>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Limity/surebety

A 0

anonimowygosc

Użytkownik
Witam, jakiś czas temu postanowiłem zacząć przygodę z surebetami, ale mam jeden problem odnośnie limitów u różnych buków, co z tego, że posiadam całkiem sporą sumę do gry skoro mogę obstawiać za 1600 zł, czasami 4000 zł, niezależnie czy jest to 4% czy 10% zysku, i tu moje pytanie do bardziej doświadczonych graczy czy są jakieś sposoby na ominięcie tak małych limitów stawkowania? Zakładając czysto teoretycznie, jeżeli kupuję &quot;premium&quot; do stron z surebetami na poziomie 9%, dostaję jakieś egzotyki z limitami stawek + angielskie buki, u których grać według regulaminu nie można czy jest z tego jakiś plus porównując do bezpłatnych surebetów?
EDIT: Przed chwilą sprawdziłem to u niektórych buków mogę zagrać aż za 40 euro... Czy może to być spowodowane, że nie wpłaciłem tam dużej kwoty czy to nie ma na to wpływu?

A 44

ab178

Użytkownik
Limity zależą od kategorii sportu, ligi, rangi drużyn a także od kursu czy też indywidualnych ograniczeń. 4000zł to sporo, oczywiście zależy jaki jest kurs.
Czy jest sposób na ominięcie limitów?
Dla zwykłych śmiertelników nie ma. Można je jedynie opóźnić.
Nawet więcej, ciesz się z tego co masz bo lada chwila zostaniesz zlimitowany do naprawdę śmiesznych stawek.
Życzę powodzenia w tym niełatwym obecnie biznesie ????

A 0

anonimowygosc

Użytkownik
No to trochę słaba opcja te surebety z tego co widzę, te 40 euro było na nowym koncie, to nie chcę wiedzieć co będzie za chwilę. To nawet kilku tysięcy na tym się nie wyciągnie przez miesiąc.

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
za duze stawki to mozesz pograc u azjatyckich/pinnacle/ gieldach zakladow i tyle.
limity a pozniej zamykanie kont i zakaz gry (mnie to np spotkalo w betvic) to standard u wiekszosci bukmacherow.

A 0

anonimowygosc

Użytkownik
Mówisz, że u azjatyckich idzie coś zarobić? Bo już powoli tracę nadzieję, że coś z tego będzie, 70 zł przy 10% właśnie zgarnąłem, bogactwo kuhwa. Pisząc o giełdzie masz na myśli betfair? Można tam grać normalnie tak jak u zwykłego buka czy wygląda to zupełnie inaczej?

kamiluka 32

kamiluka

Użytkownik
Ja się w to nie bawie ale gram u azjatyckich i wiem że tam kursy u wszystkich raczej zbliżone,może coś by się dało wyłapać ale to musiałbyś posprawdzć

A 0

anonimowygosc

Użytkownik
Na pinncu mam bardzo dużo w sumie, tam już jakieś lepsze te limity na 1 zakład bo 2660 także idzie coś uskrobać, dzięki za pomoc. Jak ktoś ma coś ciekawego jeszcze do dodania to z chęcią posłucham, zwłaszcza jeśli chodzi o grę na betfair i może jakieś porady.

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
raczej przy ewidentnym bledzie buka - biorac pod uwage duza marze i jeszcze podatek to szczerze w to watpie.
@ anonimowy - gieldy jak betfair czy smarkets - tylko tam jest jeszcze prowizja (6.5 lub 2%). surebety teraz to juz ciezki temat - kilka lat temu mozna bylo troche pograc ; obecnie to szkoda czasem zabijac konto u buka ktory czesto daje jakies oferty/promocje (jak np b365) dla kilku stowek z surebetow.

Do góry Bottom