>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Ligue 2, National, CFA (temat zbiorczy)

Status
Zamknięty.
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Już jutro start rozgrywek Ligue 2, w tym temacie również będziemy mogli dyskutować o spotkaniach na niższym szczeblu rozgrywkowym we Francji.

Ekipy Ligue 2 :

Spadkowicze z L1 to Nancy,Troyes oraz Brest natomiast beniaminkami tej klasy Creteil, Ajaccio [ to drugie ] oraz Metz.

Faworytami do awansu są ekipy Troyes,Nancy, Caen oraz Lens, które dysponuje największym budżetem spośród wszystkich drugoligowców.

Oferta na pierwszą kolejkę :

Zapraszam do dyskusji, analizowania, podawania typów.

Otrzymane punkty reputacji: +17
witek-k 326

witek-k

Forum VIP
RC Lens- CA Bastia 1 1,67( bet365)
Zespół z Lens poprzedni sezon Ligue 2 zakończył w środku stawki, na 12. miejscu. Nie ma co się oszukiwać- po zeszłym rozczarowującym sezonie władze klubu postanowiły zmienić oblicze zespołu by powalczyć o awans.
Począwszy od zmiany na stanowisku szkoleniowca: Erica Sikorę zastąpił znany nad Sekwaną, były trener m.in. PSG Antoine Kombouare( zwolniony z Paryża po tym, jak w rundzie jesiennej sezonu 2011/2012 PSG zostało mistrzem jesieni- został zastąpiony przez Ancelottiego).
Zespół kadrowo wzmocniony został przede wszystkim doświadczonymi i co ważne wartościowymi graczami:
Daniel Ljuboja( 34 lata)- jakkolwiek by nie oceniać jego gry w Legii, broniły go liczby( sezon 2011/2012- 30 meczów/11 goli, sezon 2012/2013 26/12),
Adamo Coulibaly( 31 lat)- absolutna gwiazda ligi węgierskiej ostatnich lat( dwukrotny król strzelców, sezon 2012/2013 27/18.)
Pablo Chavarria( 25 lat)- z belgijskiego KV Kortrijk( w sezonie 2012/2013 najlepszy strzelec drużyny, 28/6).
Co ważne udało się także utrzymać w zespole niemal wszystkich ważnych zawodników z zeszłego sezonu m.in. Touzghara( 24/11) czy Valdivie( 31/11).
Sparingi:
RC Lens- Nimes 1-1( gol- Bela)
RC Lens- Amiens 0-1
RC Lens- Zulte Waregem 3-2( Yahia X2, Damour)
RC Lens- White Star Bruxelles 1-0( Touzghar)
RC Lens- Marsylia 0-1
RC Lens- Charleroi 4-2( Le Moigne, Yahia, Coulibaly, Salli)- był to ostatni sparing przed sezonem.
CA Bastia to beniaminek. Z National drużyna ta awansowała z 3. miejsca, co istotne, ze znaczną stratą do pierwszej dwójki.

Bardzo ciekawym faktem jest, iż drużyna z Korsyki, zajmując to 3, dające awans miejsce, legitymowała się na koniec sezonu jednym z najgorszych bilansów spotkań wyjazdowych:
19 spotkań: 3-5-11! To wręcz dramatycznie mało jak na drużynę, która awansowała. Stanowi więc to dowód na to, iż jest to typowa drużyna własnego boiska.
Co interesujące mecz z RC Lens, będzie jednym z najdłuższych wyjazdów w sezonie dla Bastii.
W przedsezonowych sparingach CA Bastia przegrała z AJ Ajaccio 2-3 i wygrała z Bastią 2-1.
Drużyna CA Bastia nie poczyniła znaczących wzmocnień, bazując przede wszystkim na utrzymaniu składu, który wywalczył awans. Najgroźniejszym zawodnikiem drużyny jest napastnik Pastorelli( poprzedni sezon 33/26).
Podsumowując, stawiam na gospodarzy. RC Lens jest drużyną bardziej doświadczoną, lepszą kadrowo i co najważniejsze uważam, że wykorzysta słabość CA Bastii, jeśli chodzi o słabe wyniki osiągane na wyjazdach.

don-draper 105

don-draper

Użytkownik
W oczekiwaniu na start L1 też coś skrobnę na temat drugiej ligi, chociaż moja wiedza na jej temat jest mała, nawet bardzo.

Metz - Laval 1
1.935 Pinnacle 1/10 ✅
Metz, po pewnym awansie inauguruje sezon na swoim terenie ze słabą ekipą Laval. W zeszłym sezonie udało im się utrzymać w lidze, zajmując ostatnie bezpieczne miejsce. Metz co prawda również końcówkę sezonu w National zagrało na drugie tempo, mając pewny awans na kilka kolejek przed końcem. Jednak w sparingach drużyna spisywała się już o wiele lepiej, a forma stopniowa rosła. Laval nadal przeciętnie, w tym sezonie nie wróżę im nic więcej ponad walkę o utrzymanie. Pierwszy mecz grają na wyjeździe, dodatkowo na trudnym terenie beniaminka głodnego piłki na wyższym poziomie. Metz dostało bardzo dobrego przeciwnika na otarcie się z L2.

Otrzymane punkty reputacji: +3
elano07 1K

elano07

Użytkownik

Caen – Creteil over 2,5 2,0 3/10 bet365 ✅
Kadry zespołów praktycznie takie same jak w tamtym roku. Gospodarze przez wielu uznawani sa za faworytów w tym meczu, ale nie wydaje mi się żeby było to takie proste dla mnie w tym meczu lepiej wziąć over ponieważ goście maja kim atakować, a obrona Caen nie jest tak dobrze poukładana i popełnia dużo bledów w tym sezonie.

Dijon – Angers 1 2,25 6/10 i over 2,5 2,15 4/10 ⛔ ✅
W Anders zabraknie pomocnika Gastiena który będzie musiał pauzować przez 6 tygodni z powodu zwichnięcia barku. Jest to dość duża strata ponieważ klub pokładał w nim wielkie nadzieje po przyjściu z Niort. Dzisiaj także nie zobaczymy napastnika Kone, ale zamiast niego na murawie pojawi się wracający do zdrowia Julio Tavares. Z kolei Dijon wydaje mi się trochę niedoceniany, gospodarze maja naprawdę dobra linie ataku, chociaż jeszcze nie wygrali żadnego meczu a goście są bez porażki w tym sezonie, ale trzeba przyznać że zwycięstwa jakie odnieśli piłkarze Angers były z słabymi rywalami. Wydaje mi się ze będzie to bardzo ciekawy i otwarty mecz proponuje zagrać tutaj over i Dijon.

Niort - Le Havre 2DNB 2,0 4/10 bet365 ZWROT
Le Havre zaczął bardzo słabo sezon jest to dla mnie trochę zaskoczeniem bo według mnie zespół powinien zakończyć sezon w pierwszej szóstce ligi. Słaby początek może jest spowodowany kontuzjami które nękają Le Havre, ale Dzisna liczę na przełamanie złej passy i podciągnięcia się do góry tabeli.

Nimes – Troyes 1 2,29 4/10 bet365 ✅

Istres – CA Bastia 1 1,91 4/10 bet365 ⛔

--------------------------------------------------------------------------------------------------
PODSUMOWANIE:+1,2j ✅

osom 36

osom

Użytkownik
23.08 godz. 20.00
Piłka nożna, Francja, Ligue 2
Tours - Nimes
Typ: 1
Kurs: 2,4
Buk: Marathonbet
Obie drużyny mają podobny bilans W R P. Bilans bramek to kolejno. 6-3 i 6-6. Poprzednie mecze między tymi drużynami kończyły się underami. Tu wyczuwam over i to dla drużyny gospodarzy.
W drużynie gospodarzy wraca Bergougnoux. Jeden z kluczowych zawodników a także dwóch innych zmienników. W drużynie gości za to zabraknie pauzującego za czerwona kartkę pierwszego bramkarza Merville. Pozatym nie zagra dwóch podstawowych obrońców Poulain i Sartre. Jestem przekonany o tym, że drużyna gospodarzy wykorzysta atut swojego boiska, a także braki kadrowe przeciwnika. Kurs bardzo apetyczny.

Otrzymane punkty reputacji: +1
elano07 1K

elano07

Użytkownik

Pont Du Gard-Vannes 1 2,5 7/10 Willam Hill
Gospodarze z jednym zwycięstwem i jedna porażka. Dzisiaj w Pont Du Gard zadebiutuje Kone(najlepszy strzelec w tamtym sezonie). Vannes tylko z jednym punktem i dość duże osłabienia:​
Bédénik( podst. Bramkarz w tamtym sezonie) Reydel (def. 6m +1 g.), Gaffory( 1 m. nowy nabytek)Pele( 5g. w tamtym sezonie), Coue(1 m. także nowy nabytek), Gomez (midi. 17m. i 2g. w zeszłym sezonie). Vannes ma najmniejszy budżet z pośród ligi National, a trener nie ma zbyt dużego manewru spośród zawodników siedzących na ławce rezerwowych. Myślę że gospodarze maja dzisiaj duża szans e na wygranie meczu.​

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna / Francja / Ligue 2
Spotkanie: Tours - Nîmes
Typ: Tours
Kurs: 2,25
Bukmacher: WilliamHill
vs.

Analiza: za równo w poprzednim jak i w tym sezonie obie drużyny nie zaskakują czymś nowym, ale zainteresowałem się tym meczem z racji tego jakie są braki w drużynie przyjezdnych, gdzie nie zagrają: Benyahia Mohamed, Corrèze, Merville, Parpeix, Poulain, Sartre. Statystyki h2h przemawiają na korzyść Tours, lecz mimo wszystko interesuje mnie obecna ich forma. Obie drużyny mają 4 pkt w tabeli i zajmują kolejno 8 i 9 miejsce w tabeli. Do drużyny wracają Adnane, Berenguer, Bergougnoux. Nie ukrywam że w meczu tym liczę na szczęście że ten typ wejdzie mi na kupon ale ostatnia wygrana Tours 4:0 podpowiada mi ze są w dobrej formie !
wynik: Tours 3:1 Nîmes / ✅ zaliczony !

Otrzymane punkty reputacji: +6
strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Tours-Istres FT 2:2
Tours 1.85 Betclic
⛔
Wydaje się, że Tours złapało ostatnio bardzo dobrą formę, trzy zwycięstwa z rzędu, wydaje mi się, że jest szansa na przedłużenie serii, bo przeciwnik jak na razie spisuje się bardzo kiepsko.
W Tours nie zagra tylko obrońca Tomas (0/0), który był podstawowym zawodnikiem w poprzednim sezonie. Poza nim wszyscy są gotowi do gry.
Istres zagra bez obrońców Doumbii (1/0), Cantareila (0/0), pomocnika Ba (3/0) oraz napastników Allarta (3/0) i Niangbo Nassa (0/0 w poprzednim sezonie podstawowy zawodnik i o ile dobrze pamiętam najlepszy strzelec).

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Podobnie jak to miało miejsce wczoraj w II lidze Holenderskiej w meczu Helmond - Dordrecht gdzie kursy całkowicie nie były racjonalne do miejsc zajmowanych przez oba zespoły, ale mimo wszystko i tak lider przegrał.
Tak dzisiejszy mecz Le Havre - Lens jest jeszcze bardziej atrakcyjny a i liga nieco poważniejsza od zaplecza Eerste Divisie.Kursy na obecnego lidera wczoraj jeszcze wynosiły 2,85 przy czym R-Z po 2,00 dzisiaj sytuacja zrobiła się jeszcze bardziej ciekawsza bo kursy skoczyły z w/w na 3,00 i R-Z 2,15 i stąd najważniejsze pytanie wie ktoś co tam się dzieje w ekipie lidera ? Bo nie sądzę, że nagle buki uwierzyły w grajków z Hawru i wystawiły w dniu meczu jeszcze niższy kurs na gospodarzy.
Mimo wszystko jak dla mnie jest warta gra po takich kursach na lidera rozgrywek mimo że dopiero początek sezonu i ledwo rozegranych 5 spotkań.
Kadra Lens na dzisiejsze spotkanie:
Alphonse Areola, Rudy Riou ; Ludovic Baal, Jean-Philippe Gbamin, Ahmed Kantari, Loïck Landre, Nicolas Saint-Ruf ; Wylan Cyprien, Jérôme Le Moigne, Lalaina Nomenjanahary, Edgar Salli, Pierrick Valdivia ; Pablo Chavarria, Adamo Coulibaly, Dème Ndiaye, Danjiel Ljuboja, Yoann Touzghar.
Absencje :
Kartki - Alaeddine Yahia
Kontuzje - Benjamin Bourigeaud, Baptiste Guillaume, Alassane Touré, Jérémie Bela
Jak widać kadra w żaden sposób nie jest na tyle osłabiona jak świadczą kursy, właściwie tylko brak wy kartkowanego Yahaii może być małym problemem, ofensywa na czele z wszystkim znanym w Polsce Ljuboją, królem strzelców ligi Węgierskiej Cobulibalim i najlepszym strzelcem zespołu póki co Chavarrią wydaje się być nie naruszona.

Le Havre - RC LENS R-Z 2 (w przypadku remisu zwrot stawki) 2,15 WZB MILENIUM

Otrzymane punkty reputacji: +3
river 148

river

Użytkownik
Z dzisiejszych spotkan Ligue 2 przykul moja uwage szczegolnie jeden pojedynek.

Le Havre - Istres
Sasiedzi w tabeli z identycznym bilansem 1-4-2, wyzej jest Le Havre majacy lepsza roznice bramek (10-9 do 12-13 Istres).
Jest na to spotkanie kilka zakladow nad ktorymi sie warto mocno zastanowic a kursu bardzo kuszace.
1. X2 @2,26
Le Havre wygralo tylko jeden mecz (dwie kolejki temu rozbili u siebie Lens 6-2) i wobec ich ogolnej dyspozycji nalezaloby sie zastanowi czy nie byl to wypadek przy pracy zespolu, ktory po prostu bedzie walczyl tylko o ligowy byt.
Goscie to zespol raczej podobnej klasy a wiec zapowiada sie raczej wyrownany mecz. Typ tym bardziej godny rozwazenia bo Istres nie przegralo od 5 spotkan i ich dyspozycja raczej nie jest gorsza od gospodarzy.
2. BTS @2,06
chyba najbardziej pewny typ na to spotkanie. Suche fakty. Istres w 6 z 7 rozegranych spotkan zaliczalo BTS (w tym w kazdym meczu wyjazdowym; jedyny raz bez BTS-a w ostatniej kolejce u siebie). Le Havre ma 4 z 7 z BTS w tym 2 z 3 u siebie a w ogole w ostatnich dwoch meczach zaliczali BTS (6-2 i 2-2). Istres w kazdym spotkaniu w tym sezonie strzelalo bramke i tracilo w kazdym wyjazdowym, z kolei Le Havre z 5 ostatnich spotkan w 4 strzelalo i w tych meczach takze tracilo. Ogolnie Havr i Istres tylko w 1 z 7 meczow ligowych nie tracili bramki.
Przeciw temu zakladowi przemawia fakt, ze w trzech ostatnich meczach miedzy tymi zespolami nie bylo BTS-a.
3. over 2,5 @2,01
Istres w 5 z 7 meczach zaliczalo over (do tego takze over z Tours w pucharze) a te jedyne dwa undery to u siebie. Na wyjazdach kolejno 1-3 Brest, 2-2 Creteil, 2-2 Tours.
Le Havre z kolei ma tylko w 2 z 7 over ale oba te overy byly w dwoch ostatnich meczach.
Istres to zespol zdecydowanie taki w ktorego meczach padaja bramki, bilans 12-13 (25 goli w 7 meczach), na wyjezdzie 5-7 w trzech meczach, Le Havre jest mniej &quot;widowiskowy&quot; - 10-9, u siebie 7-4 ale obraz tego bilansu zamazuje hokejowy wynik z Lens (6-2).
Podchodze do tego meczu jednak z mysla, ze goscie nie umieja bronic (13 straconych bramek w 7 meczach +2 w pucharze), ale potrafia strzelac. Do tego dodac fakt, ze w dwoch ostatnich meczach Le Havre padlo... 12 bramek to sadze, ze gospodarze przy takiej defensywie Istres na pewno cos ustrzela, goscie rowniez bo strzelaja w kazdym meczu to czemu mieli by nie strzelic przeciw sasiadowi w tablemi, zatem BTS bardzo realny a stad do overa juz bliziutko ;)
kursy z Fortuny.

