>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Grecka Basketball 2007/2008

Status
Zamknięty.
V 0

vampirinho

Użytkownik
Witam. W tym temacie podajemy typy z Ligi greckiej w sezonie 2007/2008:spokodfhgfh: na sam poczatek podaje rodzynek z dzis na jutro ????

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
temat moze byc, z greckiej ligi na pewno typy sie pojawia ale &quot;za styl&quot; mister V. powinien byc ostrzezony

docent_bukmacher 0

docent_bukmacher

Użytkownik
Olympiakos - Panellinios
godzina : 20 : 30
Handicap, 1. połowa - Typ: Olympiacos -8,5
kurs - 1,75

Pytanie czemu tak??? Bo po pierwsze Olympicos powinien być w gazie skoro w tygodniu w końcu udało im się ograć CSKA poza tym widać że ten zespół robi ciągłe małe kroczki do przodu i zobaczym gdzie zdołaja dojść. Po drugie Panellnios nic obecnie nie gra widać że druzyna jest w dołku. Gram handi na pierwszą połowę bo myślę że Olympiacos może rozpocząć ten mecz z przytupem zresztą oni przeważnie pierwsze połowy maja lepsze....

docent_bukmacher 0

docent_bukmacher

Użytkownik
Olympiakos - Panathinaikos
godzina: 20:30
Zakład na zwycięstwo - Typ: Panathinaikos
kurs - 1,83

Spotkanie na szczycie Greckiej A1. Olympiakos zamienił w ostatnim czasie ofensywnego żyda na defensywnego greka na pozycji trenera zespołu. Taka wyrażna zmina stylu gry potrzebuje czasu na to aby skutecznie mogła pełnić swoją rolę Koniczyniki przegrały ostatnio w Efesie... grali tak jakby nie chcieli wygrać nawet trener Obradovic nie reagował na wydarzenia na parkiecie tak jak zazwyczaj. Oba zespoły osłabione oba zmotywowane i oba będą chcieć bardzo wygrać w tym meczu ale ja osobiście znacznie wieksze szanse daje zespołowi Panat.

S 7

smyku1910

Użytkownik
Panathinaikos Atheny: Maroussi Costa Caffe (0-20,5) Typ 2 kurs 1.86
Panata ostatnio jakaś nieswoja, Maroussi zawsze pokrywało takie handi, jak dla mnie za wysokie, Pana w dołku, myślę że goście powalczą i przegrają, ale nie aż 21 pkt! Tym bardziej, że walczą o play-offy, nie liczę na win, ale na ambitną walkę i pokazanie się owszem.

juancarlos 0

juancarlos

Użytkownik
Panathinaikos Atheny: Maroussi Costa Caffe (0-20,5) Typ 2 kurs 1.86
Panata ostatnio jakaś nieswoja, Maroussi zawsze pokrywało takie handi, jak dla mnie za wysokie, Pana w dołku, myślę że goście powalczą i przegrają, ale nie aż 21 pkt! Tym bardziej, że walczą o play-offy, nie liczę na win, ale na ambitną walkę i pokazanie się owszem.
zgadzam się, na 15 punktach może i się skończy, maja chlopaki eurolige jeszcze w nogach, co zawsze jest na + handi pomocne

remisiek 48

remisiek

Użytkownik
Grecka A1 Basket
godzina: 16:15
AEK Athens - Panellinios
mój typ: AEK Athens handicap -5.5
kurs: 1.85
bukmacher: expekt
Dla mniej odważnych typ 1 kurs 1.35

Z ligi Greckiej wybrałem dziś spotkanie AEK Athens - Panellinios. Drużyny te spotkały się już w tym sezonie:
24/11/2007 Grecja A1 Panellinios vs. AEK Athens 69:69 77:75 (OT)
Jak widać dopiero dogrywka rozstrzygnęła wynik tego pojedynku.
Obie drużyny znajdują się w środkowej części tabeli. AEK jednak po słabym początku odrabia straty o czym mogą świadczyć ostatnie zwycięstwa w lidze. Natomiast dzisiejsi goście grają w kratkę, z reguły wygrywając na własnych śmieciach.
Jestem przekonany, że drużyna AEK zrewanżuje się dzisiaj swoim przeciwnikom za porażkę w pierwszym meczu i wygra dzisiejsze spotkanie, a osiągnie ten wynik różnicą przynajmniej 6 punktów.

michal1090 1,7K

michal1090

Użytkownik
A1 - mężcz., Grecja

Olympia Larisas - Panionios
Zakład na zwycięstwo - Typ: Panionios (2.45)

Dziś o godzinie 16 w Grecji odbędzie się bardzo ciekawe spotkanie między drużynami Olympii Larisy a Paniniosem.A więc nie wiem czemu buki wystawiły tak wysokie kursy na wygraną gości,srednio ok 2.50.Goście czyli Paninios jest drużyną bardzo dobrą i dobrze poukładaną , o czym mogą świadczyć ostatnie wyniki :

Panionios vs. Marousi 92-80
Panathinaikos vs. Panionios 84-74
Panionios vs. Olympiakos 84-72

A dodatkowo znajdują się na bardzo wysokim 4 miejscu w tabeli.Jak widać podczas ostatnich 3 spotkań zagrali 2 świetne mecze , z Marousi który jest obecnie na 6 miejscu i z Olympiacosem pokonująch ich aż 12 pkt,przegrali natomiast z Panathinaikosem ale przez większość meczu spotkanie było bardzo wyrównane i mogła być spora niespodzianka.

Co do gospodarzy to prezentują sie dość średnio.Zajmują 8 miejsce w tabeli a ostatnio przegrali z Aek Ateny aż 18 pkt.Ostatnie mecze Larisy to :

AEK Athens vs. Olympia Larisa 84-66
Olympia Larisa vs. Olimpiada Patro 96-67
Egaleo vs. Olympia Larisa 72-76

Jak widać w Atenach przegrali dość znacznie mimo tego że AEK zajmuje dopiero 7 miejsce w tabeli , Olimpiada Patro pokonali bez problemów ale nie ma się co dziwić bo jest to zespoł z ostatniego miejsca w tabeli.Pokonali na wyjezdzie 10 zespól w tabeli jakim jest Eagelo 4 pkt

Jak widać moim zdaniem zdecydowanym faworytem w tym meczu powinien być zespół Paniniosu ale tak nie jest i najlepsza szansa dla nas aby to wykorzystać

Dodatkowo H2H zdecydowanie na korzyść Paniniosu :

1-6 Paninios

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Panathinakos - Olympia✅✅✅
Olymipa +20,5
3.30
Bet365

Dziś rozpoczynają się play-offy w lidze greckiej. Najlepsza drużyna ligi greckiej Panathnakos Ateny podejmuje Olympię Larissę. Między tymi drużynami jest wielka przepaść. Gospodarze tego spotkania prezentują poziom z najwyzszej pólki eurpoejskiej. Co roku graja w eurolidze z dobrym skutkiem, zaś Olympipa nie ma na swoim koncie większych sukcesów. Każdy zawodnik w ekipie z Aten jest o klasę lepszy od zawodników z Larissy. Pana zaliczy dziś zdecydowane zwycięstwo, ale czy az 20 pkt? Nie sądzę. Lariss stać na prawdziwą walkę. Co pokażą mam nadzieję akurat w tym meczu i nie przegrają tak dużą ilością punktów.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Olympiakos Pireus - AEK Ateny
Handicap pierwsza polowa - Olympiacos -8 @ 1.85✅✅✅

nie bede pisal rozbudowanej analizy z masa statystyk, jak ktos chce zobaczyc statystyki to wie gdzie szukac.
Odkad Giannakis zaczal trenowac dzisiejszych gospodarzy sa oni druzyna niesamowicie zdyscyplinowana. Nie jest to juz grajacy &quot;run and gun&quot; i nierowny, jak to bylo za czasow Gershona, Olympiacos. Giannakis absolutnie nie pozwala swoim zawodnikom odpuszczac defensywy, nawet przy wysokim, czesto kilkudziesieciopunktowym prowadzeniu. Zreszta ten trener to jeden z najlepszych specjalistow od defensywy w Europie, w krotkim czasie ze slynacego wczesniej z ofensywnej gry Olympiacosu zrobil bardzo dobrze broniacy zespol. Roznica miedzy tymi zespolami jest na tyle duza, ze pokrycie przez OLY handicapu -8 do przerwy jest jak najbardziej realne.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Maroussi - Aris Saloniki 1.89 ✅

Dziwie sie, ze nikt jeszcze nie napisal kilka zdan o tak waznym meczu. Przeciez pierwsze spotkanie niespodziewanie ARIS przegral wiec jest to najwazniejszy mecz dla gosci w tym sezonie. Marousi duzo zyskalo po przyjsciu Stevensona oraz Milisajevica, tych dwoch graczy to sila gospodarzy, trzeba tez dodac Bryanta i wysokich w lawki. Szczegolnie mam na mysli Kaimakoglou. Branko przyszedl z Paryza, swietnie rzuca za 3 punkty, dobrze broni i walnie przyczynil sie do wygranej w Salonikach. Drugi raz z rzedu tak skutecznie nie zagra w ataku lecz ma pomoc Stevensona. Problem duzy Marousi to brak pomocy dla dwoch liderow, Bryant wyraznie zawodzil ostatnio. Ewentualne odpadniecie Arisu bedzie sensacja, przegrywaja 0-1 i maja eraz noz na gardle. Jesli chodzi o sklad personalny to wiele gwiazd europejskiej koszykowki jest w skaldzie Arisu ale co z tego jak albo sa zle ustawiani albo sa bez formy. Wright ma przeszlosc krotka w NBA, Massey to jeden z najlepszych rozgrywajacych ligi, wyraznie poprawil swoja gre w tym seoznie. Stal sie liderem Arisu, mozgiem druzyny. W srednej dyspozycji jest Fin Hottola, rowniez kiedys krotko w NBA i w swietnych klubach w Europie np. Dynamo Moskwa, zawodzi Terry, rowniez Boisa byly gracz MDP Sieny, w trakcie sezonu doszedl Darius Washington, on ma podwojny paszport, jest przydatnym zawodnikiem. Do tego kilku Grekow, Tsaldaris i Kalaitzis, neistety nie agra chyba Eliadis, szkoda bo to dobry gracz. Sklad duzo lepszy Arisu, wieksze mozliwosci, doswiadczenie pucharowe, w tym sezonie Euroliga. Ja mysle, ze to zaprocentuje i wygraja mecz w Atenach, ciezko jest mi sobie wyobrazic, ze Aris odpada tak szybko przegrywajac wyraznie dwa mecze z Marousi - sredniakiem ligi. Byc moze sie myle, stawka na ten mecz srednia blizej malej niz duzej 3/10.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Olymiacos(-13,5) - Maroussi [email protected] ✅✅✅ Sportingbet (jedyny bukmacher gdzie znalazlem 13,5 u pozostalych -15,5 lub -14,5)

Mecz jest o 18.00 wiec nie bede sie rozpisywal, moze ktos zdazy skorzystac. Dodam, ze typ dosyc pewny.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom