>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Live-potrzebuję informacji....

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
Opracowywuje nowy system i potrzebuję informacji, jak zmieniają się kursy zakładów live, w zależności od przebiegu meczu.
Interesują mnie następujące informacje: Kursy meczu (km), a zwłaszcza kursy under/over 2,5 (uo):
-zmiany uo w trakcie trwania meczu(przy różnych kursach uo przed meczem :: na betfair:: np. u:2,6 o:1,5 , u:1,6 o:1,6 , u:1,98 o:1,98 , u:2,1 o:1,9 , u:3 o:1,5 itp.....), gdy utrzymuje sie długo wynik bezbramkowy/gdy na początku spotkania padnie bramka/tuż przed golem/tuż po golu itd.

Mam nadzieję, że zrozumiecie o co mi chodzi.

Znacie może jakąś strone o takich dokładnych zmianach kursów live, albo może sami macie szeroką wiedzę na ten temat? Prosiłbym o wszelkie informacje i z góry dzięki za odpowiedź

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
system jeżeli nie do u/o 2,5 można w każdej chwili podpiąć na coś innego (np.kto strzeli nastepny itp.) i to nie będzie problemu. Problem tkwi w zmianach kursów w czasie meczu. Ja na przykład nie mam tyle czasu żeby śledzić na bierząco 100 różnych meczy i robić z tego statystyki. A może ktoś już kiedyś takie prowadził i mógłby udostępnić? ;-)

G 0

gonzalez

Użytkownik
Cześć.
Też wydaje mi się, że jest to dosyć ciekawą opcją, podobno przy odrobinie wprawy można minimalizować straty dla złych typowań i podwajać zyski dla dobrych.
Może macie jakieś doświadczenia na Betfair z opcją „na żywo”? Nie koniecznie do o/u 2.5?

Shaker -&gt; gdy się tym interesowałeś, udało Ci się dotrzeć do jakiś materiałów?

M 62

moreno

Użytkownik
mam takie pytanko co do zakładów live:
jeśli mamy np 90 minutę meczu i jest wynik 0:0 a kurs jest 1.2 (dzisiaj miałem taką sytuacje) to czy moge postawić na remis ???
to mi sie wydaje bez sensu bo jeśli postawie 100 zł to wygrywam 120 czyli 20 zł traci dany bukmacher jak to jest, przecież nie może tak być

shaker 2

shaker

Użytkownik
mam takie pytanko co do zakładów live:
jeśli mamy np 90 minutę meczu i jest wynik 0:0 a kurs jest 1.2 (dzisiaj miałem taką sytuacje) to czy moge postawić na remis ???
to mi sie wydaje bez sensu bo jeśli postawie 100 zł to wygrywam 120 czyli 20 zł traci dany bukmacher jak to jest, przecież nie może tak być
to jest mozliwe bo poprostu tak jest ????
doliczony czas np. 4-6 minut jest nawet bardziej prawdopodobny na zbobycie bramki niz jaka kolwiek inna minuta meczu...
dla pilkarzy to najgorszy moment ( dla tych ktorzy wygrywaja jedna bramka )
bardzo latwo mozna stracic te 100 zl... ale to fakt sa takie kursy chociazby dzisiaj widzialem na interwetten.com ....

Do góry Bottom