elano07 1K

elano07

Użytkownik
8 Kolejka Ligue 2

Brest – Creteil 1 2,05 5/10 bet365⛔
W tym meczu stawiam na Brest, do zespołu wraca ważny lewoskrzydłowy pomocnik Benoit Lesoimier, a poza tym żadnych kontuzji u gospodarzy, chcąc na pewno nadal będzie brakować napastnika Jonathana Ayite i oczywiście najlepszego obrońcy Mendy Bernarda który jeszcze nie zagrał ani jednej minuty w tym sezonie. Creteil zagra praktycznie tym samym składem co we wtorek z Dijonem. Goście jak na razie zawodzą po bardzo obiecującym początku sezonu, Creteil jak na razie nie przekonywuje mnie zespół bardzo szczęśliwie zremisował z Lens w zeszłym tygodniu a we wtorek zagrali mega padake z Dijonem, Brest jak na razie nie gra nic nadzwyczajnego w tym sezonie ale wydaje mi się ze obecnie sa lepszym i bardziej doświadczonym zespołem od Creteil.​
CA Bastia – Laval 1 AH 0.0 1,83 4/10 Bet365 ZWROT
Bastia jak an razie zawodzi ale dzisiaj do zespołu powracja ważne ogniwa ofensywny pomocnik Florent Marty, Alexandre Cropanese i napastnik N&#39;Diaye, jedynie kogo nie zobaczymy to Christophe Vincent ale on nie jest jakąś znacząca postacią zespołu. Gospodarze sa jaka na razie jedyna drużyną bez zwycięstwa w Ligue 2, wydaje mi się ze dzisiaj za wszelka cenę będą chcieli wygrać bo kadrowo zespół stać na połówkę tabeli.​
Caen - Le Havre 1 2,0 5/10 Bet365✅
Derby Normandi, na stadionie w Caen organizatorzy spodziewają się kompletu publiczności, to może być dla gospodarzy duża motywacja żeby wygrać w takim meczu, a Le Havre dzisiaj będzie miał braki kadrowe nie wystąpi miedzy innymi bardzo ważne ogniwo pomocnik Romain Saiss. Obecnie Caen jest zdecydowanie na fali i powinien poradzić sobie z Le Havre.​
Chateauroux – Niort 1 2,03 3/10 Bet365✅
Chateauroux jest silne u siebie, Graja na sztuczniej nawierzchni co na pewno będzie przysparzało przyjezdnym dużo kłopotów, do składu powraca Ludovic Guerriero który pomoże w środku pola. Dla mnie tutaj za wysokie kursy na gospodarzy.​

witek-k 326

witek-k

Forum VIP
FC Istres- Arles-Avignon X2 1,48( bwin)
Gospodarze przegrali 3 ostatnie spotkania. Ponadto sporo nieobecności: 4 zawieszonych za kartki: Barillon( 8/1), Sainati( 10/0), Leroy( 10/2), Matheus( 8/1) oraz kontuzjowani: Doumbia( 3/0), Dabo( 9/2), Diarra( 4/2). Goście od 5 spotkań są niepokonani. W ostatniej kolejce zremisowali 1-1 z kandydatem do awansu, RC Lens.
H2H na korzyść Arles-Avignon, Istres nigdy nie wygrało u siebie z Arles:
23.11.2012 FC Istres- Arles-Avignon 0-1
27.04.2012 FC Istres- Arles-Avignon 0-0
02.10.2009 FC Istres- Arles-Avignon 1-1
28.02.2009 FC Istres- Arles-Avignon 0-3
07.03.2008 FC Istres- Arles-Avignon 0-0

seba75 32

seba75

Użytkownik
FC Istres- Arles-Avignon X2 1,48( Bwin) Gospodarze przegrali 3 ostatnie spotkania. Ponadto sporo nieobecności: 4 zawieszonych za kartki: Barillon( 8/1), Sainati( 10/0), Leroy( 10/2), Matheus( 8/1) oraz kontuzjowani: Doumbia( 3/0), Dabo( 9/2), Diarra( 4/2). Goście od 5 spotkań są niepokonani. W ostatniej kolejce zremisowali 1-1 z kandydatem do awansu, RC Lens. H2H na korzyść Arles-Avignon, Istres nigdy nie wygrało u siebie z Arles: 23.11.2012 FC Istres- Arles-Avignon 0-1 27.04.2012 FC Istres- Arles-Avignon 0-0 02.10.2009 FC Istres- Arles-Avignon 1-1 28.02.2009 FC Istres- Arles-Avignon 0-3 07.03.2008 FC Istres- Arles-Avignon 0-0
Ten sam typ chodził mi po głowie.Braki gospodarzy,forma obu drużyn i h2h przemawiają mocno za Arles.Wydaję się to dobry typ.Ja zagram DNB na gości.

elano07 1K

elano07

Użytkownik

Chateauroux – Caen 1X 4/10 1,67 bet365
W tym meczu pójdę w stronę gospodarzy. Chateauroux nie ma jakiś dużych osłabień, jedynie pomocnik De Freitas nie wystąpi w tym meczu ale on już nie gra praktycznie od sierpnia wiec jego nieobecność nie powinna mieć jakiego wpływu na grę drużyny. Caen ma pewne problemy dzisiaj, nie zobaczymy dzisiaj dwóch środkowych obrońców Saada i Waguea.W środku pola nie zobaczymy kluczowego zawodnika zespołu a mianowicie Laurenta Agouaziego. Gospodarze po słabym początku teraz zdecydowanie zwyżkują. Caen gdyby nie miał tyle kontuzji w zespole to na pewno były dzisiaj faworytem. Ponadto goście będą musieli zmierzyć się ze sztuczna nawierzchnia na jakiej gra Chateauroux a to na pewno nie będzie łatwe. Dla mnie faworyzowanie w tym meczy gości jest zdeczka przesadzone.​

troglak 312

troglak

Użytkownik
National
Orleans - Red Star 1 @ 1.91 B365 ⛔ 0:0
Spotkanie lidera z 16 drużyną ligi. Orleans wygrało wszystkie dotychczasowe mecze u siebie z dzisiejszym przeciwnikiem, w dodatku ma świetny bilans na własnym boisku w tym sezonie. Red Star jedzie jak na ścięcie, nie wygrywając spotkania wyjazdowego nieco ponad rok.
Ligue 2
Angers - Niort 1 @ 1.95 B365 ✅ 2:0
Nie udało mi się znaleźć składów, więc oprę się na swoim nosie. Lider gra z 13 drużyną (dzieli je raptem 7 pktów) ligi. Podobnie jak w w/w meczu lider świetny u siebie, przeciwnik słaby na wyjazdach. Historia nie nastraja optymistycznie, ponieważ najczęściej padał remis, lecz ja przy takim kursie ryzykuje.

Dijon - Troyes BTS @ 1.80 B365 ✅ 2:1
Drużyny, które walczą o awans dziś spotkają się ze sobą. Tegoroczny spadkowicz Ligue1 dużo strzela, co przekłada się na wysoką pozycję w tabeli, widać że chcą wywalczyć awans w krótkim czasie. Dijon po raz 3 z rzędu na początku sezonu trzyma się wysoko w górnej części tabeli. Obydwa zespoły zaliczają podobne wyniki, co przekłada się na niemal identyczną ilość pktów (1 różnicy). Trudno przewidzieć kto tutaj wygra, lecz jeśli chodzi o gole, to Dijon trafił w każdym meczu u siebie, zaś Troyes tylko raz nie ukłuło rywala na wyjeździe.
Poniżej absencje:
Dijon FCO: Achour, Bérenguer
Troyes AC: N’Diaye, Rother, Cabot

elano07 1K

elano07

Użytkownik

Lens – Nimes 1 1,85 7/10 bet365
Bardzo fajny meczyk mamy dzisiaj, dla mnie Lens jest tutaj zdecydowanym faworytem, będę zaskoczony jak gospodarze dzisiaj nie wygrają, Nimes jest bardzo przeciętnym zespołem w tym sezonie, który może nawet znaleźć się w strefie spadkowej, w tamtym tygodniu wygrali z Caen ale na pewno w tym meczu nie byli stroną przeważającą, a mecz powinien skończyć się remisem, ponadto w zespole z Nimes nie zagra Vincent Gragnic który jest kluczowym rozgrywającym drużyny. Przy wsparciu swojej publiczności Lens powinno odnieść komfortowe zwycięstwo.​

Mam nadzieje ;)

elano07 1K

elano07

Użytkownik

Nimes – Chateauroux 1 1,85 4/10 bet365

Dla mnie faworytem w tym meczu jest Nimes, zespoł zdecydowanie na fali, a w meczu z Lens pokazli naprawde bardzo fajna gre i kto wie czy by tamtego meczu nie wygrali bo pod koneic meczu mieli chyba z 3 sytacjie 100 5 do strzelenia gola.Goscie sa jednym z najbiedniejszych zespołów w Ligue 2 i nie przekonywują mnie osatnimi wynikami, a gospodarze dzisaj potrzebuja punktów, bo jeśli maja je zdobywac to na pewno muszą je gromadzic u siebie.

Creteil - CA Bastia 1 AH-0,75 1,85 5/10 bet365
Bastia silna u siebie tragiczna na wyjeździe, do tej pory przegrali 5 z 6 meczów wyjazdowych.Creteil powinien być w stanie odneisci dzisaj uzyskac jakies cenne punkty. Warto tez zaznaczyc ze gosdpoarze mieli jaka na razie dosc trudny terminarz z wymagajacymi zespołami, dzisaj powinno być zedcydowanie łatwiej i zespoł powinien zacząc się piąc w gore tabeli.Mam nadzieje ze będzie to konfortowe zywciestwo.

Tours – Laval 1 AH-0,75 1,9 6/10 bet365
Tours powinien wygrąc ten mecz dosc łatwo, są dobrym zespołem, będą grali dzisaj najsilnijszym składem, Laval nie jest aż tak słabym zepsołem, ale na wyjazdach prezntuja podobny poziom do Bastii, uważam ze podobnie jak w analizie wyzej gospdoarze odnisosą zwyciestwo przynajmniej dwoma bramkami.​

elano07 1K

elano07

Użytkownik

Caen-Nancy 1 AH-0,5 1,75 4/10 bet365
Na szybko.
W tym meczu kursy na gospodarzy są dość wysokie, dla mnie Nancy jest zdecydowanie przereklamowane, a dzisiaj ofensywa gości jest mocno osłabiona.

Ligue 2-&gt; W:9/L:4/C:2/Y:+34,53%

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Troyes – Laval 1 AH-1 2,0 5/10 Bet365
Mecz pomiędzy Troyes a Laval, dla mnie faworytem są gospodarze. Do składu gospodarzy po kontuzjach wracają ważni zawodnicy a są to: podstawowy bramkarz Petric czy skrzydłowy Yoann. Laval fatalnie radzi sobie na wyjazdach, ostatni mecz wygrali 17 maja ! Z pośród potyczek obu tych zespołów Laval był tylko raz górą,a ostanie dwa mecze wygrał Troyes. Dla mnie faworyt w tym meczu jest jeden.
Nimes - CA Bastia 1 AH-1 2,05 6/10 Bet365
Nimes powinno wygrać tą potyczkę. Zespół kadrowo prezentuje się zdecydowanie lepiej , Bastie tylko cud może uratować przed spadkiem o jedna klasę rozgrywkowa, jaka na razie zgromadzili tyko 5 ptk i zdecydowanie odstaja od pozostałych zespołów. Do składu gospodarzy wraca kreatywny rozgrywający Jeremy Cordoval i kluczowy obrońca-kapitan Benoit Poulain. Stawiam na gospodarzy.
Caen – Istres over 2,5 2,0 4/10 Bet365
Tutaj celuje w over obie drużyny mocno osłabione gospodarze bez: Wague (def.9) i Kodjy (napastnik 9 +1 2g) Agouazi (midf.10 +1), Saada (def.10), Raineau (def.6),a goście: Sainati (def.11) i Dabo (napastnik 9 2g). Jak widać luki są dość spore, w ostatnich dwóch meczach jakie rozegrały zespoły był over 2,5.
Creteil – Tours 2 AH 0.0 1,88 4/10 Bet365

yurand 230

yurand

Użytkownik
Niort - Lens
TYP: BTS - KURS: 1,80 ✅
BUK: MILENIUM

Wybrałem na dzisiaj mecz z francuskiej ligue 2, ponieważ są to w miarę bramkostrzelne drużyny. Lens dużo traci, nawet u siebie, jednak strzela praktycznie w każdym meczu bramki. Niort jako gospodarz też strzela gole. Poza tym warto nadmienic, że Lens walczy o awans. Myślę, że typ bardzo prawdopodobny, jak dla mnie na 60%. Polecam!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom