>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Limity w sts

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Witam, jakie sa limity w stsie na zagranie solowego zdarzenia ? W milenium i fortunie jest to 250 i powyzej jest autoryzacja, w totomixie powyzej 1000 musza dzwonic. a w stsie jak jest ?

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
To zależy od zdarzenia, niektórych wogole singlem nie da się zagrać, niektóre maja ograniczoną stawke do 200zł a jak pytałem kiedyś ogólnie o max stawke to powiedziała mi babeczka że nie ma ograniczeń. Tylko max wygrana 20k chyba. I tyle. &lt;ogę się mylic ale na 90% jestem pewny.

A 220

andrzej78

Użytkownik
Ja kiedyś byłem świadkiem jak goście postawili 50k na zdarzenie z kursem 1,20-1,25 (już nie pamiętam dokładnie, ale na pewno w tym przedziale). Oczywiście wcześniej trwały z pół godziny negocjacje. Zapewne gbyby chodziło o większy kurs to by się nie zgodzili.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
W zależności od tego co chcesz grać masz max. wygrane. Więc do tego musisz dopasować stawkę. Maksymalna wygrana może wynieść 500 000 PLN dla zakładów supergol i ogólnych zakładów piłkarskich (tj. 1 X 2, dokładne wyniki, typy dwudrogowe, wyniki połowy/całego meczu oraz zakłady długoterminowe z wybranych lig)

Do góry Bottom