S 0 skali Użytkownik Maj 31, 2007 #1 witam. mam pytanie zwiazane z limitami na kupon. jaka jest max stawka ktora moge postawic single/kombinacja? pozdrawiam
witam. mam pytanie zwiazane z limitami na kupon. jaka jest max stawka ktora moge postawic single/kombinacja? pozdrawiam
S 0 sunkind Użytkownik Czerwiec 5, 2007 #2 z tego co wiem to nie ma takich progów, a takie sprawy są rozpatrywane indywidualnie. Jednak w przeciwieństwie do innych buków tam można coś wygrać i nie robią problemów z wypłatą kasy. pozdro
z tego co wiem to nie ma takich progów, a takie sprawy są rozpatrywane indywidualnie. Jednak w przeciwieństwie do innych buków tam można coś wygrać i nie robią problemów z wypłatą kasy. pozdro
E 4 etiene8912 Użytkownik Wrzesień 28, 2007 #4 nie ma limitów u nich czasami sa problemy bo sie strona zatnie ale jak bedziesz grał zakłady do 1000 pln to nie masz sie co bac
nie ma limitów u nich czasami sa problemy bo sie strona zatnie ale jak bedziesz grał zakłady do 1000 pln to nie masz sie co bac