remik47
Użytkownik
Chciałbym zainwestować większą sumę ale tak żeby mieć pewny zysk po roku. Banki oferują maxymalnie około 8%. Pomyślałem o przelaniu całej sumy do Unibetu i potraktowanie zakładu na piłkarza roku 2009 jak surebet.
Golden Ball 2009 - Winner
Kto wygra?
Zakłady wniesione po publicznym ogłoszeniu zostaną unieważnione. Inni na żądanie.
Zwycięzca
Messi, L
1,50
Ibrahimovic, Z
8,00
Ronaldo, C
12,00
Gerrard, S
15,00
Kaká
20,00
Lampard, F
25,00
Xavi
28,00
Ribéry, F (Francja)
30,00
Vidić, N (Serbia)
30,00
Del Piero, A
40,00
Torres, F
50,00
Robben, A
60,00
Arshavin, A (Russia)
75,00
Co roku (jeśli nie ma mistrzostw świata lub Europy) największe znaczenie ma dyspozycja i wyniki piłkarzy w Champions League.
Po odpadnięciu Interu z rozgrywek szanse Zlatana w moim odczuciu znacznie spadły, a Liverpool, Barca i ManU to w tej chwili najwięksi faworyci do wygrania LM.
Wiadomo, ze do końca roku jest jeszcze bardzo dużo czasu, ale obawiam się, że kursy mogą spadać w przypadku awansu poszczególnych zespołów.
Największe szanse ma oczywiście Leo Messi, ale Ronaldo i Gerrard jak dla mnie są także mocnymi kandydatami. Dlatego pomyślałem o takim rozłożeniu inwestowanego budżetu:
Leo Messi : 82% ew.zysk 23%
C.Ronaldo : 10% 20%
Gerrard : 8% 20%
Mile widziane opinie na temat takiego zainwestowania wiekszej sumy
edit: w temacie powinno być ">20%"
sorki
Golden Ball 2009 - Winner
Kto wygra?
Zakłady wniesione po publicznym ogłoszeniu zostaną unieważnione. Inni na żądanie.
Zwycięzca
Messi, L
1,50
Ibrahimovic, Z
8,00
Ronaldo, C
12,00
Gerrard, S
15,00
Kaká
20,00
Lampard, F
25,00
Xavi
28,00
Ribéry, F (Francja)
30,00
Vidić, N (Serbia)
30,00
Del Piero, A
40,00
Torres, F
50,00
Robben, A
60,00
Arshavin, A (Russia)
75,00
Co roku (jeśli nie ma mistrzostw świata lub Europy) największe znaczenie ma dyspozycja i wyniki piłkarzy w Champions League.
Po odpadnięciu Interu z rozgrywek szanse Zlatana w moim odczuciu znacznie spadły, a Liverpool, Barca i ManU to w tej chwili najwięksi faworyci do wygrania LM.
Wiadomo, ze do końca roku jest jeszcze bardzo dużo czasu, ale obawiam się, że kursy mogą spadać w przypadku awansu poszczególnych zespołów.
Największe szanse ma oczywiście Leo Messi, ale Ronaldo i Gerrard jak dla mnie są także mocnymi kandydatami. Dlatego pomyślałem o takim rozłożeniu inwestowanego budżetu:
Leo Messi : 82% ew.zysk 23%
C.Ronaldo : 10% 20%
Gerrard : 8% 20%
Mile widziane opinie na temat takiego zainwestowania wiekszej sumy
edit: w temacie powinno być ">20%"
sorki