>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Kazachstańska

Status
Zamknięty.
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Mam nadzieję, że jest chociaż jedna osoba na tym forum, która to obstawia :-D
Jak nie ma to cóż, może chociaż ktoś skorzysta. A mam zamiar tu coś wrzucać czasem, bo ichna liga ciekawa jest.

Tobyl Kostanai - Irtysh Pavlodar

Mecz ligi Kazachstańskiej, 4 ekipa podejmuje u siebie 9. Oba zespoły dość znane jak na ichną ligę, oba odpadły ostatnio z Ligi Europejskiej, Tobyl z Galatasaray (w pierwszym meczu w Kazachstanie 1:1, w drugim 2:0 dla Galaty), a Irtysh z Szombathelyi Haladás (zadecydowała wyjazdowa bramka Szombathelyi). Od tego czasu Tobyl rozegrał 2 spotkania, 1 u siebie wygrał pewnie 5:0, a drugim zanotował wyjazdowy remis. Irtysh zaś radzi sobie od odpadnięcia jeszcze lepiej, bo raz zremisował i raz wygrał u siebie, a potam nawet wygrał na wyjeździe. Trzeba jednak zaznaczyć, że było to ich pierwsze wyjazdowe zwycięstwo od ponad 2 miesięcy, wyjazdy mają więc po prostu słabe, bo ostatnio poza tą wygraną wszystko wtapiali. A Tobyl u siebie jest mocną drużyną. Notują serię 38 spotkań bez porażki u siebie. Ostatni mecz przegrali u siebie 16.08.07 z, uwaga, Groclinem Dyskobolią Grodzisk Wielkopolski w Pucharze UEFA. Od tego czasu ich bilans u siebie to 31 wygranych i 7 remisów. A jeżeli chodzi o mecze ligowe, to obecnie ich seria to 40 spotkań bez porażki, z czego 33 zwycięstwa. Ostatni ligowy mecz przegrali 26.08.06 z Irtyshem Pavlodar. Jednak patrząc na obecną formę obu ekip nie sądzę, żeby się to powtórzyło.

Moje typy:
Tobyl Kostanai 1.50
sportingbet

over 2.5 1.75
bwin

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom