>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Listkiewicz: nikt się mnie z PZPN nie pozbędzie

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik

Michał Listkiewicz, prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej, który kilka miesięcy temu zapowiadał, że nie będzie kandydował powtórnie na to stanowisko, coraz głośniej zastanawia się nad zmianą swojej decyzji - czytamy w &quot;Przeglądzie Sportowym&quot;.
- Usłyszałem zarzuty, że rządzę lekką ręką, że nie potrafię uderzyć pięścią w stół. Dam sobie radę. Nikt się mnie z PZPN nie pozbędzie. Podczas wizyty Platiniego wielu delegatów UEFA powiedziało mi, że powinienem na jesieni kandydować na prezesa związku. Dlaczego nie miałbym pozostać? - powiedział Listkiewicz.
Ręce opadają. To że ten złodziej nie ma honoru wiedziałem już od dawna ale teraz nawet nie próbuje tego ukrywać. Przekaz w stylu: &quot;Pocałujcie mnie w d... idioci, będę się trzymał stołka ile mi się spodoba a wy nic mi nie zrobicie&quot;. Dopóki ktoś nie rozpieprzy i nie wsadzi za kratki tego całego związku kolesi możemy zapomnieć o dobrej reprezentacji i silnej lidze. I jak tu być kibicem w tym popieprzonym kraju?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
przeciez on podał kiedys oficjalny termin swojej i całego zarzadu PZPN decyzji o rezygnacji, cos przypadało to na jesien

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Ręce opadają. To że ten złodziej nie ma honoru wiedziałem już od dawna ale teraz nawet nie próbuje tego ukrywać. Przekaz w stylu: &quot;Pocałujcie mnie w d... idioci, będę się trzymał stołka ile mi się spodoba a wy nic mi nie zrobicie&quot;. Dopóki ktoś nie rozpieprzy i nie wsadzi za kratki tego całego związku kolesi możemy zapomnieć o dobrej reprezentacji i silnej lidze. I jak tu być kibicem w tym popieprzonym kraju?
A skąd w ogóle wiesz, że jak zarząd się zmieni to w Polskiej piłce będzie działo się lepiej ? W Polsce każdy kto ma władze nagle staje się oszustem, kłamcą i złodziejem... Przykład ? Polska polityka... Tak więc tak czy siak jeszcze przez dłuuuugi czas nie będzie dobrze... Dopóki dopóty nie zmieni się mentalność Polaków i nie zaczną myśleć o dobru ogółu a nie o jednostce...

snajp 965,7K

snajp

Użytkownik
Całkowicie popieram Twoją wypowiedż PATRO,żyję już trochę w tym kraju i co wybory miałem jakąś nadzieje a tu nic,dalej tak samo
PS.BYTOM :spokodfhgfh:

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Napewno lepszy juz jest ten Lato niż Listkiewicz który naprawde nie ma honotu!!! Jedyne co zrobił dobrze dla polskiej piłki to udało mu sie wygrac konkurs na organizacje Euro 2012 a tak to oszust krętacz i złodziej w jednej osobie !!! A jego styl wypowiadania się normalnie mnie powala... gada jak by był pijany cały czas :p w ogóle całe to PZPN jest o d*** rozbic. Nic tam się dobrego nie dzieje.

matex 0

matex

Użytkownik
mogłby nasz car, zrobic tak jak Putin i wy****ć całe to towarzystko wzajemnej adoracji na zbity pysk ...

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
&quot;Za siedmioma górami, za siedmioma rzekami, przy Miodowej mieszkał &quot;Misio&quot; z leśnymi kompanami i rozdawał karty przy zielonym stoliku, a pomysłów mieli bez liku. Wesoła kompania paradoks, paradoksem poganiała a ekstraklasa mchem i pajęczyną zarastała. &quot;Misio&quot; bardzo lubił bankiety, rauty i miodek, za to kibice chcieli go kopnąć w sam środek...&quot;
Nic dodać, nic ująć ????

deniak 0

deniak

Użytkownik
Gdzieś na WP chyba przeczytałem, że niewykluczone, ze finał EURO będzie w Polsce. Dlaczego? Ponieważ będzie tak lepiej dla tzw. EURO family (czytaj działaczy/kombinatorów UEFY) ktorzy preferuja tylko wielogwiazdkowe hotele a takich na Ukrainie nie ma. Jak wyjaśniono, dla UEFA family końcowa faza Euro to powód do bankietów i imprez, więc musi być jakość. Normalniiiiie Bizancjum! I ta nazwa: EuRo family.... spadłem z krzesła. Działacze to dopiero muszą harować na swoje skromne pensje: najpierw musi się obudzić przed południem, potem zjeść całą potrawkę z kalmara, potem przez godzinę zmuszają go do zabawy z dwiema pięciogwiazdkowymi prostytutkami, a potem jeszcze musi jechać na stadion, zmuszony za darmo oglądać final EURO z vipstanowiska. Zgroza po prostu.
Powiem szczerze, że czarno widze przyszłość. Nie tyle, ze beton pzpnowski Laty i inne Listki to już horror w biały dzień i temat na tasiemca w stylu Moda na sukces, to ostatnio czytałem, ze gminy opóźniają o rok budowę boisk piłkarskich za czym wstawial się bodaj sam znafca sportu Tusk, ze względu na jakieś opóźnienia w planowaniu. W tym roku odkładaja a w następnym, jak sprawa przycichnie, pewnie będa z tego rezygnować. Polskie piekiełko.

markus 0

markus

Użytkownik
Dziś jest głównym kandydatem na prezesa PZPN. Po awansie na Euro mówił: - Zrobiliście z Leo cudotwórcę, a on na razie tak naprawdę nic nie osiągnął. Reprezentacja gra w kratkę, ma dobre - jak z Portugalią - ale i słabe mecze, choćby z Armenią na wyjeździe czy oba z Finlandią albo ostatnią szczęśliwą wygraną z Kazachstanem. Paweł Janas przy Beenhakkerze to był gość! Listkiewicz po awansie do mundialu chciał od razu przedłużyć z nim umowę, a &quot;Janosik&quot; spokojnie zasugerował, by poczekać z tym do finałów. Na miejscu Michała, gdy Leo domaga się teraz przedłużenia kontraktu czy podwyżki, powiedziałbym mu wprost: &quot;Tam są drzwi!&quot;. Naprawdę damy sobie radę bez niego...
&quot;Macie, co chcieliście! A teraz my będziemy was jeb...!&quot; - Lato do dziennikarzy po nominacji Beenhakkera

Chyba macie racje, skoro lato ma zostac prezesem to juz wole listkiewiczaa...

jabol 0

jabol

Użytkownik
Ja nie rozumiem takich ludzi pokroju tego pseudo-znawcy... Rozumiem, nastrzelał 7 goli i był królem strzelców, był dobrym piłkarzem I NIECH SPIEPRZA! Po co psuć sobie wizerunek? Właściwie to on już go sobie popsuł dawno... Byłby może zapamiętany jako król strzelców MŚ&#39;74 a tak zostanie zapamiętany jako szuja.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Kazda osoba w pzpnu waczynajc od prezesa konczac na sprzataczka pozinnien byc w ekspresowym tempie nq kopach wywalony. To co się dzieje w PZPN jest już śmieszne i skandaliczne zarazem

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Kasa , kasa i jeszcze raz kasa.
Kim był kiedyś Listkiewicz ?? Sędzią
Z kim jest najwięcej problemów ?? Z sędziami , działaczami.
Sędzia u nas w kraju zarabia całe życie.
Lato - kiedyś lubiłem kolesia , teraz gada tak jak Tomaszewski - słuchać sie nie da.
Wsiąść kogoś kto ma pojęcie - nawet zza granicy - żeby porządził z 10-15 lat , kiedy armia emerytów usunie się w cień.

Do góry Bottom