>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga singapurska S-League

Status
Zamknięty.
gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Young Lions – Korean Super Reds
Typ: 1
Kurs: 3.40
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:

Spotkanie 1 ligi Singapuru w którym zmierzą się zespoły Young Lions z Super Reds. Gospodarze tego spotkania zdążyli rozegrac w obecnie nie dawno rozpoczętym sezonie 2 spotkania w których zremisowali na wyjeździe 2:2 z zespołem Woodlands oraz również zremisowali u siebie 0:0 z zespołem Geylang United. Goście natomiast również rozegrali 2 spotkania w obecnym sezonie w których 2x wygrali kolejno u siebie 2:1 z Woodlands oraz na wyjeździe z zespołem Dalian Shide 1:2. Moim zdanie będzie to wyrównane spotkanie z lekkim wskazaniem na gospodarzy którzy nie wygrali jeszcze w nowym sezonie a dzisiaj mają ku temu bardzo dobrą okazję gdyż grają przed własna publicznością. Dodam jeszcze taką ciekawostkę na temat kursu na to spotkanie a mianowicie w Sportingbet wczoraj widniał on w granicach 3.55 dzisiaj rano jest już 3.40, na BWIN natomiast wczoraj wynosił on 3.20 a dzisiaj jest już 3.05.

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Spotkanie: Sengkang Punngol-Korean Super Reds
Typ: 2✅
Kurs: 1.22 (Sportingbet)
Szansa trafienia: 9/10
Wynik: 0:2

Analiza:
D
ziś o 12:45 rozpocznie się spotkanie ligi singapuru. Zmierzy się ze sobą dwie drużyny walczące o odmienne cele. Zdecydowanym faworytem jest tutaj drużyna Super Reds, która spośród 7 spotkań wygrała 6 i tylko jedno przegrała, zajmując do tej pory 2 miejsce w lidze. Drużyna Punngol gra w tym sezonie fatalnie (żadnego zwycięstwa, trzy remisy i cztery porażki). Własny stadion też nie jest dla nich argumentem, bo dotychczas doznawali na nim najwyższych porażek. Nie widzę w tym meczu żadnego innego rozwiązania jak wysokie zwycięstwo gości.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Osobiście tę ligę obserwuję od jakiegoś czasu i sporo występuje tam niespodzianek i ciężko o informację o tych drużynach więc jak przypuszczam jedziesz na wyczucie w typowaniu tych meczy bądź statystykami się kierujesz. ale brawo za chęci oby tak dalej.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
VS

Tampine Rovers v Woodlands Wellington
Typ: Tampine Rovers ✅ ✅ ✅
Kurs: 1,80
Mistrzowie Singapuru z 2004 oraz 2005 roku - Tampine Rovers, zmierzy się dzisiaj z Woodlands Wellington. Gospodarze zajmują obecnie 4 lokatę i jest to najgorsze miejsce od czterech lat, kiedy to finiszowali na właśnie 4 lokacie. Ekipa Woodlands należy do typowych średniaków ligi singapurskiej w poprzednich sezonach zajmowali miejsca 7,5,6 .. w tym sezonie zajmują 5 lokatę, a więc tylko o jedną niżej niżli dzisiejsi rywale. Jednak Tampine ma aż 9 pkt przewagi w tabeli nad dzisiejszym rywalem, jest to drużyna zdecydowanie bardziej klasowa, słaby początek sezonu zaowocował, że nie mają już szans na mistrzostwo, jednak mogą wskoczyć na podium. Gospodarze odzyskują dobrą formę w ostatnich 6 meczach odnieśli 5 zwycięstw, przegrali tylko z liderem. Dzisiaj drużyna Woodlands wystąpi bez kilku podstawowych zawodników, uważam, że drużyna gospodarzy powinna to skrzętnie wykorzystać, gdyż jest drużyną bardziej klasową i lepszą ;)

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Spotkanie: Home United v Singapore Armed Forces (handicap 1-0) X 4.33 ⛔ wynik 2-1
Dzisiejsze spotkanie zostanie rozegrane o godzinie 13:30 w ramach
S-LEAGUE, pomiedzy zespolami Home United i Singapore Armed Forces. Dzisiejszy gospodarz druzyna Home United to obecnie trzecia druzyna ligi. Dotychczas w dziewietnastu kolejkach zgomardzili oni 44 punkty i maja strate 6 punktow do lidera, dzisiejszego rywala. W dziewietnastu kolejkach wygrali oni czternascie razy, cztery razy zremisowali i dwa przegrali. U siebie maja bilans 7-1-2. Singapore Armed Forces jak juz wspomnialem jest liderem i w dziewietnasu meczach zdobyl 50 punktow. Na 19 kolejek wygral szesnascie spotkan, dwa zremisowal i jeden przegral. Na wyjezdzie bilans 8-1-1. Dzis bardzo ciekawe spotkanie bedzie i faworytem sa goscie, jednak nie bedze im latwo tak jak zawsze, poniewaz rywal jest wymagajacy. Na ostatnich siedem spotkan obie druzyny bardzo dobrze sie prezentuja: Singapore Armed Forces wygral wszystkie siedem meczy, Home United wygral szesc i jeden przegral. Ostatnie cztery mecze Home United, konczyly sie roznica jednej bramki wlasnie. W pierwszym spotkaniu w lidze byl remis: 21.04. Singapore Armed Forces - Home United 2 : 2
Ale dzis druzyna gosci wygra to spotkanie, ale tylko jedna bramka, poniewaz druzyna Home postawi im duzy opor.

180michal 17

180michal

Użytkownik
Super Reds - Gombak
Dzisiaj o 13.30 zostanie rozegrany mecz 27 kolejki ligi singapurskiej pomiędzy zespołami Super Reds, a Gombak. Gospodarze dzisiejszego spotkania zajmują pierwsze miejsce w lidze z dorobkiem 62 pkt. i cały czas walczą z Singapore A. F. oraz Home Utd o mistrza swego kraju. Jak na razie Super Reds ma odpowiednio 1 i 2 pkt przewagi nad tymi zespołami. Na własnym obiekcie wygrali gospodarze 12 spotkań oraz 1 mecz przegrali. Strzelili w 13 meczach 30 bramek oraz stracili ich 11. Zespół Gombak zajmuje 6 miejsce w lidze z 35 pkt na koncie. Na boiskach rywali wygrali i przegrali po 4 razy, a 5 spotkań zakończyło się remisem. Strzelili również 16 bramek tracąc 18. Jak już wspomniałem Super Reds walczy o mistrza kraju i takie spotkania jak to dzisiejsze powinni wygrywać. Obie ekipy przystąpią w dzisiejszego spotkania w pełnych składach. W tym sezonie oba kluby spotkały się już 2 razy i oba spotkania dzisiejsi gospodarze wygrali. Moim zdaniem piłkarze Super Reds są zmotywowani oraz wiedzą o co grają, dlatego dzisiejszy mecz powinni wygrać i zapisać kolejne 3 pkt na swoje konto.
Typ: 1 ⛔
Wynik: 1-1

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam , Jak już zauważyli nie którzy typ dałem w temacie rano. Dziś Super Reds to kopalnia złota ponieważ wystarczy spojrzeć na ich lokatę w tabeli na ich grę na własnym boisko i grę na wyjeździe Gombaki. Super Red&#39;s w tym sezonie jest najlepszą drużyną Singapuru i na pewno zaistnieje jeszcze w świecie lecz nie w tym roku bo ich kadra dopiero jest z Budowie z tego co przeczytałam mają prężnego sponsora który kazał w tym sezonie zdeklasować rywali ile w tym prawdy nie wiem.

Mój typ również : 1 @@ 1,55 BAH

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Gombak - Geylang
- x2 @@ 1,70
2/10 ⛔
Obie ekipy sąsiadują ze sobą w tabeli , Mają po tyle samo pkt. 39. Jednak Geylang przeważa bramkami strzelonymi oraz straconymi. Drużyny spotkały się w tym roku już dwukrotnie , Gombak na własnym stadionie wygrał 3-1, to samo zrobił Geylang gdy grał na własnym stadionie. Dziś Gombak podobno zagra bez 2 podstawowych graczy. Co zdecydowanie jest na korzyść drużyny gości która jeżeli wygra dzisiejszy mecz przeskoczy właśnie Gombak. Jednak to już mecz o przysłowiową marchewke raczej o prestiż bo strata obu ekip do 4 miejsca wynosi aż 17pkt. Dlatego wszystko się może tutaj dzisiaj zdarzyć. Osobiście przypuszczam że padnie tutaj remis. Jednak spotkanie jest nie pewne. dlatego stopień trudności wynosi 2/10...
To co się stało w końcówce spotkania to przerasta wszystko 6 min , 2 bramki bezsensowne. cóż typ na minus ????

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Super Reds - Albirex Niigata
Kurs: 1.50
Bukmacher: BWIN

Analiza:

Spotkanie dokańczające 29 kolejkę Singapurskiej S-League w którym zmierzą się zajmujący aktualnie 3 pozycję w tabeli zespół Super Reds z 8 Alibrex Nigate. Gospodarze tego spotkania rozegrali do tej pory 14 spotkań przed własną publicznością w których zdołali 12x wygrać 1x zremisować a zaledwie 1x ponieśli porażkę strzelając przy tym 31 bramek a tracąc 12. Goście natomiast rozegrali do tej pory 14 spotkań wyjazdowych w których 4x wygrali 5x zremisowali a 5x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 17 bramek a tracąc 18. W spotkaniu tym gospodarze po przez ewentualną wygraną mają okazje awansować na pozycję lidera co na pewno będzie dość mocną motywacją a dodając jeszcze atut własnego boisk cel ten powinien zostać zrealizowany. Reasumując kurs 1.50 na wygraną gospodarzy jaki znalazłem w BWIN nie jest porywający lecz w moim przekonaniu jest on warty zaryzykowania.

1:2 ⛔

PS moje gratulacje Dobreman90

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam , osobiście dziś chciałem również to spotkanie zanalizować jednak zatrzymałem się na jednym , Spotkaniach pomiędzy tymi ekipami fakt Super Red&#39;s to już całkiem nowa ekipa . ale patrząc na przestrzeni lat to właśnie więcej razy plany pokrzyżowali goście.Gospodarze wygrali tylko raz z nimi na przestrzeni tych kilku lat. Dlatego obstawiałbym tutaj x2. A jak będzie to się okaże osobiście odpuszczam to spotkanie.

Mój typ : x2 @@ 1/10 ✅ ✅
Piękna końcówka i Super Red&#39;s przegrywa Gumbi ładna analiza ale należy też patrzeć na bezpośrednie mecze między tymi zespołami bo to jest znaczące w tego typu ligach.

Super Reds - Albirex Niigata - 1-2

26&#39; Jin_1-0
66&#39; Akiyoshi_1-1
69&#39; Kobayashi_1-2

Jak widać w ciągu 3 min udało się wbić 2 gole rywalowi.

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Tampines Rovers - Young Lions
Typ: 2 / X2
Kurs: 9.00 / 3.20
Bukmacher: Betfair
Stawka:

2 - 2/10 - 9.00
X2 - 5/10 - 3.20

Analiza:

Spotkanie 32 kolejki Singapurskiej S-League w którym zmierzą się będący aktualnie na 4 pozycji w tabeli zespół Tampines Rovers z 9 Young Lions. Gospodarze tego spotkania rozegrali do tej pory 16 spotkań przed własną publicznością w których zdołali 11x wygrać 1x zremisować a 4x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 37 bramek a tracąc 18. Goście natomiast rozegrali do tej pory 16 spotkań przed własną publicznością w których udało im się 2x odnieść zwycięstwo 5x zremisować a 8x ponieśli porażkę strzelając przy tym 15 bramek a tracąc 26. W meczu tym nie zagra kilku kluczowych zawodników w zespole gospodarzy min. Imran Sahib, Shariff Samat, Rafi Ali, Attapong Nooprom, Shahdan Sulaiman, Rezal Hassan, Noh Alam Shah. Dodam jeszcze, że gospodarze nie odnieśli porażki od 7 spotkań a co z tym Idze porażka wreszcie musi nadejść bo nie ma takiego zespołu który ciągle zdobywał by punkty. Reasumując myślę, że kurs 9.00 na wygraną gości jaki znalazłem w bet365 jest warty zaryzykowania.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Super Reds FC - Young Lions ----&gt; 1 @@ 1,45
Niestety bardzo krótko bo mecz za 45 min , Bardzo kuszacy kurs na Super Reds który według mnie jest najlepszym zespołem w Singapurze jak przeczytałem kupili 2 znakomitych zawodników Obrońce i Napastnik bramko strzelnego także licząc te wzmocnienia oraz ich dotychczasowe wyniki z zeszłego sezonu wniosek nasówa się jeden wygrana dziś Reds...

ikso 0

ikso

Użytkownik
Spotkanie: Young Lions v DPMM FC
Typ: Young Lions
Kurs: @ 2.05
Bukmacher: Gamebookers
Analiza:
Drużyna DPMM jest nowa w lidze Singapuru, w siedzibę ma w Brunei. Niby jakiś tam pozytywny wizerunek w lidze malezyjskiej ma i jakieś dobre występy w pucharach Malezji i Singapuru. Ściągnęli do swojego składu Oh Ddog Yi, który w drużynie Super Reds był kluczową postacią zajmując z Koreańczykami 2. miejsce w lidze strzelając 12 bramek. Drugim obcokrajowcem jest Chorwat, Rene Komar, który jest obrońcą i który już reprezentował barwy DPMM FC oraz drugoligowy NK Pomorac. W sezonie 2006/2007 został wybrany najlepszym zawodnikiem swojej drużyny(reprezentował wówczas właśnie DPMM a jego drużyna zajęła 3. miejsce w lidze malezyjskiej).
I teraz kilka słów dlaczego taki typ. Bunejczycy nie grali ważnego spotkania od prawie roku, dopiero niedawno otrzymali prawo ściągania obcokrajowców do swojego zespołu i ich gra zapewne jeszcze się nie ułożyła. Young Lions zremisowali na wyjeździe bezbramkowo z silną ekipą Super Reds. To jeszcze szansa dla gospodarzy na zdobycie 3 punktów bo gdy DPMM wgrają się w sezon będzie coraz trudniej o punkty każdej kolejnej ekipie. To jest 1. mecz w lidze w nowym sezonie dla drużyny DPMM.
Liczę na to, że Lwy wygrają ten pojedynek. . .

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Tampines Rovers – Sengkang Punggol
Kurs: 1.70
Bukmacher: Gamebookers

Analiza:

Spotkanie 4 kolejki I ligi Singapurskiej w którym zmierzą się będący aktualnie na 7 pozycji w tabeli zespół Tampines Rovers z 6 Sengkang Punggol. Gospodarze tego spotkania w swoich 3 dotychczas rozegranych w nowy sezonie meczach zdołali 3x zremisować zdobywając przy tym 3 bramki a stracili również 3. Goście natomiast w swoich pierwszych 3 spotkaniach zdołali 1x wygrać 1x zremisować a 1x ponieśli porażkę strzelając przy tym 3 bramki a tracąc również 3. Mecz ten jest troszkę trudny do wskazania na faworyta z racji mało rozegranych spotkań dlatego też postanowiłem spojrzeć na ostatnie spotkania tych drużyn w Tampines i w 3 ostatnich spotkaniach 3x u siebie wygrywali Tampines stąd też w moim przekonaniu i tym razem tak będzie. Reasumując kurs na wygraną gospodarzy nie jest za wysoki lecz jest on warty zaryzykowania.

2:0 ✅

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Tampines - Sengkang Punggol - 2 @@ 6,00 bet365

Sengkang jak na razie najlepiej radzi sobie na wyjazdach gdzie zdobył 3 pkt. , Tampines w tym sezonie zaliczył jak dotąd 3 remisy , uważam że dziś Sengkang może zrobić mała niespodziankę.

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Balestier Khalsa – Geylang United
Typ: 1X
Kurs: 2.06

Analiza:

Spotkanie 6 kolejki Singapurskiej S-League w którym to zmierzą się będący aktualnie na 12 i zarazem ostatnim miejscu w tabeli zespół Balestier Khalsa z 8 Geylang. Gospodarze tego spotkania rozegrali do tej pory 3 spotkania przed własną publicznością w których to zdołali 1x zremisować a 2x ponieśli porażkę zdobywając przy tym zaledwie 1 bramkę a stracili 5. Goście natomiast rozegrali do chwili obecnej 2 spotkania wyjazdowe w których udało im się 1x wygrać a 1x zremisować zdobywając przy tym 2 bramki a stracili 4. Mecze ten będzie doskonałą okazją dla gospodarzy na odniesienie pierwszej w tym sezonu wygranej i to w dodatku przed własną publicznością a mają do tego doskonałą okazję gdyż rywal dość słabo rozpoczął nowy sezon. Reasumując kurs 2.06 na wygraną bądź remis gospodarzy jest moim zdaniem warty zaryzykowania.

2:1 ✅

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: DPMM – Sengkang Punggol
Kurs: 1.73
Bukmacher: Bet365

Analiza:

Spotkanie 6 kolejki Singapurskiej S-League w którym to zmierzą się będący aktualnie na 3 pozycji w tabeli zespół DPMM z 11 Sengkang Punggol. Gospodarze tego spotkania rozegrali do tej pory w niedawno rozpoczętym sezonie 2 spotkania przed własną publicznością w których to zdołali 2x odnieść zwycięstwo strzelając przy tym 4 bramki a stracili 2. Goście natomiast w swoich dotychczas 2 rozegranych spotkaniach wyjazdowych zdołali 1x wygrać a 1x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 1 bramkę a stracili 2. Gospodarze tego spotkania to rewelacja tegorocznych rozgrywek Singapurskiej S-League jak na zespół nie będący z Singapuru (zespół pochodzi z Brunei a występuje od tego sezonu w Singapurskiej lidze) bardzo dobrze się zaaklimatyzowali co więcej zajmują jak na razie czołowe miejsce w tabeli. Goście natomiast bardzo słabo rozpoczęli nowy sezon i naprawdę będzie i bardzo trudno wywieść chociaż 1 punkt z trudnego terenu w Brunei. Reasumując myślę, że kurs 1.73 jaki możemy znaleźć na wygraną gospodarzy w Bet365 nie jest za rewelacyjny lecz jest on moim zdaniem warty zaryzykowania.

1:0 ✅

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Young Lions – Home United
Typ: 1X
Kurs: 2.09

Analiza:

Spotkanie 6 kolejki Singapurskiej S-League w którym to zmierzą się będący aktualnie na 12 i zarazem ostatnim miejscu w tabeli zespół Young Lions z 6 Home United. Gospodarze tego spotkania rozegrali do chwili obecnej 2 spotkania przed własną publicznością w których to 1x zremisowali a 1x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 2 bramki a stracili 3. Goście natomiast w swoich 3 dotychczas rozegranych spotkaniach zdołali 1x zremisować a 2x ponieśli porażkę strzelając przy tym zaledwie 1 bramkę a stracili 4. Spotkanie to ma bardzo duże znaczenie dla gospodarzy którzy wreszcie chcieli by opuścić ostatnią pozycję w tabeli a co z tym idzie takie spotkanie jak to ze słabo spisującym się na wyjazdach Home United po prostu trzeba wygrać. Reasumując myślę, że gospodarze nie przegrają tego meczu a kurs 2.09 na 1X jaki znaleźć możemy w BWIN jest w moim przekonaniu warty zaryzykowania.

1:0 ✅

sieku 31

sieku

Użytkownik
Polecam zdecydowanie zawyżony kurs na Gombak Utd. aż 4.70 !!!
Zajmują 2 pozycję w tabeli i zagrają jutro na własnym boisku z liderem. Grają ostatnio całkiem nieźle, Singapur Forces natomiast mają natłok meczy i powinno to dać im sie we znaki... Kurs na 1X to 1.97 więc też nieźle.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom