>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Livingston - Hibernian 05.11.2005

Status
Zamknięty.
popiol 0

popiol

Forum VIP
Livingston - Hibernian 3.60 3.15 1.80 1.68 1.15

STS

Livingston gra słabo w lidze...a Hibernian ostanio wygrał 2-0 z Hearts i jest na 3 miejscu ???? teraz kurs na niego wynosi 1,80 ???? dla mnie jest to pewniak...a dotego z dobrym kursem..polecam ten mecz ????

Moj typ:2

L 45

laha

Forum VIP
Popiol masz racje ???? Hiberian są teraz na Gazie i niepowinni mieć problemów ze słabo spisującymi się pilkarzami Livingston

Hibernian Livingston 3 - 0
Hibernian Livingston 0 - 3
Livingston Hibernian 0 - 2
Hibernian Livingston 2 - 1
Livingston Hibernian 4 - 1
Hibernian Livingston 3 - 1
Livingston Hibernian 1 - 0
Hibernian Livingston 0 - 2
Livingston Hibernian 1 - 2
Hibernian Livingston 2 - 2

Hiberian-5 (50%)
Remis-1 (10%)
Livingston-4 (40%)

Livingston (dom) ---&gt; 1-2-1 (4-8 )
Hiberian (wyjazd) ---&gt; 3-0-1 (7-7 )

Ostatnie mecze

Hibernian-Hearts 2:0
Falkirk-Livingston 1:1

Pozycja w tabeli

Hiberian-3 (28 pkt.)
Livingston-12 (5 pkt.)

Mój Typ

Livingston-Hiberian---&gt; 2--&gt;1,80 :mrgreen:

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Moim zdaniem zdecydowanym faworytem tego meczu jest Hibernian, który jest w stanie namieszać w czołówce i podjąć walkę z najlepszymi. Hibernian traci tylko 4 punkty do liderujących Hearts i Celtiku, mając przy tym 6 punktów przewagi nad Rangersami. Tak więc sytuacja Hibernianu jest niezła i dobrze wróży na dalszą część sezonu. Z kolei Livingston jest najgorszą drużyną w lidze, która w trzynastu meczach zdobyła tylko 5 punktów! Livingston fatalnie gra na własnym stadionie (0-3-3) i raczej nie ma szans na wyrównaną walkę z Hibernianem, który obok Celtiku jest najlepiej grającym zespołem na wyjazdach (5-0-1) w szkockiej Premier League.

Livingston - Hibernian -&gt; 2 (1.70 Expekt)

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Livingston - Hibernian 1:2

Hibernian wygrał ten mecz choć do 83&#39; przegrywał. Dwie bramki strzelone w przeciągu 3 minut dały Hibernianowi zwycięstwo, które zwiększyło przewagę nad Rangersami o następne 2 punkty. :mrgreen:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom