>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Rosyjska sezon 2008/2009

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Zaczynamy nowy sezon w Rosji pierwsza kolejka już za nami.
Terek Grozni 0 - 3 Kryla Sovetov
0-1 Savin - 48*
0-2 Kalachev 77*
0-3 (Rzut karny) Tikhonov 90
CSKA Moskwa 1-1 Yaroslavl
1-0 Jo 62
1-1 Laizans 67
Khimki 0-3 Amkar
0-1 Zhilyaev 9
0-2 Kushev 19
0-3 Inianc 87

Spartak Nalchik 2-1 Saturn Moscow
0-1 (Gol samobójczy) Amisulashvili 3
1-1 Gogua 58
2-1 Mashukov 80
Luch Energiya 1-1 FC Moscow
1-0 Gvazava 47
1-1 Kuzmin 63
Luch Novkovich Czerwień 79.

Tomsk 0-0 Dynamo Moskwa
Zenit Petersburg 0-0 Spartak Moskwa
Lokomotiv Moskwa 0-1 Rubin
0-1Sharanov 45

Od następnej kolejki będą już pojawiać się regularnie typy na wszystkie mecze :!:
Tylko na forum.bukmacherskie.com ????
Pozdrawiam :!:

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Zaczynamy 2 KOLEJKA

Zapraszam do pisania analiz oraz komentarzy moje proponowane typy oraz analizy pojawią się Dziś/Jutro.
Pozdrawiam
KURSY BAH zachęcam do zapisywania się do tego bukmachera ciekawe kursy na tę ligę.
Aktualna Tabela po 1 Kolejce :!:

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Spotkanie : Spartak Moskwa - Tom Tomsk
Typ : 1✅✅✅
Kurs : 1,35 bet-at-home ✅✅ WYNIK 1:0 ✅✅
Analiza :
Pierwsza kolejka w wykonaniu Spartakowcow to byl bardzo trudny pojedynek z obronca mistrzowskiego tytulu Zenitem w St.Petersburgu zakonczony remisem 0:0. Teraz sezon zostanie zainaugurowany na Luznikach gdzie kazdemu gra sie trudno. Spartak odpadl juz z rozgrywek o Puchar UEFA z Olympique Marsylia ale na wlasnym boisku pokazal wspaniala gre wygrywajac z Francuzami 2:0. W formie jest Pawliuczenko ktory juz znajduje sie na listach zyczen najlepszych klubow europejskich z Realem Madryt na czele. Po zatym tacy pilkarze jak Mozart ktory jest rezyserem gry druzyny w ktorej jeszcze niedawno wystepowal Kowalewski. Tomsk takze w pierwszym meczu bramek nie strzelil ani nie stracil ale gral na wlasnym boisku z Dynamem Moskwa. Kurs moze nie jest zbyt wysoki ale sadze ze spokojnie mozna zagrac. Bilans gier takze na korzysc Spartakowcow :

05/08-07 Wisznaja Liga Spartak Moscow vs. Tom Tomsk 3:2
04/11-06 Wisznaja Liga Spartak Moscow vs. Tom Tomsk 3:1
17/09-05 Wisznaja Liga Spartak Moscow vs. Tom Tomsk 2:1

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Kryla Sovietova - CSKA ---&gt; 2 @@ 2,00 5/10 ✅
Ciekawe spotkanie w Lidze Rosyjskiej. Po jednej stronie bardzo dobrze spisujący się zespół z 1 kolejki a po drugiej znana wszystkim ekipa CSKA w której występuję Dawid Jańczyk chodź nie potrafi się przebić do podstawowej jedenastki. Jak wiemy CSKA pierwszy mecz zremisowało ale mogło i przegrać i wygrać oglądałem spotkanie na żywo i denefensywa CSKA wyraźnie jest dziurawa chodź myślę dziś będzie inaczej. Chodź w statystykach bywa róznie między tymi ekipami raz wygrywali jedni raz drudzy , W tym roku ekipa CSKA będzie chciała zdobyć i odbić to co jej czyli tytuł i udowodnić jakim silnym jest zespołem gwiazdy jak Vagner Love , Jo czy Carvalho nie są tam przypadkowe. więc myślę że to ekipa z Moskwy jest w konfortowej sytuacji. Myślę że spokojnie powinni sobie dziś poradzić.Kryla pozatym w zeszłym sezonie z ledwością uratowała się od spadku więc wątpie czy poradzą sobie z wyżej renomowanym rywalem.
Inne ciekawe spotkania to będą typy z krótkim komentarzem.
FK Moskwa - Zenit Petersburg --&gt; x2 8/10 ✅
Obie ekipy pierwsze spotkania remisowały, jednak Zenit wydaje się dużo mocniejszą ekipą od FK powinni się w tej kolejce już obudzić. Wkońcu mistrz poprzedniego sezonu.
Rubin Kazań - Luch Energiya ---&gt; 1 1,55 ✅
Ekipa gospodarzy urządziła w pierwszej kolejce niespodzianke wygrywając z Lokomitiv Moskwa myślę że z ekipą gości która jest średniakiem w Rosji dają radę wygrać.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wyniki 2 kolejki :
Krylia Sowietow 0-2 CSKA Moskwa
0-1 A Berezutsky 21
0-2 Jo 66
Dawid Janczyk gral cala 1polowe.
Szynnik Jaroslaw 1-2 Lokomotiw Moskwa
1-0 Lazarocv (pen) 42&#39;
1-1 Odemvingie 56
1-2 Odemvingie 70

Spartak Moskwa 1-0 Tom Tomsk

1-0 Welliton 31&#39;
Saturn 3-1 Terek Grozny
1-0 Yakubko 9&#39;
2-0 Yakubko 19&#39;
2-1 Lahiyalov 66&#39;
3-1 Vorobiev 74&#39;

Rubin Kazan 1-0 Luch Energiya
1-0 Sheshukov (og) 16&#39;
FK Moskwa 0-2 Zenit St Petersburg
0-1 Arszawin 3&#39;
0-2 Aniukow 58&#39;
Mariusz Jop caly mecz w barwach FK Moskwa.
Jak widac wszystkie propozycje doberman90 jak i jedna moja okazaly sie skuteczne ???? oby nastepne kolejki rowniez tak wygladaly jesli chodzi o Nasze typowanie ;)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Tak jak napisał kolega wyżej typowanie Rosji poszło nam całkiem nieźle oby tak dalej mam nadzieje że ktoś skorzystał jeżeli tak niech napisze na PW bo chce zrobić statystyki ile osób korzysta z typów itd.
Pozdrawiam.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
CSKA - Saturn ---&gt; 1 @@ 1,50 10/10 BAH
Chyba najpewniejsze spotkanie tej kolejki w Rosjii CSKA łapie wiatr w żagle i zaczyna znów regularny bój o zdobycie mistrzostwa które w zeszłym sezonie odebrał im Zenit. W tej kolejce zmierzą się z 9 saturnem który ten sezon zaczął od wygranej z przedostatnią drużyną Terkiem Grożny i przegraną ze Spartakiem Nachlik. a więc forma gości jest nikoma a CSKA musi takie spotkania wygrywać liczymy znów na pewno wszyscy na występ naszego rodaka Dawida Jańczyka jednak jedno jest pewno JO zagra w ataku teraz pytanie tylko z kim?. Mecz moim zdaniem na korzyść CSKA.

Kilka suchych typków na tę kolejkę:
Zenit - Kazań - 1 @@ 1,50 7/10 BAH
Luch-Energiya - Yaroslavl - 2 @@ 4,00 6/10 BAH
Tom Tomska - FK Moskwa - 2 @@ 2,60 6/10 BAH
Postaram się jeszcze o analizy w późniejszym czasie.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dla mnie takze typ na CSKA jest &quot;pewniakiem&quot; tej kolejki ;) Licze na jakis dobry wystep Janczyka ????

Lokomotiv Moskwa-Krylia typ : 1 kurs : 1,60 BAH ✅✅ WYNIK 2:0 ✅✅

Na stadionie w Moskie Krylia nie radzi sobie dobrze gdzie wiekszosc meczy to porazki. W ostatniej kolejce po dwoch bramkach Odemwingie Lokomotiw wygral 2:1 na wyjezdzie z Szynnikiem . W pierwszej kolejce na wlasnym boisku polegl z Rubinem 0:1 wiec teraz pora na 3pkt przed wlasna publicznoscia. Wsrod gospodarzy jest jeszcze przeciez taki blyskotliwy gracz jak Syczew i Ci dwaj pilkarze powinni poprowadzic gospodarzy do zwyciestwa. Bilans ostatnich meczy H2H :

30/06-07 Wisznaja Liga Lokomotiv Moscow vs. Samara Kryliya Sovetov 5:2
19/03-06 Wisznaja Liga Lokomotiv Moscow vs. Samara Kryliya Sovetov 0:1
22/06-05 Wisznaja Liga Lokomotiv Moscow vs. Samara Kryliya Sovetov 1:0
10/07-04 Wisznaja Liga Lokomotiv Moscow vs. Samara Kryliya Sovetov 1:0
31/08-03 Wisznaja Liga Lokomotiv Moscow vs. Samara Kryliya Sovetov 2:1
01/09-02 Wisznaja Liga Lokomotiv Moscow vs. Samara Kryliya Sovetov 2:0

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
WYNIKI 3 serii gier :

Lokomotiv Moscow 2 - 0 Samara Kryliya Sovetov
1-0 Odemvingie 82&#39;
2-0 Traore 90&#39;

FC Zenit ST Petersburg 1 - 3 Rubin Kazan
1-0 Arshavin 16&#39;
1-1 Semak 75&#39;
1-2 Gokdeniz 77&#39;
1-3 Gokdeniz 83&#39;

CSKA Moscow 1 - 0 Saturn Moscow Region
1-0 Vagner Love 71&#39;
Niestety Dawid Janczyk poza kadra meczowa.

Amkar Perm 1 - 2 Dinamo Moscow

1-0 Kushev 13&#39;
1-1 Danni 46&#39;
1-2 Fernandez 69&#39;

Terek Grozny 2 - 1 Spartak Nalchik
0-1 Dzahmishev 39&#39;
1-1 Lahiyalov 45&#39;
2-1 Lahiyaov (pen) 72&#39;

FK Khimki 3 - 3 Spartak Moscow
0-1 Welliton 5&#39;
1-1 Nizamutdinov 7&#39;
2-1 Cech 29&#39;
3-1 Nizamutdinov 52&#39;
3-2 Pavlychenko (pen) 70&#39;
3-3 Dedura 90&#39;

TOM Tomsk 2 - 1 FK Moscow
1-0 Ckobliakov (pen) 15&#39;
1-1 Kalechin 25&#39;
2-1 Jokic 86&#39;

Luch-Energia Vladivostok 1 - 0 Shinnik Yaroslavl

1-0 Tikhonovetsky 45&#39;

W tej kolejce jak widac sypnelo kilkoma zaskakujacymi wynikami ale nie tylko w lidze rosyjskiej takie wyniki zaskakujace padaja w ten weekend. Jednak dwie glowne propozycje na CSKA i Lokomotiw okazaly sie trafne ???? oby nastepne kolejki rowniez byly na PLUS ;)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
FK Moskwa - Khimiki ----&gt; 1 1,65 ⛔
Kurs na gospodarzy bardzo wysoki ponieważ w zeszłym roku w tej sytuacji przegrali 1-3 Jednak w tym roku FK to już dużo lepszy i bardziej poukładany zespół natomiast Khimiki jak widać od początku sezonu nie radzą sobię i już się mówi że są głównym faworytem do spadku jednak sezon dopiero się zaczął , Dzisiejsze spotkanie FK nie może przegrać ponieważ stracą dystans a drużyna Khimiki jedynie pkt. zrobiła na własnym obiekcie więc dzisiaj wątpie aby udało im się chociaż 1 pkt. wywieść z Moskwy. Dlatego myślę że będą chcieli dobić na początku rywala na własnym obiekcie. Dlatego typ na gospodarzy.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Terek - CSKA ---&gt; 2 1,65
Chyba dla nikogo ten typ nie jest zaskoczenie CSKA złapało wiatr w żagle myślę że dzisiaj znów da o sobie znać atak Vagner Love i Jo którzy tworzą nie samowity i dobrze uzupełniający się duet. Ich rywalem jest Terek Grozny która stracił już 7 bramek w tym sezonie i lokują się w dolnej części tabeli. Jednak CSKA chce znów trafiać na fotel lidera regularnie jak to zapowiedział trener i dziś jadą po 3pkt. Cenne 3pkt. ponieważ jak wiemy prowadzi na dzień dzisiejszy Rubin Kazań niespodziewanie ale drużyna groźna. Jednak przejdźmy do meczu CSKA . Drużyny spotkały się ostatni raz dwukrotnie w 2005r. Wtedy wygrały po razie swoje spotkania. Jednak dziś myślę i sądzę że CSKA jest dużo mocniejszym zespołem niż 3lata temu. Ostatni mecz tego sezonu na wyjeździe CSKA wygrało spokojnie 0-2 sądzę że dziś będzie podobonie.
Inne typy :
Kazań - Tomska - 1 @@ 1,50 9/10
Saturn - Lokomotiv - 2 @@ 2,65 5/10
Spartak Nachlik - Dynamo Moskwa - 2 @@ 2,55 6/10

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Zenit St Petersburg- Kylia Sowietow Typ : 1 Kurs : 1,45 BAH ⛔⛔ WYNIk 1:1 ⛔⛔

Po awansie do 1/2 finalu UEFA Cup pora na lige, w ktorej jak narazie nie idzie aktualnemu mistrzowi najlepiej. Wygrali zaledwie jeden mecz dwa remisujac i jeden przegrywajac. W tej serii gier powinni wkoncu przelamac zla passe i pokonac Krylie ktora takze gra w kratke 2 mecze wygrywajac i 2 przegrywajac. W Zenicie przeciez wystepuja o wiele lepsi zawodnicy. Do tego wlasny stadion i mobilizacja. To powinno przyniesc tylko jeden rezultat oczywiscie zwyciestwo i skok do gory w tabeli.

Lokomotiw Moskwa- Terek Grozny Typ : 1 Kurs : 1,40 BAH ✅✅ WYNIK 2:0 ✅✅

Lokomotiw po fatalnym zeszlym sezonie w ten wszedl wspaniale i w chwili obecnej zajmuje 3pozycje lecz do konca jeszcze wiele do grania.Ale takie mecze jak ten z beniaminkiem nalezy wygrywac jezeli mysla powaznie o wysokich miejscach i awansie do europejskich pucharow. W poprzedniej kolejce Terek sprawil ogromna niespodzianke wygrywajac 1:0 z CSKA na wlasnym boisku, i wlasnie sadze ze pilkarze Tereka beda tylko zdolni do zdobywania pkt na wlasnym stadionie. Lokomotiw jak narazie 3mecze wygral i 1 przegral. H2H po stronie gospodarzy rowniez :

03/07-05 Wisznaja Liga Lokomotiv Moscow vs. Terek Grozniy 4:0
06/03-05 Superpuchar Lokomotiv Moscow vs. Terek Grozniy 1:0

CSKA - Luch Energia Typ : 1 Kurs: 1,25 BAH ⛔⛔ WYNIK 0:1 ⛔⛔

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Saturn Ramienskoje - Zenit St Petersburg Typ: 2 Kurs : 2,40 BAH ⛔⛔ WYNIK 1:1 ⛔⛔

Juz w poprzedniej kolejce myslalem ze Zenit wkoncu wygra mecz i zacznie gonic czolowke. W Europie spisuja sie znakomicie i przed nimi w czwartkowy wieczor mecz wlasnie z Bayernem Monachium ale przed tym meczem trzeba sie skupic na lidze w ktorej jak narazie idize jak po grudzie. Saturn to druzyna kadrowo o wiele slabsza od pilkarzy Advocaata.Obydwa zespoly jak narazie w obecnych rozgrywkach zdolaly wygrac po jednym meczu, ale Zenit zanotowal 3remisy a Saturn 3porazki. Mozna powiedziec ze presja wyniku ciazy na Zenicie dlatego tez stawiam na nich.

H2H :

11/11-07 Wisznaja Liga Saturn Moscow Region vs. Zenit St. Petersburg 0:1
20/08-06 Wisznaja Liga Saturn Moscow Region vs. Zenit St. Petersburg 0:0
02/10-05 Wisznaja Liga Saturn Moscow Region vs. Zenit St. Petersburg 0:0
31/10-04 Wisznaja Liga Saturn Moscow Region vs. Zenit St. Petersburg 1:3
01/11-03 Wisznaja Liga Saturn Moscow Region vs. Zenit St. Petersburg 1:3

ycho 9

ycho

Użytkownik
Fk Khimki v Lokomotiv Moskwa
Typ:2
Kurs:1.95
Buk:Bet365
Analiza:Mecz ostatniej drużyny Wisznaja Ligi z 3 teamem tejże ligi.
Lokomotiv jest zdecydowanym faworytem tego meczu , w ostatnich 6 meczach zgromadził 12 punktów , ale trzeba tutaj dodać , że stracił punkty z bardzo mocnymi drużynami bo z : CSKA na wyjeździe 0:0 i taki sam rezultat uzyskali z wiceliderem -&gt; Spartakiem Moskwa.
Khimki , jak już pisałem jest na ostatniej pozycji w lidze , zdobył raptem 6 punktów w 10 meczach , tak więc nawet atut własnego boiska może tu być nie wystarczający ;/

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
Spotkanie: Zvezda Irkutsk - Torpedo Moscow
Typ: 2
Kurs: 3,85
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Wracam do typowania 2 ligi rosyjskiej, dzisiaj w Irutsku ciekawy mecz, Torpedo ubiegły sezon miało bardzo słaby, ambicje sięgały awansu a tym czasem zespół był tylko średniakiem w lidze, Ikrutsk to solidna ekipa ale oni także głównie myślą o ligowym bycie...obie ekipy zagrały ze soba 1 raz:
23/09-07 1.Liga Zvezda Irkutsk vs. Torpedo Moscow 0:1
Torpedo wygrało minimalnie ale właśnie tak się tam gra...niekiedy w 80 % jedna bramka decyduje o wygranej jednej z ekip...typ podpieram głównie fomą...
Gospodarze z 3 ostatnich meczy wygrali raz:
08/05-08 1.Liga Dynamo Barnaul vs. Zvezda Irkutsk 2:1
05/05-08 1.Liga Metallurg Kusbas Novokuznetsk vs. Zvezda Irkutsk 2:1
29/04-08 1.Liga Zvezda Irkutsk vs. Sibir Novosibirsk 2:1

Torpedo zawodzi jeszcze bardziej:
08/05-08 1.Liga Torpedo Moscow vs. Dynamo Bryansk 1:0
05/05-08 1.Liga Torpedo Moscow vs. FK Rostov 0:2
29/04-08 1.Liga Torpedo Moscow vs. Baltika Kaliningrad 0:2

Jednak wygrana w ostatniej kolejce na pewno dodała im pewności...dzisiaj jadą po komplet punktów do Irkutska...pozwoli im to awansować znacznie w lidze i jeszcze realnie myśleć o awansie, gospodarze natomiast skupią sie na obronie własnej bramkico w meczu z Torpedo może być zgubne...typuję 0:1 dla Torpedo ;-)

vip.08 0

vip.08

Użytkownik
Spotkanie: Krylia Sovetov - Rubin Kaza
Typ: Poniżej 2 gole
Kurs:
2,22
Bukmacher:
Bet365
Dziś o godzinie 15:00 rozpocznie się spotkanie 15 kolejki Ekstraklasy Rosyjskiej. Spotkanie to jest jednym z ciekawszych jakie przygotowała nam owa kolejka. Mecz pomiędzy drużyną Krylia Sovetov a Rubin Kaza jak na razie zapowiada się dość wyrównany. Nie ma zdecydowanego faworyta, mimo iż przyjezdni są obecnym liderem w tabeli. Nie ma to jednak żadnego znaczenia. Mecz od początku do końca będzie bardzo równy, przynajmniej uważam tak ja i kilku innych znakomitych typerów. Krylia Sovetov, to drużyna, która nie traci wiele bramek. Średnia to jedna na mecz, ale w tak ważnych spotkaniach okolice pola karnego są solidnie kryte przez zawodników defensywnych. Dodam jeszcze, że lider Ekstraklasy Rosyjskiej przybrał taktykę, że na własnym boisku trzeba grać ofensywnie i strzelać więcej goli niż przeciwnik, a na wyjeździe bronić i próbować gry z kontry. Przyznam, że zanim zabrałem się za analizę tego spotkania dość dużo czytałem o nim na forach i serwisach tych właśnie drużyn. Mój typ jest dość uzasadniony. Typuję, że w meczu będzie poniżej 2 gole. W lidze rosyjskiej nie pada za wiele bramek, a ten mecz powinien być potwierdzeniem tego co powiedziałem. Dla pewności stawiam, że w spotkaniu nie będzie dwa gole, więc jeżeli padnie dokładnie 2 to następuje zwrot stawki i nic się nie przegrywa ( po kursie 1 zł ). Mam nadzieję, że moje przypuszczenia się sprawdzą i będę cieszył się z trafionego typu. Polecam zagranie. Nie powinniście żałować. Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom