>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

lokata <20%

remik47 0

remik47

Użytkownik
Chciałbym zainwestować większą sumę ale tak żeby mieć pewny zysk po roku. Banki oferują maxymalnie około 8%. Pomyślałem o przelaniu całej sumy do Unibetu i potraktowanie zakładu na piłkarza roku 2009 jak surebet.

Golden Ball 2009 - Winner

Kto wygra?
Zakłady wniesione po publicznym ogłoszeniu zostaną unieważnione. Inni na żądanie.

Zwycięzca

Messi, L
1,50

Ibrahimovic, Z
8,00

Ronaldo, C
12,00

Gerrard, S
15,00

Kaká
20,00

Lampard, F
25,00

Xavi
28,00

Ribéry, F (Francja)
30,00

Vidić, N (Serbia)
30,00

Del Piero, A
40,00

Torres, F
50,00

Robben, A
60,00

Arshavin, A (Russia)
75,00
Co roku (jeśli nie ma mistrzostw świata lub Europy) największe znaczenie ma dyspozycja i wyniki piłkarzy w Champions League.
Po odpadnięciu Interu z rozgrywek szanse Zlatana w moim odczuciu znacznie spadły, a Liverpool, Barca i ManU to w tej chwili najwięksi faworyci do wygrania LM.
Wiadomo, ze do końca roku jest jeszcze bardzo dużo czasu, ale obawiam się, że kursy mogą spadać w przypadku awansu poszczególnych zespołów.
Największe szanse ma oczywiście Leo Messi, ale Ronaldo i Gerrard jak dla mnie są także mocnymi kandydatami. Dlatego pomyślałem o takim rozłożeniu inwestowanego budżetu:
Leo Messi : 82% ew.zysk 23%
C.Ronaldo : 10% 20%
Gerrard : 8% 20%

Mile widziane opinie na temat takiego zainwestowania wiekszej sumy ;)
edit: w temacie powinno być &quot;&gt;20%&quot;
sorki ;)

webb4 2

webb4

Użytkownik
a jak Torres nagle zacznie strzela mega duzo bramek i to doprowadzi The Red&#39;s do Mistrzostwa albo wygraja Lige Mistrzow, taka sama sytuacja z Lampardem, czy Riberim?????????. Dla mnie nie ma to nic wspolnego z lokata

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Zagraj, wklej nam skan.
Temat odkopiemy po wreczeniu nagrody, i wtedy sie okaze czy jestes fartuchem czy frajerem ;)(

Do góry Bottom