>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

List ??

L 45

laha

Forum VIP
Słuchajcie wczoraj namówiłem kilku kumpli do gryw necie i teraz mam maly problem... czy można wysłać kase listem ?? bo oni niewieżą w bank internetowy... mówia ze to sciema... z bukami było podbnie ale ich wkoncu przekonałem :] to więc jak możan czy nie ?? skoro można to na jaki adres ?? prosze o pomoc

domel 49

domel

Forum VIP
hmm listem? nie slyszalem o takim czyms moze chodzi Ci o poczte? ja kiedys wysylalem kase poczta :] doszlo bez problemowo tylko oplata wynosi 2zl 50gr :wink:

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
100zł --&gt;5.7zł

50zł--&gt;5.2zł

500zł --&gt;9.7zł

itd przekaz pocztowy ktory dochodzi w ciagu 3h do adresata kosztuje okolo 100% drozej

M 0

majordomus

Użytkownik
100zł --&gt;5.7zł

50zł--&gt;5.2zł

500zł --&gt;9.7zł

itd przekaz pocztowy ktory dochodzi w ciagu 3h do adresata kosztuje okolo 100% drozej
Ty mówisz o przekazach, a prowizja dla wpaty na rachunek bankowy 50 zł wynosi 2,50 zł

N 31

nazz

Użytkownik
Właściwie najpierw podajesz druk, kobitka na poczcie costam sobie pisze i stuka (stemplem) a potem mówi &quot;ileśtam złotych proszę&quot;. Wtedy dajesz pieniążki, odbierasz ewentualną resztę i potwierdzenie wpłaty i idziesz do domu. Następnie gwóźdź programu: czekasz. Tylko przy tym czekaniu weź pod uwagę, że poczta lubi potrzymać pieniążki w łapach więc czasem ze 2-3 tygodnie trzeba czekać na realizację przlewu.

Do góry Bottom