>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Limity w Bet365 i Betsafe

kapitolio 0

kapitolio

Użytkownik
Nie wiem czy to odpowiedni dział ale chciałbym się zapytać czy w tych dwóch bukmacherach są jakieś limity na pojedynczy zakład. Jeśli tak to jakie to są kwoty?

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Na każdy zakład jest jakiś górny limit. Zależny od rynku(ligi). W bet365 może zobaczyć jaki jest max, jest tam jakiś przycisk przy zawieraniu zakładu &quot;Postaw MAX&quot; czy coś takiego.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Maksymalna wygrana w Betsafe.com na pojedynczy zakład to 12,500 euro, 25tys euro w ciągu dnia, a 50tys euro w ciągu tygodnia. Jest w regulaminie ;)

korver 128,1K

korver

Użytkownik
Ja w betsafe właśnie kończę granie na 4 koncie. Oczywiście wszystko jest zgodne z regulaminem, odmawiam wszelkich bonusów. Ale co zrobić, skoro tak amatorski to buk i takie pomyłki wystawiają. Kilka tyg (maks miesięcy) dają pograć a potem limity. I nie mówię tu o sytuacji, gdzie ostro jestem u nich na plusie. Bo zdarzało się dostać limit jeszcze przed pierwszą wypłatą... Jak grasz coś na czym w bestafe się nie znają (u mnie to w 90% siatkówka) to bez względu na wyniki finansowe dostanie najpierw nadzór, a potem limity. Nie mówię tu też oczywiście o jakiś fixach, meczach, które już się odbyły. Po prostu źle wyceniają ryzyko, wystawiają automatycznie handicapy, totale, bez względu na specyfikację rozgrywek. Ogólnie rzecz biorąc amatorzy. W bet365 musiałem trochę powygrywać, żeby dostać limity, ale ogólnie jadąc na dwa konta idzie przeżyć.

D 0

danieldanek

Użytkownik
To od czego te limity zależą że je się dostaje ,gram trochę na EXPEKCIE i boję się że też mogę dostać taki limit,można jakieś przykłady i jak grać żeby ich nie dostać.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Do góry Bottom