>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Linia 2.0 i linia 2.5 - połączone

M 0

mikesyney

Użytkownik
witam,

mam pytanie do zakładu typu:

powiedzmy,że zakład w pierwszym meczu &#39;poniżej 2.0 gola&#39; połączyłem z innym zakładem w drugim meczu &#39;powyżej 2.5 gola&#39;. Są to zakłady połączone.

Zakładamy, że w pierwszym meczu padły 2 gole, czyli stawka jaką postawiłem jest zwracana (linia 2.0).
i w innym meczu padły 3 gole, czyli zakład &#39;powyżej 2.5 gola&#39; okazuje się wygrany.

W takiej sytuacji jak wygląda wypłata, gdy w pierwszym meczu jest linia 2.0 i padną te 2 gole - to stawka zwracana, a w drugi zakłada jest wygrany... czyli co teraz?

i vice versa, gdy padną w pierwszym meczu (linia 2.0) dwa gole, a drugi zakład (over 2.5) jest przegrany. To jak wygląda wypłata?

oczywiście mowa tutaj o zakładach połączonych.

michau 84

michau

Forum VIP
W takiej sytuacji jak wygląda wypłata, gdy w pierwszym meczu jest linia 2.0 i padną te 2 gole - to stawka zwracana, a w drugi zakłada jest wygrany... czyli co teraz?
Zdarzenie nr 1= zwrot = kurs 1.00 (w przypadku dwudrogowego zakładu)
Zdarzenie nr 2= wygrana = kurs np 1.86

Czyli kupon masz wygrany po kursie 1.86

i vice versa, gdy padną w pierwszym meczu (linia 2.0) dwa gole, a drugi zakład (over 2.5) jest przegrany. To jak wygląda wypłata?
Jeżeli którykolwiek zakład na kuponie jest nietrafiony to cały kupon automatycznie będzie przegrany, to chyba proste.

M 0

mikesyney

Użytkownik
Jeżeli którykolwiek zakład na kuponie jest nietrafiony to cały kupon automatycznie będzie przegrany, to chyba proste.
ja rozumiem, że drugi zakład jest przegrany, ale pierwszy zakład ma linie 2.0) to jest zwrot... czyli mam rozumieć, że pomimo tego zwrotu, to i tak jest przegrany... troche to nie fair...
mi chodzi o zakłady połączone (czyli akumulowane)...

michau 84

michau

Forum VIP
ja rozumiem, że drugi zakład jest przegrany, ale pierwszy zakład ma linie 2.0) to jest zwrot... czyli mam rozumieć, że pomimo tego zwrotu, to i tak jest przegrany... troche to nie fair...

Co jest nie fair ? :|
Kupony akumulowane mają to do siebie że jedno przegrane zdarzenie kasuje cały kupon jakbyś nie wiedział. Więc nie wiem gdzie tu jest cokolwiek nie fair.

G 46

ghs

Użytkownik
że pomimo tego zwrotu, to i tak jest przegrany... troche to nie fair...
Nie fair? To ja bym do każdego kuponu podoklejał undery 2.0 z kilkunastu meczy — i według Ciebie takiego kuponu nie można by było przegrać (na pewno w którymś byłoby dokładnie 2 bramki)?

Do góry Bottom