T
2,9K
tomek009966
Użytkownik
Nie ma to większego znaczenia. Ważne, że w Kazaniu. Myślę, że nie raz, ani dwa mieli przyjemność grać albo trenować na tym obiekcie.
Rozumiem twój tok myślenia. Siatkowka jest czasami fajną dyscypliną do obstawiania, bo często dysproporcje w kursach są ogromne, a w rzeczywistości nie ma dużej różnicy między możliwościami obu drużyn. Jeśli zaksa miałaby mega super przyjęcie, to też bym coś postawił w ich kierunku, bo mając super przyjęcie i piłkę po swojej stronie toniutti jest w stanie sypać na pojedynczy blok i jest gra punkt za punkt.Masowka na Lube a wystarczy że Sokolov będzie miał gorszy dzień. Sam osobiście gram Zakse, mimo ze znizka formy, to nadal mają dobre przyjęcie i grę blokiem , a deroo i Torres wkoncu może zagrają na swoim poziomie
Czasem warto byłoby zajrzeć do mapy i powstrzymać się od pisania bzdur.PS. Ludzie, nie piszcie swoich analiz w oparciu o argumenty typu 'męcząca podróż Perugii do Kazania'.
ta jeszcze uzyj jakiegos argumentu w stylu "druzyna X bedzie bardzo zmotywowana zeby wygrac bo bla bla bla" - brakuje mi takiej wisienki na torcie ????Czasem warto byłoby zajrzeć do mapy i powstrzymać się od pisania bzdur.
Kazań to stolica republiki Tatarstanu.
Odległość pomiędzy Perugią , a Kazaniem to 3 759,4 km (wg Google).
Taka podróż jest męcząca, do tego trzeba doliczyć aklimatyzację. I jest to poważny argument za Zenitem.
Następnym razem, chociaż weź do ręki mapę, albo pozostaw dla siebie swoje mądrości.
Hahahaha.Czasem warto byłoby zajrzeć do mapy i powstrzymać się od pisania bzdur.
Kazań to stolica republiki Tatarstanu.
Odległość pomiędzy Perugią , a Kazaniem to 3 759,4 km (wg Google).
Taka podróż jest męcząca, do tego trzeba doliczyć aklimatyzację. I jest to poważny argument za Zenitem.
Następnym razem, chociaż weź do ręki mapę, albo pozostaw dla siebie swoje mądrości.
sport jak każdy inny. czyli nieprzewidywalnyRaczej nikt się nie spodziewał że Perugia zagra takie dno... Niestety taki sport.
Masz tu swoją siatkówkę z innej galaktyki...ZAKSA - Perugia
Lube - Zenit Kazań
Typ: 2 @1.17
Zenit Kazań -1,5 seta @1.42
Zenit gra siatkówkę z innej galaktyki i jeśli Perugia ich nie naruszyła to tym prędzej nie zrobi to Lube które mimo ze wygrało wczoraj z ZAKSA to nie zagrali fantastycznie tylko ich przeciwnik bardzo słabo...
Czy Lube ugra tutaj seta? Jeśli tak to bedzie to wypadek przy pracy Zenitu Kazań.
Może Zenit grał słabo ale jak trzeba było to włączyli swój galaktyczny poziom i genialnie grające Lube było bezradne...Masz tu swoją siatkówkę z innej galaktyki...
Nie piszę głupot, po prostu było to dość prawdopodobne, że mecz będzie zacięty, to jednak top4 a nie mecz o pietruszkę, tu prawie zawsze jest blisko.Jest to temat analiz a nie pisania głupot.
Najpierw napisz u daj coś od Siebie później będziesz mógł oceniać i dyskutować że mną ale to na priv a nie robiąc tutaj śmietnik.
Ja zarobiłem na wczorajszych meczach tyle co przez prawie rok na etacie więc pozdrawiam.