak przedmówcy odradzam. Można się na tym przejechać. Zdarza się, że w tenisie faworyt wygrywa 5-2 i przegrywa seta, w piłce nożna drużyna wygrywa trzema bramkami i kończy się remisem, do przerwy jest bezbramkowy remis, a potem padają 4 bramki, a co do over 0,5 to nie wejdzie szybciej niż się spodziewasz.

M 0

matashow

Użytkownik
To już lepiej poszukaj jakiegoś sensownego handicapu z kursem ok. 5.0 i masz większe szanse niż takie all in, bo tylko stracisz ????

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
Grając all in jest zbyt duże ryzyko. Radził bym grać większe kursy i po każdej wygranej odkładać część do &quot;portfela&quot; i wtedy w przypadku ewentualnej przegranej minimalizować swoje straty.

acetate 474

acetate

Użytkownik
over 0,5 i lokata?
Kpina. Gdyby to bylo takie proste, nikt by nie musial pracowac. Ale kazdy chyba musi sam na sobie sie przekonac o beznadziejnosci takich &quot;lokat&quot;

cock 756

cock

Użytkownik
Chłopaki wyżej napisali wszystko.
Upierasz się o pewniejsze lokaty? Scalping, giełda. Back 1,10, lay 1,09 greenbook zawsze na 1 tika z backiem poniżej 1,11 da ci 1% w stosunku do wkładu z Belką w postaci prowizji. ???? Trzy takie numery dziennie to te wymarzone 3%. Gdy wejdziesz drugi raz używając greenbooka do gry masz automatyczną kapitalizację odsetek... A do tego możliwość cięcia strat... Ognia!

Do góry Bottom