>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Singapurska

libra 0

libra

Użytkownik
Witam, zastanawia mnie jedna rzecz, nie mogę znaleźć w ofercie ligi Singapurskiej, nie ma tego nigdzie nawet jak wpisze aby szukało po nazwie druzyny, a gdy mecz sie rozpocznie automatycznie pojawia sie w ofercie live. Ktos moze wytlumaczyc to zjawisko?

snajp 1,1M

snajp

Użytkownik
Witam, zastanawia mnie jedna rzecz, nie mogę znaleźć w ofercie ligi Singapurskiej, nie ma tego nigdzie nawet jak wpisze aby szukało po nazwie druzyny, a gdy mecz sie rozpocznie automatycznie pojawia sie w ofercie live. Ktos moze wytlumaczyc to zjawisko?
Na BWIN jest ????

wielki_szlem 4

wielki_szlem

Użytkownik
Na Unibecie tak mają. Czasami zdarza się że pojawiają się mecze na live, których miało mnie byc, lub nie ma tych które miały byc. Strasznie denerwujące i co gorsze coraz częstsze. Jednak nadal trzymają poziom. Musisz też sprawdzac w kalendarzu live, czy ten mecz będzie i miec nadzieje że go nie wywalą w ostatniej chwili, jednak co do Unibetu to mi się jeszcze nie zdarzyło, żeby nie dali meczu piłkarskiego, który miał byc live. Co innego NHL. No i liga singapurska - może cos wiedzą i nie dają całej lub częsci oferty.

Do góry Bottom