>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ligue 1 13 kolejka -typy/analizy/komentarze

Status
Zamknięty.
maciekluki 0

maciekluki

Użytkownik
Zapraszam do podawania swoich typów.

Lyon - Valenciennes 1.25/4.60/8.70

Bordeaux - Auxerre 1.75/3.00/4.50

Le Mans - PSG 2.50/2.90/2.70

Lens - Rennes 1.80/3.00/4.20

Lorient - Nancy 2.40/2.90/2.80

Nantes - St. Etienne 2.40/2.90/2.80

Nice - Sochaux 2.30/2.90/2.90

Toulouse - Sedan 1.65/3.20/4.70

Troyes - Monaco 2.40/2.90/2.80

Lille - Marseille 2.20/2.90/3.10

maciekluki 0

maciekluki

Użytkownik
Lens - Rennes

W bardzo dobraj formie jest Lens, które po pokonaniu w Ligue 1 Auxerre i pewnym zwycięstwie w Pucharze UEFA z Osasuną. W ostatni weekend w Paryżu zawstydziło PSG, co ciekawe dwie bramki strzelił rezerwowy Cousin. A więc trener Gillot ma kolejnego skutecznego gracza. Goście przyjadą do Lens podbudowani sensacyjną wygraną z Lyonem, ale nie jest tajemnicą że ekipa Pierre Dreossiego w meczach wyjazdowych traci zawsze conajmniej połowe swojej wartości. Poza tym w spotkaniu z Lyonem doznał najlepszy napastnik Rennes - Monterubbio i jego występ stoi pod dużym znakiem zapytania. Lens u siebie prezentuje się bardzo solidnie 4-2-0.

Mój typ: 1 ⛔
Bezpieczny typ: 1X ✅

rooni 135

rooni

Forum VIP
Toulouse v Sedan

mój typ: 1

kurs: 1.60

Przedostatnia drużyna Ligi Francuskiej, przyjeżdrza do Toulouse. Gospodarze w tym sezonie grają przeciętnie i obecnie zajmują 8 pozycje w tabeli. Sedan jest tegorocznym beniaminkiem i będzie do końca sezonu walczyć o utrzymanie. Ostatnio oba te zespoły mają problemy ze zdobywaniem punktów. Sedan nie wygrał meczu od 4 kolejek, a Toulouse od dwóch. Toulouse na swoim boisku prezentuje się dobrze, i zdobywa punkty. Gorzej jest z Sedanem który na wyjeździe na 6 meczy zdobył tylko jeden punkt i stracił 14 bramek. Więc wtym meczu gospodarze nie powinni mieć problemów z zdobyciem trzech punktów.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP

Kursy z GB: 1- 2,30 // X - 2,80 // 2 - 3,25

Analiza: Dzisaij w Ligue 1 wiele ciekawych spotkań, jednym z niech jest: Nantes - Sain-Etienne. Nantes w tym sezonie gra bardzo słabo, zajmują dopiero 18te miejsce i ich bilans mają również nie ciekawy: 2-4-6 i 9:16, u siebie grają bardzo słabo: 2-2-2 i 6:8. Saint-Etienne gra w tym sezonie bardzo dobrze, są na siódmym miejscu i mają szanse na puchary, nawet na LM jak będą nadal w takiej formie. Na wyjeździe grają średnio: 1-2-2 i 6:8. Najlepszym typem będzie under tutaj, a ryzykownym x.

Wynik: 2:2
Under ⛔
X ✅

Czyli ryzykowniejszy typ wszedl ;)

L 237

lookash

Użytkownik
Bordeaux - Auxerre 1
Dziewiate w tabeli Girondins podejmuje u siebie slabo spisujace sie auxerre.Miejsce w srodku tabeli bordeaux spowodowane jest bardzo dobra forma u siebie(5-0-1) zas fatalna na wyjezdzie(1-0-5).Auxerre gra rozwniez ponizej oczekiwan z stosunkiem meczy(3-4-5).Warte podkreslenia jest to ze bordeaux wogole w tym sezonie nie remisuje i tak prawdopodobnie bedzie i tym razem.W meczach obu druzyn w poprzednich latach zawsze padalo malo bramek lub remisy bezbramkowe.Spotykaja sie druzyny ktore w tym sezonie graja w pucharach.Bordeaux slabiutko spisuje sie w rozgrywakach ligi mistrzow nie majac szans na awas do dalszych gier.Auxerre jak narazie rowniez nie najlepiej spisuje sie w fazie grupowej pucharu uefa.
Do Bordeaux sprowadzono swietnego rozgrywajacego Johana Micoud z werderu brema z nadziejami ze sezon obecny bedzie jeszcze lepszy niz poprzedni.Jak narazie forma ich jest daleka od oczekiwanej.Mimo problemow mysle ze bordeaux pokona auxerre

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP

Juz wiekszosc meczy zostało przeanalizowane ja dzis chciałem napisac o troche bardziej ryzykownym typie a mianowicie Sadze ze w meczu Lorient-Nancy moze pasc remis jak dla mnie typek ma duze szanse wejscie jednak dla bezpieczenstwa mozna spokojnie zagrac x2.Nancy zajmuje drugie miejsce w tabeli i w tym meczu moim zdaniem sa faworytem jednak an wyjazdachh idzie im srednio stosunkowo duzo remisuja.Lorient jest dosyc nisko remisuja moze nie tak czesto ale sadze ze bardzo prawdopodobne w ich wykonaniu.Ciekawym faktem jest to ze ostatnie 6 meczy to na zmiane remis wygrana ktorejs z druzyny i wlasnie ostatni mecz to byla wygrana Nancy u siebie a wiec zgodnie z tym co pwiedziałem teraz powinnien pasc remis :p.Jednak jest to takie przypuszczalne racze.Jednak moim zdaniem wybrałem mecz w ktorym w tej kolejce jest najbardziej prawdopodobny remis.Moze wejdzie ostatnie remis tez dobrze wytypowałem.Jak ktos nie chce ryzykowac to mozna spokojnie zagrac x2.

rooni 135

rooni

Forum VIP
[center:eb0b666ccf]12 listopada 2006

Troyes Monaco 0 : 4

Lille Marsylia 1 : 0

11 listopada 2006

Bordeaux Auxerre 0 : 0

Nice Sochaux 0 : 0

Lens Rennes 0 : 0

Nantes St. Etienne 2 : 2

Toulouse Sedan 3 : 1