>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liverpool - PSV Eindhoven 11 kwietnia

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Zapraszam wszystkich do analizowania i typowania tego spotkania. Rozpracujmy to spotkanie wspólnymi siłami

Jednocześnie proszę wszystkich o pisanie konkretnych rzeczy. Posty nie na temat będą usuwane

11 kwietnia
20:45 Liverpool - PSV Eindhoven 1,50 - 3,75 - 6,00

E 0

evileqq

Użytkownik
Analiza z mojego tematu :

Drugi mecz półfinałowy Ligi Mistrzów pomiędzy angielskim Liverpoolem a holenderskim PSV nie zapowiada się na hit kolejki, gracze z Anfield Road zapewnili sobie już awans tydzień temu gromiąc Eindhoven na wyjeździe aż 3:0. Anglicy są w znakomitej formie, wygrywają wszystko co popadnie (zarówno w LM jak i w Premiership), do tego grają ładny futbol i strzelają sporo bramek. PSV z drugiej strony zupełnie na odwrót - przegrywa zarówno w LM jak w Eredivisie (ostatnie 4 mecze to bilans 0-2-2). W lidze holenderskiej Ajax ma już tylko 2 punkty straty do prowadzącego PSV. Myślę, że ten mecz to formalność i Liverpool wygra niezbyt wysoko.

Mój typ : Liverpool FC - 1 ✅ ✅ ✅ (1:0)

beau 1

beau

Forum VIP
Najlepszym typem na to spotkanie jest under 2,5 gola.Liverpool zagra na luzie i od początku spotkania będzie kontrolował mecz.Na pewno nie rzuci się do szaleńczych ataków.Jeśli chodzi o PSV to na pewno nie sforsują świetnie grającej defensywy The Reds.Typuję w tym spotkaniu under 2,5 gola.
✅ ✅ ✅

tbm 642

tbm

Forum VIP
Zgadzam się z Beau. Nie sądzę aby The Reds chcieli powtórzyć za wszelką cenę wyczyn z Eindhoven gdzie wygrali 3:0. Tym razem raczej będą skupieni na rozbijaniu ataków rywali i chyba te 3 bramki nie padną.
Typ: mniej niż 2,5 bramek

Ale czekam na opinie innych użytkowników ;)

M 0

maxtoon

Użytkownik
JW. liverpool nie bedzie grał na maksimum mozliwosci, nie zdziwi mnie nawet porażka w tym meczu(chociaz wątpie zeby tak sie stało). Barcelona wygrała u nich 0:1 dlatego ze nie zalezało juz im tak bardzo na wyniku, awansu byli prawie pewni. PSV raczej żegna się juz z LM, doszli i tak bardzo wysoko.

Typ: ponizej 2,5 gola

sutek 79

sutek

Forum VIP
Mam identyczne zdanie co Beau i TBM.Liverpool będzie grał ostrożnie,nie będzie szalał głównym celem będzie nie stracic gola,bo jeśli stracą bramkę to może zacząc sie nerwówka i byc moze jakis przypadkowy gol na 2-0 i lipaaa.Moim zdaniem Liverpool skromnie wygra 1-0 po wzorowo wyprowadzonej kontrze :grin:

V 0

vka

Użytkownik
a ja myślę że Liverpool nie będzie się skupiał na rozbijaniu ataków PSV tylko podejmie walke .Zauważcie że angielskie zespoły na tym poziomie rozgrywek idą ma całośc(MU)
Nawet jeżeli będą grali rezerwowi to bedzie dla nich mecz do pokazania się.Poza tym Benitez nie dopuści do wybicia sie z rytmu wygrywania (bo zakładam że Liverpool wygra).A PSV niezapominajmy też potrafi zagrać.(chociaż w nich osobiscie nie wierzę).Także jeśli mowa o ilości goli to napewno nie UNDER

D 0

dominik-wielki

Użytkownik
Liverpool-PSV TYP: Zdecydowanie 1

Prosze admina o nie blokowanie teamtu....ponieqważ powiem krotko...nie ma sie tu co rozpisywac...liverpool wygra.....mysle ze w pierwszej polowie strzela 2 bramki....i w drugiej beda hcieli utrzymac wynik....jesli na wyjezdzie wygrali 0:3 to u siebie w 100% rowniz powinni wygrac... ????

V 0

virginguard

Użytkownik
Dla mnie jest to zdecydowane zwycięstwo LIVERPOOLU w składzie PSV pojawią się dziś zawodnicy którzy wcześniej nie byli brani wogóle pod uwagę więc mimo że na bramce ma stanąć po raz kolejny Dudek ;) to doświadczenie zarówno zawodników (myślę tu również o mocnej ławce rezerwowych) jak i Beniteza nie pozwolą aby na Stanley Park kibice oglądali porażkę swojej drużyny

M 0

magy84

Użytkownik
a ja uwazam ze liverpool wygra dzis rownie wysoko jak przed tygodniem. Wczoraj ujrzelismy festiwal bramek w meczu MU a sadze ze liverpool&#39;czycy tez beda chcieli sie pokazac. Wczorajszy wynik moze odstraszyc rywali wiec dzisiaj tez druzyna Dudka musi pokazac na co ja stac i jak mocno beda walczyc w dalszej czesci rozgrywek !!

drago 108

drago

Użytkownik
To spotkanie z pozoru jest łatwe, ale po wnikliwej analize obydwu dzisiejszych spotkań ten typ jest trudniejszy do typu.

Ja bez analizy nie stawialbym na 80% zwycięstwa Liverpoolu, ale po analizie sądze, że:

Plusy LIVERPOOLU
- Własne boiska [gra dla publiczności i przyjemności]
- Jednak lepszy skład od PSV i zdecydowanie lepsza forma

Minusy LIVERPOOLU
- Ostrozna gra [nie będą chcieli nalapać żółtych kartek, by nie pauzować w następnym spotkaniu]
- Pewność siebie może zgubić
- PSV będzię chciało pokazać klasę
- 2 bramkami mogą przegrać

Plusami PSV są minusy Liverpoolu, a minusami plusy Liverpoolu.

A więc najpewniejszym typem jest zagranie że PSV zdobedzie więcej żółtych kartek, ale w BAH takiego rarytasu nie ma, więc proponuje X2.

Pozdrawiam

beau 1

beau

Forum VIP
Spokojna gra Liverpoolu i zwycięstwo 1-0 bez większych starań.Piłkarze LIverpoolu nie walczyli wcale popełnili tylko 6 fauli przy 18 przeciwnika.Oddali 6 celnych strzałów na bramkę a więc bardzo mało.Typ na under wszedł spokojnie :mrgreen:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom