>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Logika jest dla głupich - Tmobile Ekstraklasa.

yanger 100

yanger

Użytkownik
Temat zakładam pod wpływem mojej frustracji, będę wrzucał tu typy odwrotne do tego co myślę, patrząc na moje doświadczenie odnośnie Ekstraklasy - to powinno działać. Pół żartem - pół serio.

-1-
Górnik Łęczna - Wisła Kraków
### Krótko mówiąc Górnik wydaje mi się że może zaskoczyć, mają nie najgorszą kadrę jak na Ekstraklase, doszedł choćby Przemysław Kaźmierczak którego bardzo cenię z gry w Śląsku Wrocław, natomiast Wisła to zespół który nie jest tą drużyną sprzed paru lat. W ostatnim sezonie zawodzili oni po całości w meczach wyjazdowych, do tego największym problemem była wąska kadra - ten sam problem jest i teraz, odeszło parę kluczowych zawodników.

Jednak idąc ideą tematu - stawiam na Wisłę.
@2.40
⛔

yanger 100

yanger

Użytkownik
-2-
Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk

Lechia wielkie wzmocnienia które myślę że szybko zaowocują, myślę że Lechia dziś wygra to spotkanie, spróbujmy typ na Jagiellonie.

Jagiellonia @3.00

yanger 100

yanger

Użytkownik
-3-
Legia Warszawa - GKS Bełchatów

Ja tu bym grał w stronę GKSu, może nie na zwycięstwo ale np. jakiś handicap +2, patrząc na formę Legii.
Ale je*ać &quot;logikę&quot; - stawiamy na Legię.

Legia Warszawa @1.45

Do góry Bottom