K 0 kaka212121 Użytkownik Listopad 1, 2011 #1 Czy jest jakiś Buk internetowy gdzie można by było obstawić ligę okręgową Płock?
2,8K vader Forum VIP Listopad 1, 2011 #2 Czy jest jakiś Buk internetowy gdzie można by było obstawić ligę okręgową Płock? Kliknij aby rozwinąć... Nie wiem dokładnie o jakie rozgrywki Tobie chodzi. Ale jeśli nie znajdziesz tego u bukmachera Tobet - to raczej nigdzie nie zagrasz. Tutaj masz dział o tym bukmacherze: http://forum.bukmacherskie.com/f142/ Zerknij do tych tematów: Grasz okręgówki? Wybierz grupę, którą chcesz obstawiać i wygraj 10 euro! Tobet dołożył klasy okręgowe IV liga, V liga , klasy okręgowe Następnym razem Używaj opcji - Szukaj
Czy jest jakiś Buk internetowy gdzie można by było obstawić ligę okręgową Płock? Kliknij aby rozwinąć... Nie wiem dokładnie o jakie rozgrywki Tobie chodzi. Ale jeśli nie znajdziesz tego u bukmachera Tobet - to raczej nigdzie nie zagrasz. Tutaj masz dział o tym bukmacherze: http://forum.bukmacherskie.com/f142/ Zerknij do tych tematów: Grasz okręgówki? Wybierz grupę, którą chcesz obstawiać i wygraj 10 euro! Tobet dołożył klasy okręgowe IV liga, V liga , klasy okręgowe Następnym razem Używaj opcji - Szukaj
13,8K ramzesa Forum VIP Listopad 2, 2011 #4 Nie można tego stawiać. Jedyna szansa, że Tobet wprowadzi. Kliknij aby rozwinąć... Jak nie wiesz to nie mów. Ligę okręgową można normalnie grać w Tobet. Nie zawsze są wszystkie mecze, ale z reguły tak.
Nie można tego stawiać. Jedyna szansa, że Tobet wprowadzi. Kliknij aby rozwinąć... Jak nie wiesz to nie mów. Ligę okręgową można normalnie grać w Tobet. Nie zawsze są wszystkie mecze, ale z reguły tak.
J 6 josed Użytkownik Listopad 2, 2011 #5 Jak nie wiesz to nie mów. Ligę okręgową można normalnie grać w Tobet. Nie zawsze są wszystkie mecze, ale z reguły tak. Kliknij aby rozwinąć... Możesz pokazać chociaż jeden typ na ligę okręgową Płocka?
Jak nie wiesz to nie mów. Ligę okręgową można normalnie grać w Tobet. Nie zawsze są wszystkie mecze, ale z reguły tak. Kliknij aby rozwinąć... Możesz pokazać chociaż jeden typ na ligę okręgową Płocka?
B 178 becks-59091 Użytkownik Listopad 2, 2011 #6 Przeciez dopiero sroda. Takie ligi pewnie dopiero w piatek oferuja wiec nie ma jak teraz zobaczyc
J 6 josed Użytkownik Listopad 2, 2011 #7 Przeciez dopiero sroda. Takie ligi pewnie dopiero w piatek oferuja wiec nie ma jak teraz zobaczyc Kliknij aby rozwinąć... Zobaczymy ???? Wydaje mi się, że Płocka nie można było stawiać jeszcze ????
Przeciez dopiero sroda. Takie ligi pewnie dopiero w piatek oferuja wiec nie ma jak teraz zobaczyc Kliknij aby rozwinąć... Zobaczymy ???? Wydaje mi się, że Płocka nie można było stawiać jeszcze ????
J 6 josed Użytkownik Listopad 4, 2011 #8 Jak nie wiesz to nie mów. Ligę okręgową można normalnie grać w Tobet. Nie zawsze są wszystkie mecze, ale z reguły tak. Kliknij aby rozwinąć... Jednak jest ????
Jak nie wiesz to nie mów. Ligę okręgową można normalnie grać w Tobet. Nie zawsze są wszystkie mecze, ale z reguły tak. Kliknij aby rozwinąć... Jednak jest ????
A 11 asdfghjk Użytkownik Listopad 5, 2011 #9 a to, co to jest? http://www.tobet.com/selection?cmd=choose&category_id=50000011290
K 0 kaka212121 Użytkownik Listopad 5, 2011 #10 Wielkie dzięki za info! A jeszcze z tego co się dowiedziałem to jeszcze w Milenium w Płocku na Rembilińskiego można okręgówkę obstawić. Pzdr
Wielkie dzięki za info! A jeszcze z tego co się dowiedziałem to jeszcze w Milenium w Płocku na Rembilińskiego można okręgówkę obstawić. Pzdr
M 1 michalpop18 Użytkownik Listopad 5, 2011 #11 Witam, panowie a czy orientujecie się czy były w ofercie kursy na Siedlecką?