>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Logowanie w różnych miejscach

B 0

bombelini

Użytkownik
Witam, mam do Was pewne pytanie. Jak to jest z tym logowaniem się do kont internetowych u bukmacherów? Można logować się tylko z tego komputera co się zakładało konto? Chodzi mi o te IP i różne inne, nie znam się na tym dlatego też się pytam. I jeśli tak, to czy jak zabiorę laptopa w podróż i będę się logować w połączeniu z innym dostawcą internetu to się nic nie stanie? Nie chce żeby mi zamknęli konto a w regulaminach mają coś o tym jeśli się nie mylę?

firer 886

firer

Użytkownik
Witam, mam do Was pewne pytanie. Jak to jest z tym logowaniem się do kont internetowych u bukmacherów? Można logować się tylko z tego komputera co się zakładało konto? Chodzi mi o te IP i różne inne, nie znam się na tym dlatego też się pytam. I jeśli tak, to czy jak zabiorę laptopa w podróż i będę się logować w połączeniu z innym dostawcą internetu to się nic nie stanie? Nie chce żeby mi zamknęli konto a w regulaminach mają coś o tym jeśli się nie mylę?
możesz się logować z jakiego IP chcesz, bylebys się nie logował z jednego IP na dwa rożne konta ????

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
ja się loguje z różnych IP i nigdy nie miałem problemów, jednak słyszałem, że np jeśli z jednego IP logować się będzie do buka dwóch różnych graczy wygrywających to oni chętnie to wykorzystają

Q 8

qwertz

Użytkownik
Też się loguję z różnych IP. Dwa razy mi się zdarzyło logować z IP kumpla, który też gra, i dostałem potem maila z prośbą o wyjaśnienie - ale wszystko udało się w parę dni załatwić bez żadnych problemów.

Do góry Bottom