>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

live bez ryzyka na mecz polska-austria

zomber 9

zomber

Użytkownik

Znowu drugi mecz grupowy stał się meczem o wszystko, tym razem jednak rywal jest dość słaby i możemy mieć nadzieję, że uda nam się wygrać. Unibet postanowił zwiększyć jeszcze emocje w tym spotkaniu i zachęcić wszystkich graczy do spróbowania zakładów LIVE i skorzystania z naszej promocji.

Odbierz swój zakład bez ryzyka!
Jak działa zakład bez ryzyka?
Stawiasz zakład za swoje jeśli wygrywasz super, jeśli nie zwracamy Ci postawione pieniądze, maksymalnie 20 złotych. Prawda, że proste?
Promocja jest przeznaczona dla wszystkich graczy z Polski obstawiających mecz w formacie LIVE, czyli w trakcie jego trwania.
Jeśli grasz już na zakładach LIVE w Unibet to ta wiadomość na pewno bardzo Cię ucieszy, jeśli nigdy tego nie próbowałeś jest to najlepsza okazja by zacząć.
Zasady,
Promocja przeznaczona tylko i wyłącznie dla klientów zarejestrowanych na polskojęzycznej wersji strony Unibet.
Promocja obowiązuje tylko na pierwszy zakład wniesiony w formacie LIVE na mecz Polska - Austria.
Maksymalny zwrot to 20 złotych.
Pieniądze zwrócone do konta nie podlegają warunkom obro

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Unibet przysłał mi maila o tej promocji.

Mnie to nie przekonuje, bo aktualnie nie mam środków na unibet (i mieć już raczej nie będę) więc szkoda mojego zachodu wysyłać im 20zł przez przelewy24 (jeśli mają taką opcję). Co innego, gdyby dali stówkę - w takim wypadku z pewnością bym się pokusił. :jezora:
Z drugiej jednak strony - ilu z nas na tym meczu będzie siedziało przed kompem na zakładach live? ;) Pewnie niewielu...

Plus dla nich, że nie wymagają obrotu od zwrotu ✅

Warte jednak do postawienia dla tych, którzy obecnie mają środki na unibet!

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
o proszę, nie zwróciłem uwagi nawet ;] jutro mam exam, więc mecz spędze w domu niestety, ale 20 zł na Polskę bez ryzyka można postawić bo czemu by nie ;]

Z 0

zxc07

Użytkownik
Dobry pomysł wymyślili na przyciągnięcie klienta bo jak ktoś wygra to pewnie będzie dalej tam grał za tą kase.

Do góry Bottom