>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Live video

vdv 66

vdv

Użytkownik
Witam,
wiecie może coś o tym, jak oglądać mecze na BAHu? Może Wam się to udaje, bo ja ani jednego meczu tam nie zobaczyłem... Zawsze wyskakuje mi jeden i ten sam komunikat ????:
Transmisja Live nie może być niestety nadawana w Twoim kraju.
Macie może tak samo? Wiecie o co im chodzi...?
Pozdrawiam ;)

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Pisałem tez kiedyś do LiveChatu w tej sprawie,że pomimo transmitowana meczów krajowych (Typu chociażby Lech-Polonia),mieszkając w Polsce nie mogę obejrzeć.Pani powiedziaął,że moja prośba została skierowana do Działu Obsługi i to na tyle tej przygody ;)

vdv 66

vdv

Użytkownik
No właśnie tak samo pomyślałem jak ty... ;) Może spróbuję jakiś mecz krajowy zobaczyć i może się uda... No i dalej nic...
Chyba też będę musiał na Chacie pogadać z kimś tam, ale niekiedy trzeba strasznie długo czekać ????

L 0

lfan

Użytkownik
fragment rozmowy z Livesupport:
you: a kiedy w Polsce będziemy mogli oglądać mecze Live?
you: bo teraz wywala nam że w Polsce nie można :/ nawet jak Polonia grała to było zablokowane
bet-at-home.com PL: generalnie wszystkie spotkania dostepne sa w Polsce, poza tymi, do ktorych prawo transmisji ma jedna stacja telewizijna, to sie dzieje niestety najczesciej z polskimi meczami
bet-at-home.com PL: trwaja jednak prace nad udostepnieniem rowniez i tych spotkan
bet-at-home.com PL: polskim Uzytkownikom
you: tak? a czemu mi i moim kolegom nie działają żadne zdarzenia Live Video?
bet-at-home.com PL: czy pojawia sie jakis komunikat?
you: &quot;Transmisja Live nie może być niestety nadawana w Twoim kraju.&quot;
bet-at-home.com PL: wowczas chodzi tutaj o wylacznosc na transmisje w danym kraju, tak jak zostalo to juz zaznaczone, trwaja prace nad udostepnieniem wszystkich spotkan dla Uzytkownikow z Polski
w takim razie pozostaje nam czekać, aż BAH udostępni nam taką możliwość ????

vdv 66

vdv

Użytkownik
Ja też w tej sprawie napisałem meila:
Witaj!

Dziękujemy za e-mail!
Podany komunikat związany jest z wyłącznością na transmisję danego
meczu,
trwając pracę nad umożliwieniem transmisji spotkań dla Użytkowników
z
Polski.
No niestety trzeba będzie jeszcze czekać... ???? BAH widzi, że konkurencja transmituje dziesiątki meczów tygodniowo + dodatkowo setki Liv&#39;ów i odbija im klientów, więc w końcu się wzięli za tą sprawę... ????
Chyba temat do zamknięcia ;)
Pozdrawiam ;)

vdv 66

vdv

Użytkownik
Tak.. ostatnio się to poprawiło trochę ;) Hiszpańską ligę można oglądać bez problemu, lecz z niemiecką i innymi jest nadal problem ???? Trzeba czekać...

1 0

123owca321

Użytkownik
Może zróbmy spis, które ligi piłkarskie działają a które nie.
Działa:
-liga hiszpańska
-liga włoska (niektóre mecze)
-liga austriacka
Nie działa
-liga polska
-liga rosyjska
-liga japońska
-liga niemiecka
-liga angielska
-liga portugalska

Do góry Bottom