cj20
Użytkownik
Walia - 1 liga
Spotkanie : Welshpool - Aberystwyth
Typ : 2
Kurs : 2.00
Bukmacher : Sporting Bet
Analiza : 8 stycznia w piątek rozegrane zostaną kolejne mecze 1-szej ligi walijskiej. Jednym z rozgrywanych spotkań, będzie starcie Welshpool z Aberystwyth. Do wystawienia mojego typu przekonują mnie ligowe statystyki. Ostatnie mecze tych drużyn od sezonu 05/06 ukazują się następująco : 4 zwycięstwa Welshpool, 2 remisy i 3 zwycięstwa Aberystwyth.
Gospodarze zajmują obecnie niskie 15 miejsce (na 18) mając na koncie tylko 12 punktów (3z, 3r i aż 11p). Lepiej w tabeli prezentują się goście spoczywając na 5 miejscu z dorobkiem 33 punktów (10z, 3r i 5p).
Welshpool
statystyka meczów u siebie :
1 zwycięstwo
1 remis
4 porażki
3 ostatnie mecze :
TNS 4:0 Welshpool
Rhyl 4:1 Welshpool
Welshpool 1:2 Llanelli
Aberystwyth
statystyka meczów na wyjeździe :
5 zwycięstw
1 remis
2 porażki
3 ostatnie mecze :
Haverford. 0:1 Aberystwyth
Aberystwyth 2:1 Haverford.
Aberystwyth 3:2 Caersws
MÓJ TYP TO 2
Spotkanie : Welshpool - Aberystwyth
Typ : 2
Kurs : 2.00
Bukmacher : Sporting Bet
Analiza : 8 stycznia w piątek rozegrane zostaną kolejne mecze 1-szej ligi walijskiej. Jednym z rozgrywanych spotkań, będzie starcie Welshpool z Aberystwyth. Do wystawienia mojego typu przekonują mnie ligowe statystyki. Ostatnie mecze tych drużyn od sezonu 05/06 ukazują się następująco : 4 zwycięstwa Welshpool, 2 remisy i 3 zwycięstwa Aberystwyth.
Gospodarze zajmują obecnie niskie 15 miejsce (na 18) mając na koncie tylko 12 punktów (3z, 3r i aż 11p). Lepiej w tabeli prezentują się goście spoczywając na 5 miejscu z dorobkiem 33 punktów (10z, 3r i 5p).
Welshpool
statystyka meczów u siebie :
1 zwycięstwo
1 remis
4 porażki
3 ostatnie mecze :
TNS 4:0 Welshpool
Rhyl 4:1 Welshpool
Welshpool 1:2 Llanelli
Aberystwyth
statystyka meczów na wyjeździe :
5 zwycięstw