>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Limity w BAH

N 5

newbie92

Użytkownik
Witam
Do tej pory grałem tylko u buka naziemnego ale założyłem konto na BAHu i tu pojawia się pytanie czy jest możliwe zlimitowanie konta na, którym gram zwykłe &quot;kupony&quot; po kilka meczy (najczęściej piłka nożna) za stawki powiedzmy od minimalnej możliwej do kilkuset złotych ? Oczywiście zlimitowanie w przypadku dość częstego wygrywania i bycia na plusie. Ktoś zaraz napisze, że napalam się na same wygrane :grin: ale wolę wiedzieć od razu.
Pozdrawiam

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Witam
Do tej pory grałem tylko u buka naziemnego ale założyłem konto na BAHu i tu pojawia się pytanie czy jest możliwe zlimitowanie konta na, którym gram zwykłe &quot;kupony&quot; po kilka meczy (najczęściej piłka nożna) za stawki powiedzmy od minimalnej możliwej do kilkuset złotych ? Oczywiście zlimitowanie w przypadku dość częstego wygrywania i bycia na plusie. Ktoś zaraz napisze, że napalam się na same wygrane :grin: ale wolę wiedzieć od razu.
Pozdrawiam
W bahu ty chcesz grać kupony po kilka meczy i myślisz że będziesz u nich na plusie. Wątpię to aby ci bah limity kiedykolwiek dał oni lubią i szanują takich graczy co grają kupony za duże kwoty po kilka meczy a to dlatego że mają gigantyczną marżę która objawia bardzo małymi kursami w porównaniu do innych buków. Ja jak czasami idę do fortuny i puszczę ako z pięciu zdarzeń często o wiele więcej mam do wygrania razem z podatkiem 12 % niż gdybym na bah taki sam kupon puścił. Nigdy nie słyszałem aby ktoś w bahu dostał indywidualne limity stawek natomiast istnieją u nich limity wygranych.

L 4

luki3

Użytkownik
mi narzucili limity jednak to nie są takie limity jak u innych buków.
Na popularne zdarzenia limity wyglada tak: stawiam np 4k wyskakuje ze maxymalny zaklad to ok 2k przyjmują 2k jednak odrazu mogę drugi taki sam złożyć zakład.
Na zdarzenia małopopularne nie moge jednak pograc za wiecej niż 500zł i drugiego kuponu nie przyjmują , ostatnia taka sytuacja mialem z UFC w walce preeliminacyjnej.
Podsumowując rzadko nakładają limity a jak już to są one znośne .

N 5

newbie92

Użytkownik
A jak będzie z tą progresją ? Szybko mnie &quot;wyłapią&quot; ? Wiem, że progresją gra się u wielu buków ale pytam tak czysto teoretycznie.

Do góry Bottom