>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

live australian open - bonus

yarpen 0

yarpen

Użytkownik
witam. pewnie znajdzie sie kilka osob ktore skorzystaly z tej promocji ???? w zwiazku z tym mam pytanie: po jakim czasie oddali wam kaske na konto?
p.s. pierwszego dnia wydawalo mi sie ze w warunkach podany jest trzykrotny obrot, natomiast nie bylo mowy ze ma to byc obrot na zakladach live...

gostyniak 0

gostyniak

Użytkownik
yarpen: czytales regulamin ;-) ????

Przepisy i Warunki dla oferty Expekt.com Tenis Live Betting.
Wszystkie zwroty stawek zostaną wypłacone w postaci bonusów live betting. Bonus musi zostać trzykrotnie obrócony w zakładach na żywo (live betting) przed dokonaniem jakiejkolwiek wypłaty z konta gracza bądź transferem jesgo równowartości (stawka za zakład + kwota bonusu) do innych produktów.

pozdro ;)

yarpen 0

yarpen

Użytkownik
czytalem regulamin, to zawsze pierwsza czynnosc jaka wykonuje przy sprawdzaniu promocji. mowie tylko, ze jak to patrzylem wczoraj czy przedwczoraj, to ten punkt regulaminu byl inny (tak mi sie wydaje), tzn bylo napisane o trzykrotnym obrocie, ale nie bylo nic napisane o tym ze ma on byc wykonany na zakladach live.

p.s. glownie to chodzilo mi o informacje czy komus juz oddali ????

gostyniak 0

gostyniak

Użytkownik
czytalem regulamin, to zawsze pierwsza czynnosc jaka wykonuje przy sprawdzaniu promocji. mowie tylko, ze jak to patrzylem wczoraj czy przedwczoraj, to ten punkt regulaminu byl inny (tak mi sie wydaje), tzn bylo napisane o trzykrotnym obrocie, ale nie bylo nic napisane o tym ze ma on byc wykonany na zakladach live.

p.s. glownie to chodzilo mi o informacje czy komus juz oddali ????
Yarpen jak napisali ze dadza to dadza, pewnie jutro rano dostaniesz kase :jezora:
Ja chce jutro rano obstawic jakis mecz na live ale mam pewna watpliwosc :
Jeżeli Twój PIERWSZY zawarty zakład okaże się przegrany,na Australian Open 15/1 - 21/1, zainwestowana w niego stawka, aż do 40 PLN (10 EUR), będzie Ci automatycznie zwrocona w ciągu 48 godzin.

Wiec czy jezeli zostanie wygrany moj zaklad na A.Open to tez mi zwroca? ???? :smile:

yarpen 0

yarpen

Użytkownik
juz dali, kaska wplynela na konto ????
z tego co jawnioskuje czytajac regulamin, to jesli wygrasz, to dostaniesz kase normalnie za wygrany zaklad a zwrotu juz nie :p za pieknie by bylo ;)

Do góry Bottom