>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga walijska 2010

Status
Zamknięty.
cj20 0

cj20

Użytkownik
Walia - 1 liga
Spotkanie : Welshpool - Aberystwyth
Typ : 2
Kurs : 2.00
Bukmacher : Sporting Bet
Analiza : 8 stycznia w piątek rozegrane zostaną kolejne mecze 1-szej ligi walijskiej. Jednym z rozgrywanych spotkań, będzie starcie Welshpool z Aberystwyth. Do wystawienia mojego typu przekonują mnie ligowe statystyki. Ostatnie mecze tych drużyn od sezonu 05/06 ukazują się następująco : 4 zwycięstwa Welshpool, 2 remisy i 3 zwycięstwa Aberystwyth.
Gospodarze zajmują obecnie niskie 15 miejsce (na 18) mając na koncie tylko 12 punktów (3z, 3r i aż 11p). Lepiej w tabeli prezentują się goście spoczywając na 5 miejscu z dorobkiem 33 punktów (10z, 3r i 5p).

Welshpool
statystyka meczów u siebie :
1 zwycięstwo
1 remis
4 porażki
3 ostatnie mecze :
TNS 4:0 Welshpool
Rhyl 4:1 Welshpool
Welshpool 1:2 Llanelli

Aberystwyth
statystyka meczów na wyjeździe :
5 zwycięstw
1 remis
2 porażki
3 ostatnie mecze :
Haverford. 0:1 Aberystwyth
Aberystwyth 2:1 Haverford.
Aberystwyth 3:2 Caersws

MÓJ TYP TO 2

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Dawno nie typowałem spotkania z walijskiej Premier League. Najwyższy czas to zmienić. Dziś znalazłem jeden ciekawy do grania mecz z tej właśnie Ligi. Na The Traeth Stadium, o godzinie 15:30 wybiegną jedenastki Porthmadog i Bala Town. Bala Town to taki typowy średniak- spokojnie się znajdą w środku tabli, a niżej pójść czy wyżej to już trudniej. Jednak w przypadku gdyby udało im się dziś rozpocząć passę wygranych meczów wciąż mogliby walczyć o to 3 miejsce. W końcu 8 punktów do nie przepaść a do końca sezonu jeszcze dużo kolejek. Porthmadog to drużyna należąca do tej nasjłabszej trójki, która w większości meczów są dostarczycielem punktów. Zajmują 3 od końca pozycję z 10 oczkami. Mało. Do bezpiecznego miejsca tracą już 10 punktów :!: Wątpię, że przy takiej dyspozycji są w stanie walczyć o to 12 miejsce w tabeli. Wystarczy spojrzeć na to jak prezentowali się w ostatnich meczach:

28-11-2009 Porthmadog 0 - 1 Airbus UK
05-12-2009 Port Talbot Town 5 - 0 Porthmadog
12-12-2009Porthmadog 0 - 1 Connah&#39;s Quay
15-12-2009 Porthmadog 1 - 1 The New Saints
27-12-2009 Bangor City 2 - 0 Porthmadog

4 porażki i 1 remis. Chyba oni rzeczywiście nie chcą się utrzymać. Co z tego, że udaje im się zremisować z The New Saints (naprawdę im szczęście dopisało. Z tego co czytałem to się zamurowali, a gola zdobyli po karnym), jak przegrywają z Airbus UK czy Connah&#39;s Quay. Na swoim kameralnym stadionie wygrali tylko raz w 9 meczach.

Goście z Bala Town przeżywają zwyżkę formy. 3 zwycięstwa, 1 remis i porażka. Przegrana z Bangor City. Drużyną, która gra ostatnio po prostu niesamowicie. 5 meczów z rzędu wygrali z handicapem. Dlatego też porażka Bala Town nie może dziwić. Poza tym wygląda to naprawdę dobrze. Wygrana z Airbus UK, remis z Port Talbot Town dają nadzieje na przyszłość.

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
vs

Llanelli - Port Talbot Town​

Wystarczy spojrzeć na dyspozycję obu zespołów. Llanelli wygrał ostatnie 12 spotkań. Bilans spotkań u siebie to 9-1-1 w stosunku bramkowym 39-10. Gospodarze walczą o tytuł już chyba tylko z TNS, który ma taki sam dorobek punktowy co Llanelli, czyli 54 pkt, ale dwa mecze rozegrane więcej. Port Talbot to czołówka ligi. Zajmuje 5 miejsce z 11 punktową startą do liderów. Ich bilans na wyjeździe to 4-2-4 z bilansem bramkowym 12-11. Przyjezdni nie wygrali od 4 spotkań na wyjeździe. Llanelli to bardzo bramkostrzelna drużyna i myślę, ze dzisiaj się rozstrzelają i pokonają swoich rywali. Może im pomóc fakt, iż dzięki tej wygranej mogą odskoczyć TNS na trzy oczka, licząc na ich dzisiejszą porażkę. W pierwszym meczu obydwu drużyn padł wynik bezbramkowy. Dzisiaj typuję 4:1 dla Llanelli.
Llanelli - Port Talbot Town 1 @ 1.45 7/10

barca71 0

barca71

Użytkownik
Spotkanie: Llanelli AFC - Carmarthen Town AFC
typ: Llanelli AFC ( handicap europejski 0:1)
kurs: 1.80
bukmacher: Bet-at-home

Spotkanie drugiego w tabeli Llannelli z 11 walczącym o utrzymanie w lidze Carmarthen. Gospodarze mają 10pkt straty do prowadzącego w tabeli TNS, ale również i rozegrane 4 spotkania mniej. Drużyna Llannelli wygrała w tym sezonie 19/26 spotkań, w tym na swoim obiekcie zgubiła jedynie 5pkt w 12 spotkaniach(bilans bramek 40:10). Jeśli chodzi natomiast o drużynę gości to na wyjazdach ich bilans spotkań to 7-4-4( zdecydowanie lepiej niż na wlasnym stadionie), bramki 23:15. Biorąc jednak pod uwagę bardzo duże szanse Llanelli na mistrzostwo kraju, stawiam że gładko poradzą sobie z przyjezdnymi z Carmathen i pokonają ich różnicą conajmniej 2 goli

Przepraszam że dopiero teraz, ale miałem problemy z netem i nie działał mi ponad 30 minut :/

polakko20 170

polakko20

Użytkownik
Spotkanie: Neath-Port Talbot
Typ: 2
Kurs: 2.80
Buk: Sportingbet
Analiza:
Jest to mecz ligi walijskiej w ramach 31 kolejki...więc do końca rozgrywek zostały już zaledwie 4 mecze. Drużyna gospodarzy zajmuje jak dotychczas 7 miejsce z bilansem meczowym 12-8-9...goście 4 lokate a ich bilans to 16-7-7. Duża różnica między zepsołami jest jeśli chodzi o ich aktualną forme...bowiem Neath na ostatnich 8 meczy zdobyło tylko 7 punktów co jest kiepskim wynikiem, natomiast Port Talbot 12. Jest końcówka sezonu i goście mają duże szanse by znaleźć sie na podium w lidze, chodzi tu o 3 miejsce które byłoby wielkim sukcesem dla tego klubu, a ekipa gospodarzy nie ma już zbytnio szans by poprawić swoją lokate w tabeli więc dlatego mój typ na dziś to 2

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom