>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga FB - heads up

Status
Zamknięty.
lordrobo 0

lordrobo

Użytkownik
Ostatnio zafascynowalem sie w heads up, które rozgrywam caly czas.
Stąd mój pomysł żeby utworzyc wreszcie jakąś LIGE NASZEGO FORUM.
O ile pamiętam, że liga którą zaproponował Matiz nie doszła do skutku, bo nie moglismy się zgrac w czasie. Tutaj tego problemu by nie było.
Zatem mój pomysł jest taki: będzie to tabela zestawiająca bilanse poszczególnych zapisanych graczy wyłaniająca pod koniec tygodnia/miesiąca zwycięzcę. Każdy uczestnik będzie musiał rozegrac co najmniej 5meczy otrzymując odpowiednio wybraną ilosc punktów za zwycięstwo. Pod koniec tygodnia/miesiąca premiowane miejsca tabeli dzielą sie kasą.
Kase otrzymujemy poprzez buy in np.5$, który każdy musi zapłacić na wstępie.
Oto mój pomysł , który jest oczywiscie do modyfikacji.
Byłby ktos zainteresowany moim pomysłem?

rpg 1K

rpg

Użytkownik
A ja nie proponuje wpisowego tylko gramy w sieci ONGAME bo tam mozna zrobic turniej samemu na haslo i kiedy sie ma odbyc. I robimy zapisy i gramy tak jakby drabinka, która mozna utworzyc poprzez losowanie.

No i gramy np. do 3 zwyciestw wiec trzeba troche wplacic wczesniej. No i tak do finalu az. Zwycezca wygrywa to co sobie ugral a ktos kto odpadnie wczesniej to tez moze miec jakis tam plusik bo mógl przegrac 2-3 wiec cos mu moglo zostac z poprzednich pojednyków.

Albo np. zbieramy 16 osób i robimy 4 turnieje 4 osobowe z wpisowym jakims i z kazdego wychodzi jedna osoba do polfinalu.

dindek 41

dindek

Użytkownik
siec ongame moze byc... everest nie ladny.. mozemy grac przecie buy in nawet 1$ ???? a wpisowe do turu np 30zl , 30x16, podzielic to na top 4, wplacic kaske np adminowi na mb, Mazakowi czy komu i sie gra ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom